Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Viki jouduttiin poistamaan koneesta kesken lennon!

Kone joutui laskeutumaan pian nousun jälkeen.

Suomalainen tuulitunnelilentäjä tähdittää Pinkin ja Sian musiikkivideota ja osallistuu Amerikan Talent-kisaan

Inka Tiitto on tehnyt myös stuntteja James Cameronin tulevaan elokuvaan.

Saara Aaltoa jo 2007 arvioinut Talent-tuomari Lontoossa – "Olen siinä tilanteessa, että mun pitäisi ottaa nitroa"

Suomen Talentissa tuomaroinut Sami Saikkonen pitää Saara Aaltoa yhtenä maailman parhaista äänenkäyttäjistä.

Alien-kieliä, lastenohjelmia Skotlannissa ja talent-tuomarointia – kiireiden lomassa Sara Forsberg ehti myös Pohjanmaalle

Youtuben kielivideoistaan maailmanmaineeseen kohonnutta Sara Forsbergia kysytään nyt joka paikkaan. Pietarsaaresta kotoisin oleva Forsberg saatiin kiireiden lomasta houkuteltua myös Vaasaan kuvaamaan kaupungin mainosvideoita.

Lappilainen Talent-kisa vie voittajan festareiden lavalle

Lauantaina Rovaniemellä kisataan Simerock Talent -kisa, jonka voittaja pääsee esiintymään ensi kesän Simerockissa yhdessä Haloo Helsingin ja Elastisen kanssa.

"Itsekritiikki syrjään" – Sami Saikkonen haastaa myös katutanssijat tanssimaan Sibeliusta

Sibeliuksen 150-vuotisjuhlavuosi saa tanssijatkin liikkeelle. Hämeenlinnassa järjestetään toukokuussa Sib Dance -tanssikilpailu. Päätuomari Sami Saikkonen toivoo, että erityisesti katutanssijat tarttuvat haasteeseen.

Sami Saikkonen tanssii Segerstamin visiokuplan – video

Turussa perustettiin 225 vuotta sitten Turun Soitannollinen Seura. Sen perillinen Turun flharmoninen orkesteri juhlii merkkivuottaan muun muassa Sibeliuksen sävelin. Ensimmäisessä konsertissa myös tanssitaan.

Malmin lentokentän puolustajat järjestävät mielenosoituksen eduskuntatalolla

Valtio on ilmoittanut luopuvansa Malmin lentokentästä vuoteen 2016 mennessä. Lentoaseman puolustajat eivät kuitenkaan luovuta.

IS: Markku Laamanen on kuollut

Ilta-Sanomat kertoo, että jämsäläinen muusikko Markku Laamanen on kuollut. Laamanen nousi suuren yleisön tietoisuuteen Talent -kilpailusta.

Kahvilan leimalla Venäjälle – laulava bussikuski Jorma Koponen joutuu työssään yllättäviin tilanteisiin

Talent-kilpailussa vuosi sitten toiseksi laulanut linja-autonkuljettaja, tuusniemeläinen tenori Jorma Koponen tietää, että tilausmatkoilla kuljettajalta ja matkan vetäjältä tarvitaan myös soveltamista. Eräällä Pietarin matkalla kaikki viisumit, passit ja muut paperit olivat suomalaisilla turisteilla kunnossa, mutta matkustajaluettelo oli jostain syystä hävinnyt. Kuuntele miltä bussikuskin matka Venäjälle kuulostaa.

Miestanssijat pahan askelilla

K-Reppu seurasi tanssiryhmän esiintymismatkaa Syyriaan.

Mikkelin teatterin ensi kauden ohjelmisto julki

Uuden kauden näytökset alkavat syksyllä. Tarjonta sisältää draamaa, komediaa ja musiikkia.

"Superlatiivit loppuvat kesken"

Tuusniemeltä ponnistanut laulava bussikuski Jorma Koponen ei harmitellut jäämistään kakkoseksi television Talent-kilpailussa. Mies tunnusti hävinneensä paremmalleen.

Jari Koski etsii kadonnutta miehuutta valokuvista

Valokuvaaja Jari Koski koki naisvaltaisessa perheessään välillä olleensa miehuutensa kanssa ihan hukassa. Valokuvissaan hän haluaa kurkistaa miehen aivoihin - mitä muut miehet ajattelevat miehen ja miehuuden olevan?

Lappilainen Talent-kilpailija hätkähdyttää

Rovaniemen Pirttikoskella asuva Erik Gullman kohautti tv-kanava Nelosen Talent-ohjelmassa omaperäisellä runoudellaan. Vanhaan suomalaiseen runoperimään uskova maisteri pohtii myös ihmisenä olemisen kysymyksiä.

Jämi Fly sai päälentonäytös-statuksen

Suomen Ilmailuliitto on myöntänyt ensi vuoden päälentonäytös-statuksen Jämin Ilmailijoiden järjestämälle Jämi Fly In -ilmailutapahtumalle. Suomen Ilmailuliiton vuoden 2012 päälentonäytöksen teemana on ensi heinäkuussa Jämillä "Unelma lentämisestä".

Ukrainalla salainen ase Euroviisuissa

Eurovision laulukilpailun harjoituksissa on kuluneen viikon aikana paljastunut, minkälaisin keinoin kilpailijamaat tehostavat lavaesitystään. Ukrainalla lienee yksi näyttävimmistä esityksistä, sillä siinä on mukana maailmanmaineeseen noussut hiekkataiteilija Kseniia Simonova.

Kansannousut näkyvät arabien viihdeohjelmissa

Arabimaailmaa ravistelleet kansannousut ovat jättäneet jälkensä myös alueen popkulttuuriin. Suosittu laulukilpailu alkoi vallankumousteemalla ja paikallisen Talent-kilpailun voitto tuli runoilla Egyptin kansannoususta.

Jorma Uotinen juhli 40 vuoden uraa yhä tanssien

Tanssin vuonna 2010 tanssija-koreografi Jorma Uotinen vietti 40-vuotistaiteilijajuhlaansa ja muumeista tehtiin historian ensimmäinen nykytanssiteos. Kansallisbaletissa kyseenalaistettiin baletin taiteellisen johtajan Kenneth Greven linja. Sirkustaiteen suosion kasvu jatkui.

Motoriikka-Miikka haluaa olla harmiton

Motoriikka-Miikkana tunnetun Miikka Mäkisen taidemuoto on laulunsanojen kuvittaminen liikkeellä. Ohjelmaa on niin lapsi- kuin aikuiskatsojille. Motoriikkataide haluaa tekijänsä mukaan olla harmitonta, ja härskeimmät jutut menevätkin lapsilta iloisesti ohi.

Lobos got Talent

Voiko ollakkaan hienompaa kuin päästä oppimaan uusia asioita ja hioa nykyisiä taitoja. Viikko on vierähtänyt todella nopeaa ja vasta tänään lauantaina tuli käytyä yhdessä ostoskeskuksessa ruokaostosten yhteydessä.

Saamen Talent järjestetään Utsjoella

Utsjoella järjestetään Saamen Talent eli kykykilpailu saamelaisnuorille. 10-20-vuotiaille saamelaisnuorille tarkoitettu kilpailu järjestetään viikon päästä sunnuntaina 7.11.2010.

Suomalainen ominaislaatu on hukassa Kansallisbaletissa

Suomen Kansallisbaletin taiteellinen linja tempoilee aina johtajan vaihtuessa. Tanssitaiteilija Sami Saikkosen mielestä Kansallisbaletti seuraa myös liikaa baletin huippumaita.

Jorma Uotinen ohjaa

Uotinen paitsi ohjasi, teki myös koreografioita.

Joona Leppälän ilmaveivissä on talenttia

Ylivieskalaisesta Joona Leppälästä on tullut Nelosen Talent-ohjelman myötä Suomen tunnetuin ilmaveivaaja. Siis mikä? 16-vuotias Joona tekee uskomattomia temppuja salibandypallolla.

Lindgren korvaa Saariston Kuopio Tanssii ja Soi -avajaisissa

Laulajalegenda Anneli Saaristo on joutunut perumaan osallistumisensa Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin avajaisiin puhe- ja laulukiellon vuoksi. Saariston tilalla avajaisissa esiintyy Helena Lindgren.

"Motoriikka-Miikkana oleminen on taitolaji"

Motoriikka-Miikka tuli koko kansan tietoisuuteen viime syksynä voittamalla Talent Suomi -ohjelman. Mimiikkaa, akrobatiaa ja komediaa yhdistävän esiintyjän elämä muuttui kertaheitolla.

Kouvolassa etsitään Talenttia

Nuoret pääsevät esittelemään taitojaan lauantai-iltana järjestettävässä Talent-tapahtumassa Kouvolan Hansakeskuksessa.

Laulajasensaatio, sekava poika ja häätanssijat katsotuimmat YouTubessa

YouTube-videosivuston vuoden suosituin video oli Britannian Talent-ohjelmassa hämmästyttäneen Susan Boylen karsintaesitys. Video on kerännyt yli 120 miljoonaa katselukertaa, mikä on enemmän kuin kolmella seuraavaksi eniten katselukertoja saaneella videolla yhteensä.

Markku Laamasen pyöritys rauhoittuu joulun pyhiksi

Kovassa pyörityksessä ollut Talent-tähti Markku Laamanen hengähtää joulun pyhinä ollakseen valmiina alkavan vuoden haasteisiin. Muusikkokonkarilla nimittäin riittää tulevana vuonna vientiä lavoilla!

Kansallisbaletti sai pienen kilpailijan

Helsingissä vastikään perustettu balettiseurue esiintyy ensimmäistä kertaa itsenäisyyspäivänä. Pieni suomalainen balettiseurue tarjoaa nuorille tanssijoille mahdollisuuden harjoittaa ammattiaan. Tähän saakka klassisen koulutuksen saaneiden tanssijoiden ainoa työmahdollisuus on ollut Suomen kansallisbaletti.

Talent-tähden vetovoima ei riittänyt

Markku Laamasen sunnuntaille suunniteltu konsertti Tampere-talossa on peruuntunut. Tampere-talon tiedotuksen mukaan syynä on lippujen liian vähäinen kysyntä.

Markku Laamanen Suomen Talent-kärkeä

Pyhäselässä 59 vuotta sitten syntynyt ja Iiksenvaaran risteyksen lähellä Joensuussa aikoinaan asunut Markku Laamanen sijoittui Suomen Talent-kisassa kolmanneksi. Laulullaan "You raise me up" alkukilpailussa yleisön ja tuomariston valloittanut Laamanen oli jopa finaalin ennakkosuosikki.

Motoriikka-Miikka voitti Suomen Talentin

Pantomiimitaiteilija Miikka Mäkelä eli Motoriikka-Miikka voi Suomen Talent-ohjelman yleisön äänestyksellä sunnuntai-iltana. Hän saa palkinnoksi 30 000 euroa.

Flying Circus tavoittelee voittoa

Sisätaitolento muistuttaa instrumentin soittamista, mutta on monin kerroin vaikeampaa. Lennokin hallitseminen vaatii tuhansia harjoitustunteja. Sisätaitolentoryhmä Flying Circus lupailee näyttävää showta ja yllätysmomentteja Nelosen Talent- kykykilpailun finaalissa sunnuntaina.

Oskun Matti Näsä syntyi televisiomainoksen innoittamana

Vaasalainen Osku Pienimäki on 11-vuotias imitaattori. Talent -finalisti nauttii, kun saa yleisön nauramaan. Eikä jännitä edes televisioesiintymistä.

Äkkijulkisuus on kova pala

-Pitäisi unohtaa ainakin suuri jännitys, mutta pieni jännitys on aina hyvä. Silloin skarppaa paremmin, tuumii sunnuntaiseen Talent-kisaan valmistuva Markku Laamanen. Konkarimuusikko ei ehdi liikaa jännittää, sillä ennen finaalia hän heittää keikkaa kolmena päivänä peräkkäin.

Bruce Lee innosti Elmerin taistelulajeihin

Kykykilpailu Talent Suomen finaalissa nähdään sunnuntaina kymenlaaksolaisedustusta, sillä kouvolalainen Elmeri Rantalainen lunasti finaalipaikan semifinaalinsa suurimmalla äänimäärällä.

Leppälän ilmaveivissä on talenttia

Ylivieskalaisesta Joona Leppälästä on tullut Nelosen Talent-ohjelman myötä Suomen tunnetuin ilmaveivaaja. Siis mikä? 16-vuotias Joona tekee uskomattomia temppuja salibandypallolla.

Joona Leppälän ilmaveivissä on talenttia

Ylivieskalaisesta Joona Leppälästä on tullut Nelosen Talent-ohjelman myötä Suomen tunnetuin ilmaveivaaja. Siis mikä? 16-vuotias Joona tekee uskomattomia temppuja salibandypallolla.

Suomalainen tanssija saa vaihtoehdon Kansallisbaletille

Suomalaisille balettitanssijoille kaavaillaan uusia mahdollisuuksia työllistyä tanssijana. Kansallisbaletin rinnalle on jo pitkään kaivattu vaihtoehtoista klassisen baletin tanssiryhmää. Sami Saikkosen luotsaama Pieni suomalainen balettiseurue pitää ensimmäiset iltamansa joulukuussa.

Hiphopilla tai ilmaveivauksella Talentiksi?

Ylivieskalainen Joona Leppälä ja oululainen Natural Hype ovat edenneet Nelosen Talent-kisassa finaaliin. Ilmaveivausta ja tanssia nähdään loppukilpailussa marraskuun 22. päivä.

Markku Laamanen Talent -finaaliin

Jämsäläinen Markku Laamanen on edennyt Talent -kisan finaaliin. Laamanen hämmästytti ja itketti laulusuorituksellaan karsinnoissa.

Pyhäselästä lähtöisin oleva "Talent" Markku Laamanen Elävässä arkistossa

Pyhäselästä kotoisin oleva, jämsäläinen Markku Laamanen (s. 1949) aloitti uransa 1960-luvun kitarayhtyeissä. Vuosina 1968-75 hän levytti ja esiintyi mm. Irwin Goodmanin ja Vexi Salmen tallissa taiteilijanimellä Gulliver. Elävään arkistoon on koottu kaksi hänen viime vuosien esiintymistään.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle