Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Suomi-disko opettaa tukholmalaisia unohtamaan trendipelleilyn ja olemaan rennosti epä-cool

Norjalaisen Skam-buumin perään voi tulla innostus Suomi-diskoon.

Suomihittien näkymättömät duunarit

Neljä muusikkolegendaa kertoo tarinan levyjen takaa.

Sanankäytön ammattilainen haastaa lantionsa tanssilattialla

Tanssii tavisten kanssa -tapahtuma on vakiinnuttanut Kainuussa paikkansa suosittuna syystapahtumana. Vuoden 2014 tanssihaasteet on heitetty ilmaan ja nopeimmat parit ovat jo aloittaneet treenaamisen. Liikekieltään etsii muun muassa Kainuun Sanomien päätoimittaja Markus Pirttijoki.

Tanssinopettaja Åke Blomqvist on kuollut

Åke Blomqvist oli kuollessaan 87-vuotias. Hän kuoli sairauskohtaukseen keskiviikkoaamuna. Blomqvist oli kuuluisa diplomitanssinopettaja ja opetusneuvos.

Mikä suomalaista ahdisti vuonna 1982?

Reportaasi alkaa alastoman naisen pukemisella

Åke Blomqvist sen tajusi – hyvä tanssija saa naisia

Blomqvistin diskovideon on nähnyt yli 200 miljoonaa ihmistä.

KKO:lta päätös Åke Blomqvistin ja Nordean sijoitusriidassa

Korkein oikeus antaa tänään ratkaisunsa Åke ja Leena Blomqvistin sekä Nordean välisessä sijoituskiistassa. Kiistan ydinkysymyksenä on se, mitä kaikkea ja millä tavoin pankin on kerrottava asiakkaalleen vakuutussijoittamisen riskeistä.

Åke Blomqvistin sijoitusriita Nordean kanssa KKO:ssa

Korkein oikeus (KKO) on aloittanut Åke ja Leena Blomqvistin ja Nordean välisen sijoituskiistan suullisen käsittelyn. Blomqvistin pariskunta kärsi miljoonan euron tappiot, kun heidän osakerahastoihin perustuneen säästöhenkivakuutuksensa arvo romahti. Riidassa on kyse siitä, kertoiko Nordea riittävästi sijoituksen riskeistä.

Blomqvisteille valituslupa Nordea-kiistassa

Korkein oikeus on myöntänyt tanssinopettaja Åke Blomqvistille ja Leena Blomqvistille valitusluvan kiistassa Nordea-pankkia vastaan. Hovioikeudessa kiista sijoitusvakuutuksista päättyi pankin voittoon.

Tanssi kuuluu kansalaistaitoihin

Tanssiorkesterin soitto antaa tahdin, laulajan ääni värisee, kukkamekot hulmuavat ja jalat nousevat kevyesti. Tanssilavakulttuuri on suomalaisuutta perinteisimmillään.

Nordea voitti Åke Blomqvistin hovioikeudessa

Nordean ja tanssinopettaja Åke Blomqvistin välinen kiista sijoitusvakuutuksista päättyi hovioikeudessa Nordean voittoon. Hovioikeus kumosi käräoikeuden pankille langettaman noin miljoonan euron korvaustuomion.

Letkiksessä riitti potkua maailmanhitiksi asti

Suomen letkajenkkavillitys tartutti myös ulkomaalaiset.

Nordea valittaa sijoitusneuvotuomiosta hovioikeuteen

Nordea aikoo valittaa Helsingin käräjäoikeuden sijoitusneuvotuomiosta hovioikeuteen. Nordean viestintäjohtajan Lauri Peltolan mukaan pankki pitää käräjäoikeuden tuomiota perusteettomana ja jopa virheellisenä.

Nordea harkitsee valitusta sijoitusneuvotuomiosta

Nordea-pankki pohtii, aikooko se valittaa käräjäoikeuden antamasta tuomiosta hovioikeuteen.

Nettivideoiden suosio on hurjassa kasvussa

Suomalaiset katsovat videopätkiä internetissä jo yli 50 miljoonaa kertaa kuukaudessa. Perinteiset tiedotusvälineet ja mainostajat etsivät kuumeisesti keinoja hyödyntää suosittua ilmaisutapaa. Monesti hittivideo syntyy kuitenkin ennakoimatta, kun se osoittautuu katsojalleen yllättäen hauskaksi tai hyödylliseksi.

Tango Finlandia Blomqvisteille

Tämän vuoden Tango Finlandia -palkinto on annettu tanssinopettajina työskenteleville Leena ja Åke Blomqvistille. Palkinto jaetaan perjantaina illalla Seinäjoella. Se myönnetään tunnustuksena ansiokkaasta toiminnasta tangokulttuurin kehittämisessä.