Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Perinteisen Keitele-päivän yhteyteen oma tapahtuma nuorille

Nuorten tapahtumassa esiintyvät Mäkki ja Sini Sabotage. Keitele-päivän tähtiä ovat Elonkorjuu ja Heidi Kyrö.

Maailmassa on jotain pysyvää - Pelle Miljoona!

Laulaja Heidi Kyrö ja bluesmies Micke Björklöf raadissa

Laulaja Heidi Kyrön yllätys: aamujuontajaksi radioon

Yle Radio Suomen Hämeenlinnan aamulähetys uudistuu ensi viikosta alkaen, kun Heidi Kyrö tekee uuden aluevaltauksen aloittamalla aamujuontajana.

Muistatko Saara Aallon euroviisut? Katso kaikki esitykset

Saara Aalto on esiintynyt euroviisukarsinnoissa peräti viisi kertaa.

Miten syntyy maailman paras Häme? Osallistu keskusteluun

Yle lähetti suorana Forssan kaupungintalolla pidettävän Kanta-Hämeen vetovoima- ja kuntapäivän kiinnostavat keskustelut ja puheenvuorot. Muun muassa Heidi Kyrö ja Jussi Lähde olivat mukana pohtimassa maakunnan vetovoimaa. Tehdään yhdessä maailman paras Häme!

Henna Sara potkii pinnalle somen ja kovan työn voimalla

Nopein tie nousta laulajana pinnalle tänään on voittaa Idols- tai Voice Of Finland -kisa. Vasta 18-vuotias Henna Sara on valinnut toisen tien, jossa pitää uskoa omaan tekemiseen ja sosiaalisen median voimaan.

Heidi Kyrö -henkselit jäivät demovaiheeseen

Jokainen joka on joskus muuttanut, tietää miten paljon esineitä ja muistoja kertyy vuosien aikana. Kun on kiertänyt Suomea ammatikseen parikymmentä vuotta suosittuna artistina, niin esineistöä kertyy ainakin yhden näyttelyn verran. Heidi Kyrön laulustudiolla voi sukeltaa muistoihin.

Heidi Kyrö: "Olisin varmasti mennyt Idolsiin"

Laulaja Heidi Kyrö laskee taiteilijan taipaleensa alkaneeksi Seinäjoen tangomarkkinoilta vuonna 1993, jolloin kemiläisen koulutytön päähän painettiin tangoprinsessan kruunu.

Heidi Kyrö löysi itsestään energiapihin valopoliisin

Laulaja Heidi Kyrö kyttää nykyään kotonaan turhia valoja sammuksiin ja televisiota kiinni, kun sitä ei katsota. Sähkönkäytön tarkentamiseen perhe on saanut innoituksen sähköyhtiön energiansäästökilpailusta, mutta pitkän tähtäimen tarkoituksena on saada hyvät rutiinit osaksi perheen arkea.

Laulaja Heidi Kyrö aikoo pihtailla jatkossa pyykinpesussa ja kokkauksessa

Laulaja Heidi Kyrö Hämeenlinnasta on mukana tämän vuoden Energiaperhe-kisassa. Hän kilpailee energiapihiydestä Jokeri-valmentaja Erkka Westerlundia ja kiekkolegenda Jukka Tammea vastaan. Kyrö odottaa säästöjä syntyvän erityisesti keittiössä ja pesutiloissa.

Heidi Kyrö kaipaa Hämeenlinnassa eniten yöhuoltoasemaa

Laulaja Heidi Kyrö päätyi Hämeenlinnaan asumaan 14 summamutikassa, sormi osui kartassa kaupunkiin. Nyt hän on muuttanut asumaan Ruununmyllyn kaupunginosaan. Miinus-listalle lauluja laittaa vain läpi yön auki olevan huoltoaseman puuttumisen, kertoo Ilta-Sanomat

Heidi Kyrö palaa popimpana

Ex-kemiläinen, nykyisin hämeenlinnalainen Heidi hyrisee tyytyväisyyttä. Uusi single "Sielu lentää levoton" nousi Radio Suomen soitetuimmaksi heti ilmestyttyään ja uusi kokopitkä ilmestyy syyskuun alussa.

Heidi Kyrö tekee hiekkakakkuja leikkipuistossa ja flirttailee estradeilla

Tangoprinsessaksi 15-vuotiaana kruunattu laulaja Heidi Kyrö on viettänyt viime aikoina paljon aikaa hiekkalaatikon reunalla ja leikkipuistossa puolitoistavuotiaan Kiira-tyttärensä kanssa. Silti studioonkin on ehditty, sillä uusi levy Maja ilmestyy syyskuussa ja sen tuorein singlelohkaisu Sielu lentää levoton soi nyt myös Radio Suomessa.

Heidi Kyrön esikoistytär tykkää lattareista ja hevistä

Hämeenlinnalaislaulaja Heidi Kyrön ja miehensä Kimmo Kopran esikoinen nimetään englantilaisen näyttelijättären mukaan. Pienokaisella on jo nyt hyvin monipuolinen musiikkimaku, kertoo tuore äiti.

Heidi Kyrö sai tyttövauvan Mozartin syntymäpäivänä

Hämeenlinnalainen laulaja Heidi Kyrö on tyttövauvan onnellinen äiti.

Heidi Kyrö perusti laulustudion Hämeenlinnaan

Laulaminen on niin kuin runonlausuntaa sävelten keinoin; kenelle lauletaan, mistä lauletaan ja miten, sanoo hämeenlinnalainen laulajatar Heidi Kyrö, joka on avannut laulustudion Turuntielle.