Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mokka Laitinen.

Pate Mustajärvi lopettaa Popedassa, mutta säilyykö yhtye? Kysyimme tamperelaisilta, voiko Popeda olla Popeda ilman sen omaa rokkikukkoa

Tamperelaisyhtye on ollut kasassa yli 45 vuotta ja keikkailee edelleen aktiivisesti. Yhtye on ilmoittanut lopettavansa ensi syksynä – tosin lopettamisuutisia on kuultu aiemminkin.

Jari Korkki

Jari Korkki: Tuleeko Hägglundistakin nyt vaikeneva kenraali?

Kenraali Gustav Hägglund arveli kirjoittaneensa viimeisen kirjansa, mutta puhui silti suunsa puhtaaksi. Läntiset arvot eivät ole ihmiskunnan yleisiä arvoja.

Jari Korkki

Jari Korkki: Näin hallitus kaatuu – jos kaatuu

Maakuntavaalit lykättiin, mutta eduskuntavaalit on yhä mahdollista järjestää jo syyskuussa, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki

Jari Korkki: Leipäjonoja ei ole

Ilmaista leipää jaetaan keskellä Helsinkiä, mutta ihmiset miettivät kehtaako sitä edes ottaa.

Jari Korkki

Jari Korkki: Nysäkausi meni, Sauli rules

Kuuden vuoden kuuliaisuus kesti viisi vuotta ja yksitoista kuukautta. Onneksi Kurre ei tehnyt uutta biisiä, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki

Jari Korkki: Miksei kansanedustajaa ihan helpolla eroteta?

Moni on ihmetellyt, miten törttöilystä ei seuraa välittömiä potkuja. Jari Korkki yrittää vastata.

Jari Korkki

Jari Korkki: Juhlan jälkeen – tulossa on myös tahallaan unohdettuja vuosipäiviä

Suomi vietti satavuotisjuhliaan yhdessä, mutta mitäs me seuraavaksi keksittäisiin, kysyy Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki

Guarda che luna – kun Henry Theel näytti Juicelle ja Topille taivaan merkit

Karisma. Kun siihen kerran törmää, sen muistaa lopun ikäänsä, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki

iJari Korkki: Täyttääkö Suomi sata vuotta jo ensi viikolla? – Uusi itsenäisyysjulistus keskiviikkona

Keskiviikkona tulee sata vuotta siitä, kun eduskunta otti korkeimman vallan Suomessa. Ja taas annetaan itsenäisyysjulistus, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki

Jari Korkki: Vaalikenttiä nuuskimassa, H-hetkiä haistelemassa

Suurin virhe, minkä Niinistön kampanjatiimi nyt voisi tehdä, olisi uskotella itselleen, että homma ratkeaa ensimmäisellä kierroksella.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Porin Matin pitkä kiri

Keskustan ehdokkaaksi yli vuosi sitten ryhtynyt Matti Vanhanen yrittää patistaa istuvan presidentin kilpasille vaikka väkisin, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Entisen sotemiehen asento

Kun entisen sotamiehen asentoa ei voinut korjata, piti ottaa kokonaan uusi. Soten kanssa Sipilän hallitus kuitenkin yrittää, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Hyvää juhannusta... nyt kun se vihdoin on oikealla paikallaan!

Vapaat kädet saattoivat tulla puskasta, mutta nyt voi sitten hallituspuolueessakin halutessaan äänestää viinejä maitokauppaan, pohtii Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Uudet vaalit – älkäähän nyt viitsikö

Alkuviikon hallituskriisin yhteydessä on vaadittu uusia vaaleja. Se ei ole ensisijainen vaihtoehto ainakaan perustuslaissa, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Niinistö vankkureissa, kansa liikkeessä

Niinistön valitsijayhdistystä on ylistetty niin nerokkaaksi, että voisi luulla sen olevan aivan uusi idea. Sitä se ei ole, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Liikojen laudaturien lumo

Ylioppilaskirjoitusten laudaturien määrästä on tullut outo kilpailu. Tarvitseeko kukaan ylimääräisiä älliä yhtään mihinkään, kysyy Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Kehittyvien maakuntien Suomi

Maakuntauudistuksen piti olla keskustan riemuvoitto, mutta betonoidaanko nyt Etelä-Suomi sinipunaiseksi tai peräti sinivihreäksi, kysyy Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Pieniä kiinalaisia tarinoita

Missä ihmeen välissä kiinalaiset vaihtoivat työhaalarit pukuihin ja alkoivat pyörittää koko maailmaa, kysyy Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Lontoo kestää kyllä – mutta kestämmekö me?

Lontoolaisilla on pitkä kokemus terrorismin uhan alla elämisestä, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Pormestarihuijaus on täällä taas

Helsingissä leikitään kuntavaaleissa pormestarileikkiä. Huijaus on vanha ja varsinkin Tampereella jo hyvinkin tuttu, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Miten olisi Tarja Halonen?

Jutta Urpilaisen kieltäytyminen presidenttiehdokkuudesta hämmentää demareita. Jari Korkin blogissa esitetään vieläkin hämmentävämpi ratkaisu.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Nuoren demarin kärsimykset

SDP:n Lahden puoluekokoukseen oli taas viritetty monta ansaa nuorisodemareille. Pahinta oli baari, jonka ikäraja oli K-40, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Erityisavustajien kunnianpalautus

Ministerin erityisavustaja on tuiki tarpeellinen olento, jolle olisi jo korkea aika myöntää ihmisarvo, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Oletko poliittisesti vaikutusvaltainen henkilö?

Ensin sitä uteli pankki, pian ehkä myös vakuutusyhtiö. Siitäkin huolimatta, että valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Voitto kuntavaaleissa – ylämummossa helisee

Toimitusrobotti Voitto ravisti apinan selästään jo NHL:n joulukierroksilla ja rasvaa nyt suksiaan kuntavaalien tulosiltaan, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Harakka huttua keittää

SDP:n puheenjohtajakisaan lähdetään jos oikein maanitellaan – ja silloinkin haastetaan ihan joku muu kuin puoluejohtaja, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Poliisi kielsi Eppujen soiton

Nyt kun Eppu Normaali juhlii nelikymppisiään, on hyvä muistaa, että oli aika, kun poliisi yritti estää bändin esiintymisen, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Rakentakaa uusi kaupunki!

Länsirannikolla on pian niin paljon työtä ja niin vähän asuntoja, että sinnehän pitää rakentaa kokonaan uusi kaupunki, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Nysse Kukkenheimi Tampereelle ja hätäseen!

Helsingin kunnallispolitiikka on niin sekavaa touhua, että eiköhän olisi viisainta pystyttää Guggenheimin museo Tampereelle, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Mitä kokoomus aikoo?

Kokoomuksesta puskee nyt ideaa siihen tahtiin, että hallituskumppanit kohottelevat jo kulmiaan, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Siihen aikaan kun Halonen pankkia mylläsi

Suomen Pankin johtajavalinnoista on kadonnut jännitys, kun pankkivaltuusto saa nykyään itse nimittää pienemmät viskaalit, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Rinta rottingilla ja liikenne kaarella

Hallitus sai kuin saikin sovittua, miten taksiliikenne vapautetaan. Tai siis ei vapauteta, vähän siitä riippuen keneltä kysyy, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Avioliittolaki, kas kummaa täällä taas

Kansalaisaloitemenettelyn ideanikkarit tuskin tarkoittivat, että samaa asiaa käsiteltäisiin eduskunnassa uudestaan ja uudestaan, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Korkki kesäkokouksessa: Sipilä rauhoittelee hallituskumppaneita

Keskustan ministeriryhmän Raumalle kesäkokoukseen koonnut pääministeri Juha Sipilä suhtautui melkein huvittuneesti toimittajien kysymyksiin muiden hallituspuolueiden murheista. Keskustan tavoitteet on kuulemma jo kerrottu, ja niihin palataan taas hallituksen budjettiriihessä.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Brexit lähti raiteilta – mitä ihmettä Englannissa tapahtuu?

Jos Britannian ensi viikon kansanäänestys EU-erosta ei olisi oikeasti vakava paikka, voisi vaalikamppailun seuraamista kuvitella jopa viihteeksi, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Kokoomus – It Ain’t Over Until The Fat Lady Sings

Kokoomuksen eduskuntaryhmä ja niin sanottu etelän media ovat päättäneet, että Petteri Orpo on kokoomuksen seuraava puheenjohtaja. Vielä ei kannata kuitenkaan nuolaista, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Sananvapautta kanadalaisittain

Alkuviikosta vietetty maailman sananvapauden päivä sai Jari Korkin muistelemaan kohtaamistaan Kalliovuorten kansallispuiston vartijan kanssa. Sananvapaus voi joutua yllättäen uhatuksi myös perinteisissä länsimaissa, kirjoittaa Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Ratikka kolisee Tampereelle – sata vuotta myöhässä

Näin syntyperäisenä tamperelaisena on saanut aavistuksen huvittuneena seurata Tampereen kunnanpäättäjien lapsenomaista riemua hallituksen lupaamista raitiovaunumiljoonista, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Voivatko terroristit voittaa jalkapallon EM-kisat?

Brysselin terrori-iskut pakottavat Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n pohtimaan ensi kesän Ranskan EM-kisojen turvajärjestelyt vielä kertaalleen. Kyse ei ole haihattelusta, olihan kisojen pääpaikka – Stade de France – taannoin yksi Pariisin iskujen pääkohteista, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Siihen aikaan kun Kekkonen sotaharjoitukset torppasi

Eihän siitä ole kulunut kuin vajaat 40 vuotta, kun presidentti Urho Kekkonen torjui ehdotuksen yhteisistä sotaharjoituksista Neuvostoliiton kanssa. Tietenkin saunassa, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Normeja purkamassa

Nyt kun viinaministeri Juha Rehula (kesk.) sai vihdoin valutettua hanastaan pohjahiivat alkoholilain kokonaisuudistukseen, on aika kuulostella uudelleen mitä tuli viime lauantaina sanotuksi, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Viides kerta toden sanoo?

Tämä yhteiskuntasopimus se on sitten siitä kummallinen kaveri, ettei siltä tunnu henki lähtevän oikein millään konstilla. Kai se on sitten parempi vaan solmia pois kuleksimasta, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Mennään bussilla – ja vähän junallakin

Joukkoliikenteen lipunostosta on tehty melkoinen seikkailu, mutta ei se nyt sentään mitään rakettitiedettä ole, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Perusdemarit kilpasilla

Puolueiden välisen kannatuskilpailun jännittävin muutos koko vuonna on ollut elo-syyskuun vaihteeseen ajoittunut vallankeikaus sosiaalidemokraattien ja perussuomalaisten välillä, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Tiitisen lista

Montako tutkijaa tarvitaan avaamaan Tiitisen lista? Ei yhtään, koska ensimmäistäkään tutkimuslupaa suojelupoliisin hallussa olevaan asiakirjaan tutustumiseksi ei ole haettu, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Ministeri Stubbin pitkitetty anteeksipyyntö

Valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) kerta kerralta nöyremmin taittuva anteeksipyytely alkaa näyttää jo kiusalliselta, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Kun Kusti ei polje

Postilakko näkyi ensimmäiseksi siinä, kun sanomalehti ei aamuyöstä kolahtanut. Joiltakin tämä aluksi pääkaupunkiseudulla alkanut lakko saattaa kuitenkin mennä lähes huomaamatta. Mutta ei ihan kaikilta, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Käveleekö Sipilä presidentin luokse?

Keskusta ja kokoomus pelaavat nyt sote-peliä todella kovilla panoksilla, ja pääministeri varautui torstai-iltana unettomaan yöhön, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Puhemies kuplassa

Maailma palaa, mutta eduskunnan puhemiehen päällimmäinen huoli on pukea naiset körttiasuun, kirkui niin sanottu sosiaalinen media maanantaina. Totuus on vähän toinen, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Jari Korkki.

Jari Korkki: Peruskalluppi

Kaikki puoluejohtajat sanovat aina, että se oikea gallup tulee sitten vaaleissa. Timo Soini ei sanonut niin, kirjoittaa Jari Korkki blogissaan.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle