Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pysäyttäkää Nyqvist -sarjan hahmokaarti rivissä. Nyqvist katsoo taivaalle kun lintu kakkaa hänen päälleen.

Antti Tuomas Heikkinen tähdittää kesän odotetuinta sarjaa

Pysäyttäkää Nyqvist on satiirinen agenttikomedia.

Ilkka Koivula elokuvassa Kotia päin.

25.2. Kino Suomi: Kotia päin

Elokuva väkivallasta, rikoksesta ja murhasta.

Bad Luck Love, yle tv1

Bad Luck Love

Olli Saarelan urbaani rakkaustarina Alista ja Inkasta.

Kristiina Halkola (vas.) ja Sari Mällinen siivoojina elokuvassa Eila.

Kesäkino: Eila

Kesäkinossa vietetään lauantaita naisten seurassa.

Jani Koskinen, Ilkka Koivula ja Eino Grön Valoa yössä-musikaalin tähtinä

Näyttelijä Koivula hätkähdyttää Sorsakosken kaksoisolentona

Näyttelijä Ilkka Koivulan kotona on soinut menneen talven ajan Topi Sorsakosken tuotanto. Musiikkiin paneutuminen kesäteatteriroolin takia ei ollut mikään uhraus Sorsakoski-fanille.

Hiljaiset sillat -näytelmän naispäosassa Eija-Irmeli Lahti.

Teatterinäytelmissä myös tuoksut voivat olla tärkeässä roolissa

Herkästä rakkausnäytelmästä "Hiljaiset sillat" on tulossa syksyn suursuosikki Seinäjoen kaupunginteatterissa. Lipuista on varattu jo 75 prosenttia. Näytelmä kertoo siitä, miten lapset hautajaisten jälkeen tajuavat äidin kokeneen perheen ulkopuolella kauniin rakkaustarinan. Yleisö voi aistia näytelmän kulkua myös tuoksujen kautta.

Ilkka Koivula vierailee Raumalla saaristolaisdraamassa

Luodetuulen maan aloittama saaristolaissaaga saa jatkoa Raumalla. Ilkka Koivula esittää pääosaa Missä aallot murtuvat -näytelmässä, joka on dramatisoitu Tapio Koivukarin romaanista.

Seinäjoen kaupunginteatteri

Seinäjoen kaupunginteatterille tuottaja - myös uusia kasvoja nähdään lavalla

Elokuun alussa tuottajana on aloittanut Juha Pekka Voutilainen. Uutena ohjaajana on aloittanut Riko Saatsi. Myös teatterilavalle kipuaa uusia kasvoja.

Sosiaalinen media on myös teattereiden uusi markkinointikanava

Koskaan ei voi ennakkoon olla aivan varma, mikä näytelmä nousee teatterissa hitiksi ja vetää katsomot täyteen. Muuta vaihtoehtoa ei ole kuin luottaa intuitioon, sanoo teatterinjohtaja Heikki Paavilainen. Onneksi on myös puskaradio ja nykyään tietenkin myös sosiaalinen media.

Painimassa Aku Hirviniemi ja Liisa Peltonen. Ilkka Koivula valmentaa

Teatteriyleisö hurmaantui painijoista

Hämeenlinnan teatterin avajaisyleisö otti Ilimari Jauhiaasen lämpimästi vastaan. Heikki Salon kirjoittama paininäytelmä sopii fyysisyydessään mainiosti uuden teatterin lavalle.

Akseli Koskelaa näyttelee Ilkka Koivula

Täällä Pohjantähden alla -elokuvat kasvattivat Ilkka Koivulaa

Timo Koivusalon ohjaaman elokuvan jälkimmäinen osa on valmis. Akseli Koskelan rooli jätti jälkensä ranualaislähtöiseen näyttelijään Ilkka Koivulaan.

Ilkka Koivula ja Iina Kuustonen

Rakasta, kärsi - ja rakasta taas

Mitä rakkaus on, mistä se alkaa ja miten se säilyy tuoreena? Näyttelijät Iina Kuustonen ja Ilkka Koivula tulkitsevat tänä kesänä vuosisadan rakkaustarinaa - ja kehottavat suutelemaan ainakin puolen tunnin välein.

Pirkko ja Åke avaavat Valkeakosken kesäteatterin

Pirkko & Åke - Vuosisadan rakkaustarina saa torstaina ensi-iltansa Valkeakosken kesäteatterissa. Teatterimusikaali on ohjannut ja käsikirjoittanut Heikki Paavilainen.

Rööperi -elokuvan kohtauksessa vasemmalta Arska (Kristo Salminen), Krisu (Peter Franzén), Monika (Pihla Viitala), Kari (Kari Hietalahti) ja Tomppa (Samuli Edelmann)

Justiina-palkinnot irvailevat suomalaiselle elokuvalle

Elokuva-alan Jussi-palkinnoille kehiteltyjen Justiina-varjopalkintojen saajat on julkistettu. Ensimmäistä kertaa jaettuilla palkinnoilla haluttiin antaa tunnustusta kotimaiselle elokuvalle saavutuksista, jotka usein jäävät huomioimatta.

Osku (Niko Saarela) ja Akseli (Ilkka Koivula) taisteluiden keskellä Timo Koivusalon uusimmassa elokuvassa, joka saa ensi-iltansa 4.12.

Uusi Pohjantähti on uskollinen Linnalle

- Kaikki tekivät töitä koko sydämestään ja uskon sen kyllä huokuvan tästä elokuvasta. Näin lausuu Ilkka Koivula, jonka roolisuoritusta Akseli Koskelana voi ihailla valkokankaalla perjantaina ensi-iltaan tulevan Täällä Pohjantähden alla -elokuvan ensimmäisessä osassa.

Koivusalo julistaa ihmisarvoa Linnan klassikon avulla

Ohjaaja Timo Koivusalo julkaisee perjantaina oman tulkintansa suomalaisesta kansalliseepoksesta Täällä Pohjantähden alla. Aamu-tv:ssä vieraillut Koivusalo sanoo tarttuneensa teokseen siksi, että hän haluaa muistuttaa ihmisiä vuoden 1918 sisällissodan kauhuista ja ihmisarvon merkityksestä.

Yle Areena logo.

Pari sanaa lemmestä

Pirkko on joutunut kahden sulhasen loukkuun, entisen miehensä ja vt. postinjakajan. Tilanne on valmis, kun kuvaan astuu vielä kuntoileva alivuokralainen.

Ilkka Koivula jättää Rauman kaupunginteatterin

Näyttelijä Ilkka Koivulaa ei kesän jälkeen nähdä Rauman Kaupunginteatterin lavalla, sillä hänen sopimuksensa teatterissa on päättynyt.

Täällä pohjantähden alla -elokuvaa kuvataan Tampereella

Täällä Pohjantähden alla -elokuvan kuvaukset ovat alkaneet Tampereella. Teiskolan kartanon maisemissa kuvataan pappilakohtauksia. Timo Koivusalo on käsikirjoittanut ja ohjaa Linnan kolmiosaisesta kirjasarjasta kaksiosaisen elokuvan. Ensimmäinen elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa 2009 ja toinen vuotta myöhemmin.