Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Dannyn uudessa musiikissa lauletaan kuolemasta, Herran kohtaamisesta ja helvetistä: "Tällä hetkellä ihmiskunta kestää erilaisia näkemyksiä"

78-vuotias musiikkineuvos ei aio laulamista lopettaa ja suunnittelee jopa kiertuetta kolmen muun saman sukupolven iskelmälaulajan kanssa.

Näyttelijä Pirkko Mannolan ura on ollut tuhkimotarina

Näyttelijä Pirkko Mannola kertoo urastaan.

Kuusi kuvaa lähetykset ja kuvat

Kuusi kuvaa -ohjelman valokuvat löytyvät Yle Areenan kautta.

Apua! Olenko jouluhullu? - Aikuisen naisen joulukalenteri johdattaa kohti joulurauhaa

Aikuisen naisen joulukalenteri käy jouluhulluuden kimppuun.

"Ihmettelen miten ne jaksaa Mannolaa" – 80 vuotta täyttävä Pirkko Mannola vetää edelleen konserttisalit täyteen ja on kiitollinen pitkästä urasta yleisön edessä

Näyttelijä, laulaja Pirkko Mannola täyttää pyöreitä vuosia ja nauttii edelleen työnteosta. Televisiossa Mannola nähdään joulukuussa Yle TV1:llä nähtävässä Aikuisen naisen joulukalenterissa suorasukaisena ja ronskina Tyynenä.

27.3. Kino Suomi: Villin Pohjolan päivä

Kullankaivajien Villi Pohjola on Lapin myyttinen erämaa.

Kahdeksankymppiset Supernaiset täyttävät konserttisaleja

Vieno Kekkosen, Pirkko Mannolan ja Marjatta Leppäsen urat alkoivat jo 1950-luvulla, mutta virtaa riittää edelleen. Tänä keväänä ja ensi syksynä kolmikko kiertää Suomea nimellä Supernaiset.

12.5. Teeman Elävä arkisto: 1950-luvun missit

1950-luvun kauneuskilpailut ja niiden voittajat Suomessa.

Teemalauantai: Juhannustanssit

Juhannuslauantai 2014 sujuu iskelmäelokuvakimaran tahdissa.

Laulaja Brita Koivunen on kuollut

Hänen suosituimpia kappaleitaan olivat käännösiskelmät Suklaasydän vuodelta 1956 ja Sävel rakkauden vuodelta 1957.

Anna Perho: Nyt puhuu BB-halvauksen uhri

Tositelevisio-ohjelma Big Brotherin katselemattomuudella ylpeilevät ihmetyttävät Anna Perhoa.

Ismo Kallio löysi voittajan paperikorista

Näyttelijä Ismo Kallio kävi arpomassa voittajan YLE Turun Radion kilpailulle. Voittaja pääsee seuralaisineen vuodenvaihteen Sointu-konserttiin Turun konserttitalolle.

Letit suorana jo pikku tyttönä

Pirkko Mannolalla on ollut vauhti päällä pienestä lähtien. Äiti katseli sydän syrjällään, kun Pirkko viiletti menemään. Iäkkäämpänä leidinä sähäkkä Pirkko Mannola hakee rauhaa ja kuntoa jooga-salilta.

Korsuorkesteri lähtee juhlakiertueelle

Vahvasti eteläkarjalainen Korsuorkesteri lähtee lokakuussa 20-vuotisjuhlakiertueelle. Solisteina kiertueella ovat Pirkko Mannola, Vieno Kekkonen ja Marjatta Leppänen

Musiikkitapahtumat kiinnostivat pirkanmaalaisia

Viikonloppuna päättyneet pirkanmaalaistapahtumat keräsivät väkeä hyvin. Nokialla Tapsan Tahteja seurasi paikan päällä yhteensä 25 000 kuulijaa. Tampereen Flamencoviikko keräsi noin 1500 kävijää.

Rakasta, kärsi - ja rakasta taas

Mitä rakkaus on, mistä se alkaa ja miten se säilyy tuoreena? Näyttelijät Iina Kuustonen ja Ilkka Koivula tulkitsevat tänä kesänä vuosisadan rakkaustarinaa - ja kehottavat suutelemaan ainakin puolen tunnin välein.

Pirkko ja Åke avaavat Valkeakosken kesäteatterin

Pirkko & Åke - Vuosisadan rakkaustarina saa torstaina ensi-iltansa Valkeakosken kesäteatterissa. Teatterimusikaali on ohjannut ja käsikirjoittanut Heikki Paavilainen.

Pirkko Mannola liikutti senioreita Raisiossa

Raision Kerttulan liikuntahallissa oli torstaina sykettä, kun ikäihmiset jumppasivat monin tavoin. Vetonaulana oli rakastettu Pirkko Mannola, joka lauloi, laulatti ja liikutti paikalla olleita.

Napiksella tanssitaan helatorstaina

Pirkko Mannola ja Lasse Liemola ovat vierailleet Kainuun tanssilavoilla viimeksi vuosikymmeniä sitten.

Iskelmä-Finlandiaa hamuaa kirjava joukko

Iskelmä-Finlandia -palkintoa tavoittelevat tänä vuonna Mikko Alatalo, Jussi Raittinen, Juha Tapio, Laura Voutilainen sekä Jean S. -yhtye. Tapsan Tahdeilla heinäkuun 22. päivänä Nokialla jaettavan palkinnon saajan valitsee näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola.

Heikki Paavilainen ohjaa musikaalin Pirkko Mannolasta ja Åke Lindmanista

Pirkko Mannolasta ja Åke Lindmanista tehdään Valkeakoskelle musikaali ensi kesäksi. Idean takana on ravintolayrittäjä Sedu Koskinen.

Viikonlopun tapahtumat keräsivät väkeä Oulussa

Mennyt viikonloppu keräsi parisenkymmentätuhatta musiikin ystävää Ouluun. Päällekäisetkin tapahtumat keräsivät oman yleisönsä.

Veteraaneilla rosvopaistijuhlat

Runsaat kaksisataa kiloa lampaanlihaa kypsyy maakuopissa perjantaiaamun Salossa. Rosvopaistit tarjotaan iltapäivällä sotiemme veteraaneille

Pirkko Mannolasta vuoden Selviytyjä

Espoon Kulttuuriseura on myöntänyt näyttelijä Pirkko Mannolalle vuoden Selviytyjä-palkinnon. Palkinto on kunnianosoitus pitkästä, erittäin monipuolisesta ja esimerkillisestä ammatillisesta urasta, jaksamisesta ja selviytymisestä vaativissakin elämäntilanteissa.

Pirkko Mannola ja Timo T. A. Mikkonen laulavat dueton

Mannola saapui vieraaksi Mikkosen H-hetki-ohjelmaan 1992

Tuttu juttu: Pirkko ja Åke

Åke Lindman ja Pirkko Mannola Tuttu jutussa

Great Finnish Actor, Åke Lindman, Dies at 81

One of Finland's great figures in entertainment, actor and director Åke Lindman, has died. He passed away Monday night at the age of 81, after a long illness.

Pirkko Mannola oli ensimmäinen laulava missi

Pirkko Mannola oli ensimmäinen laulava missi.