Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Suomen golfsensaatio on noussut maailmanlistalla häikäisevät 514 sijaa, valmentaja jäi sanattomaksi – Matilda Castrenia hehkutetaan supertähdeksi

Petteri Nykky seurasi valmennettavansa nappisuoritusta Atlantin toisella puolella vakuuttuneena.

MM-kotikisoihin valmistautuva Suomi oli jopa ylivoimaisen hyvä Ruotsia vastaan – "Tämä on meidän Mekka, johon kukaan muu ei tule mellastamaan"

Suomen miesten salibandymaajoukkue otti kaksi voittoa kesän maaotteluissa Ruotsia vastaan. Seuraavan kerran Suomi ja Ruotsi kohtaavat maaotteluissa syyskuun alussa.

Nousevatko suomalaiset vielä mitaleille golfin päätöskierroksella? Sade voi luoda ylimääräisen muuttujan kärkikamppailuun

Matilda Castren ja Sanna Nuutinen pelasivat hyvän kierroksen perjantaina Tokion olympialaisia. Ennen päätöskierrosta kumpikin suomalaisgolfari uskoo pystyvänsä nousemaan vielä mitalitaistoon.

Matilda Castren mukana golfin mitalitaistelussa – selvitti upeasti alun vaikeudet: "Tulos on parempi kuin miltä itsestä tuntuu"

Castren pelasi ensimmäisen kierroksen tulokseen -3 ja on jaetulla neljännellä sijalla. Myös Sanna Nuutinen on hyvissä asemissa tuloksella -1.

Golfsensaatio Matilda Castren pelaa tasolla, joka mahdollistaa olympiamitalin Tokiossa – silti hän voi saavuttaa tänä vuonna vielä jotain suurempaa

Matilda Castren, 26, on nousut kalenterivuonna 2021 naisten golfin maailmanlistalla häikäisevät 152 sijaa kohisten ylöspäin. Samalla huippuvireisestä sensaatiopelaajasta on tullut yksi Suomen mahdollisista mitalimenestyjistä Tokion olympialaisissa.

Valmentaja kertoo Matilda Castrenin historiallisen golf-saavutuksen taustat: "Pitkäjänteisellä työllä on mahdollista nousta maailman huipulle"

Matilda Castrenin valmentaja Petteri Nykky seurasi suojattinsa voittotaistelua kotonaan yöllä. Valmentaja kertoo Castrenin itseluottamuksen näkyneen jo nuorena.

Suomi avaa salibandyn MM-kotikisat kolmen pelin putkella

Järjestäjien tavoite on houkutella kotikisoihin yli 100 000 katsojaa.

Peter Kotilainen romahti pohjalle ja nousi takaisin parrasvaloihin ratkaisemaan jälleen Suomelle MM-kullan – valmennusjohdon kylmäpäinen yllätysveto tuotti uskomattoman tuloksen

Salibandytähti Peter Kotilainen romahti menestyksen jälkeen pohjalle, mutta kaivoi itsensä takaisin ylös ratkaisemaan toisen peräkkäisen maailmanmestaruuden Suomelle Prahassa kaksi vuotta sitten.

Matilda Castren nappasi uransa parhaan LPGA-kiertueen sijoituksen – vasta toisena suomalaisena kärkikymmenikköön

Ensimmäistä kauttaan LPGA-kiertueella pelaavan Castrenin paras sijoitus oli aiemmin 23:s.

"Kai tämä jotain hulluutta on" – harvinainen monitoimimies Petteri Nykky nauttii kahdesta lajista niin paljon, ettei ehdi käymään edes mökillä

Salibandymaajoukkueesta tuttu Petteri Nykky aloittaa ensi vuonna myös golfin maajoukkuevalmentajana. Nykky kertoo, että kaksi rautaa on ollut kuumana jo pidemmän aikaa.

Salibandyn mestarivalmentaja Petteri Nykky golfin maajoukkuevalmentajaksi – “Golf tulee olemaan aiempaa isommassa ja merkittävämmässä roolissa”

Petteri Nykyn mukaan salibandy ei jää täysin taka-alalle, vaikka hän onkin tehnyt kaksivuotisen sopimuksen Golfiliiton kanssa maajoukkuevalmentajan pestistä.

Henrik Dettmann valottaa isoa uhkaa, jos liikuntatiloja viedään lapsilta ja nuorilta poikkeusaikana: "Ehdottaisin kokonaisvaltaista remonttia koko koulujärjestelmään"

Suomen maajoukkuepäävalmentajat ovat ryhtyneet toimeen, kun lasten ja nuorten liikuntatiloja viedään pois käytöstä koronaviruksen takia. Katso Henrik Dettmannin vierailu Ylen aamussa klikkaamalla jutun pääkuvaa.

Liikuntasalien käyttörajoitukset herättävät huolta – maajoukkuevalmentajat vetosivat yhteistyöhön: "Tässä on kyse vain tahdosta"

Suomen päävalmentajanelikon mukaan lasten ja nuorten harrastustoiminta on turvattava vaikeinakin aikoina.

Suomi saa Ruotsin heti vastaansa salibandyn MM-kotikisojen alkulohkossa – valmentaja myhäili: "Meni juuri niin kuin osasin toivoa"

Latvia, Ruotsi ja Tanska arvottiin Suomen kanssa samaan lohkoon joulukuussa pelattaviin MM-kisoihin.

Joona Rantala on valmis johtamaan KrP:n pitkälle – "Ensin pitää voittaa TPS ennen kuin Classicia voi haastaa"

Hyökkäyspään virtuoosi haluaa kehittää kokonaisvaltaista peliään.

Suomalaisgolffari ymmärsi vasta yliopistossa, että lapsuuden unelma voi sittenkin toteutua – "Pääsen pelaamaan pelaajien kanssa, joita olen katsonut televisiosta"

Golffari Matilda Castren lähtee kiertämään maailman ykköskiertuetta Yhdysvaltain LPGA:ta. Hän ylsi sinne historian toisena suomalaisena.

Salibandymiehet kampesivat takamatkalta Ruotsin rinnalle ja ohi – päävalmentaja Nykky haluaa hankalaan paikkaan MM-valinnoissa

Terävästi aloittanut isäntäjoukkue pelasi heikon toisen erän, mutta nousi kolmannessa kahden maalin takamatkalta 6–5-voittoon.

Salibandymiehet taipuivat Ruotsille – Suomen päävalmentaja ei murehtinut: "Tasurin olisi peli ehkä ansainnut"

21-vuotias Oskari Heikkilä avasi maalitilinsä miesten maajoukkueessa komeasti kahdella osumalla.

Naisgolfarit kisaavat tiukasti Tokion olympialaisten paikoista: ”Tärkeää on, että Suomelle saadaan kaksi paikkaa”

Golfareilla on vuoden verran aikaa ansaita pisteitä kilpailuista ja nostaa sijoitustaan olympiarankingissa.

MM-kultasankari Joonas Pylsy siirtyy Sveitsiin

Joonas Pylsylle Sveitsin liiga on entuudestaan tuttu.

Suomen salibandymiehet taipuivat Ruotsille, naiset murskasivat Venäjän

Petteri Nykky ohjeisti Suomen miehiä sairasvuoteelta.

Liukastuminen maajoukkueleirillä vei salibandyn MM-kultavalmentaja Petteri Nykyn kiireelliseen selkäleikkaukseen

Petteri Nykky on sivussa viikonlopun Ruotsi-maaottelusta, ja valmennusvastuun kantavat Samu Kuitunen ja Juha Jäntti.