Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tuleeko Ruotsin euroviisuedustaja Suomesta? Krista Siegfrids kilpailee Melodifestivalenissa

Siegfrids tavoittelee Melodifestivaleniin osallistumisella näkyvyyttä Ruotsin musiikkimarkkinoilla. Ruotsissa euroviisukarsinta kerää jopa enemmän tv-yleisöä kuin varsinainen Eurovision laulukilpailu.

Valtiovarainministerin hymy kyyditti Hämeenlinnan Suomen hymyilevimmäksi kaupungiksi

Leveästä hymystään tunnettu valtiovarainministeri Alexander Stubb ikuisti hymynsä Hämeenlinnassa hammaslääkäriketjun valokuvakisassa. Suomen 13 kaupungissa käydyssä kisassa eniten hymykuvia asukkaista otettiin Hämeenlinnassa. Siksi alati hymyilevänä artististina tunnettu laulaja Krista Siegfrids esiintyy kaupungissa ilmaiseksi tulevana lauantaina.

Great Wide North: Nauttikaa joka hetkessä Uuden Musiikin Kilpailussa

Parin vuoden takainen Uuden Musiikin Kilpailu oli Great Wide Northin jäsenille kokemus, jota kannattaa muistella jälkipolville. Petri Kiviniemi pitää kilpailua ainutlaatuisena tilaisuutena ja neuvoo artisteja ottamaan kisasta kaiken irti.

Krista riisui viisuhunnun, mutta ura jatkuu

Suomen euroviisuehdokas Krista Siegfrids ei kadu mediahuomiota saanutta suukkoa: "More is more on aina ollut mun taktiikka!".

Näin Krista Siegfrids lauloi finaalissa - video

Pisteitä Suomelle kertyi 13: Israelilta neljä, San Marinolta ja Ranskalta kolme, Tanskalta kaksi ja Saksalta yhden.

Krista Siegfrids: Eurooppa ei ollut valmis esitykselleni

Siegfrieds katsoo kuitenkin tehneensä jotain historiallista.

Krista oli liekeissä Malmössä - "Se meni hienosti"

Krista Siegfrids on ollut vedonlyöntitilastoissa sijalla 11. Tulos ratkeaa noin kello yhden aikaan yöllä.

Siegfrids hopes for Eurovision success

The Danish pre-contest favourite believes that this could be Scandinavia’s year, while Finnish contestant Krista Siegfrids promises to celebrate whether she wins or not.

Krista kenraaliharjoitusten jälkeen: Tänään juhlitaan

Tanskalainen ennakkosuosikki uskoo, että tämä vuosi on Skandinavian. Krista taas lupaa juhlia, voitti sitten kuka tahansa.

Laskelmoitua vai ei? Kristan koreografi paljastaa kohutun lesbosuudelman taustat

Siegfrids esiintyy lauantaina kello 22 alkavassa euroviisufinaalissa neljäntenä.

Suomi mittelee viikonloppuna kaksissa kisoissa

Suomen euroviisuedustaja Krista Siegfrids kilpailee vuoden 2013 Euroviisujen voitosta lauantai-iltana. Suomen kiekkoleijonat puolestaan kohtaa Ruotsin jääkiekon MM-kisojen välierissä lauantaina, jolloin selviää pelaako Suomi sunnuntaina kirkkaimmasta mitalista.

Krista Siegfridsin suudelma ei jää ainoaksi viisulavalla

Euroviisujen huomisessa finaalissa nähdään myös kahden miehen välinen suudelma.

Ensimmäiset euroviisumuistot yli 40 vuoden takaa

Pohjois-Suomen Euroviisuklubin puuhamies Erkki Ahonen on varma, että Suomen edustaja Krista Siegfrids erottuu muista viisuilijoista räiskyvällä ja valloittavalla persoonallaan. Vannoutunut viisufani on ollut myös raadissa valitsemassa suomalaisesiintyjiä viisuihin.

Viisufinaalin järjestys ratkesi - Krista Siegfrids neljäntenä

Euroviisujen finaalin esiintymisjärjestys on päätetty.

Finnish entry in Eurovision Song Contest finals

Krista Siegfrids sang her way into the finals of the 2013 Eurovision Song Contest in Mälmö, Sweden on Thursday night with this year's Finnish entry "Marry Me".

Krista Siegfrids: Nyt ei ole mitään hävettävää! - video

Euroviisujen finaaliin tiensä selvittänyt Krista Siegfrids oli onnellinen ja helpottunut tuloksen selvittyä. Lauantain loppukilpailuun valmistautuminen alkaa jo perjantaina ja aseet kisan voittamiseksi ovat jo selvillä.

Krista Siegfrids lauloi Suomen finaaliin

Toisen semifinaalin 17 kilpailijasta tie lauantain finaaliin avautui kymmenelle.

Siegfrids: Hyvä fiilis - olen ylpeä tiimistä

Toivotaan, että Eurooppa äänestää meitä, sanoi Krista Siegfrids.

Siegfrids valloitti Malmön - ja suuteli lavalla

Siegfrids kilpaili viidentenä. Yhteensä semifinaalissa on 17 maata, joista 10 parasta etenee finaaliin. Finalistit ovat selvillä keskiyön aikoihin.

Krista Siegfrids h-hetkellä: "Nyt tuntuu tosi ihanalta"

"Jännittää sopivalla tavalla. Me ollaan niin valmiita ja pidetään hauskaa", Siegfrieds kuvaili tunnelmiaan juuri ennen toisen semifinaalin alkua torstaina.

Krista Siegfrids: Saan antaa pusuja kelle haluan

Marry me -kappaletta on markkinoitu enemmän kuin mitään muuta Suomen euroviisuehdokasta aiemmin. Suomen huono euroviisumenestys on johtunut synkistä kappaleista, arvioi Mark Levengood.

Joka kaupunki tarvitsee oman Kristansa

Euroviisuhuuma yltyy Kaskisissa. Sydämiä ja vaaleanpunaista tylliä näkyy niin ikkunoissa kuin talojen ovipielissäkin. Kaupunkiin on tarttunut Suomen euroviisuedustajan Krista Siegfridsin energisyys ja säihke. Kaupungin koko imago on saanut näin uutta nostetta.

"Uskon että Krista vetää hyvän shown"

Suomea euroviisuissa vuonna 1983 edustanut Ami Aspelund liputtaa Suomea tänä vuonna euroviisuissa edustavan Krista Siegfridsin puolesta. Aspelund itse seuraa viisuja säännöllisesti, vaikka lähetykset tuntuvatkin tähdestä hieman pitkiltä.

Krista Siegfrids kiersi laulukilpailuja jo pikkutyttönä

Suomen euroviisuedustaja osallistui 1990-luvulla kahdesti radion ruotsinkieliseen laulukilpailuun, muistelee ohjelman tuottaja.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle