Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Iskelmä-Finlandia Markku Arolle

Iskelmä-Finlandian voittaja löytyi tällä kertaa läheltä. Markku Aron musiikkiura alkoi 50 vuotta sitten kotikaupunkinsa Nokian iskelmälaulukilpailuista.

Suvi Teräsniska voitti Iskelmä-Finlandian

Tämänvuotinen Iskelmä-Finlandia jaettiin perjantaina Tapsan Tahdeilla Nokialla. Tunnustuksen sai Suvi Teräsniska.

Vitter haastaa Jokivarren Kunkun – Kuninkuusravien osanottajat valittu

Turun Kuninkuusravit ovat jo nurkan takana. Ravien suuria suosikkeja ovat muun muassa ori Jokivarren Kunkku ja tamma Saaga S. Kuninkuusravit kisataan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna.

Iskelmä-Finlandia Pate Mustajärvelle

Palkinto jaettiin Nokialla Tapsan tahdit -musiikkitapahtuman yhteydessä.

Tässä Kuninkuusraveihin valitut hevoset

Joensuun Kuninkuusraveihin osallistuvat hevoset on valittu. Ravikuninkaalliset ratkaistaan 1.-2. elokuuta.

"Viimeksi pakotettiin häävalssiin" - Nokialla tahtiteltan uumenissa suli jäyhempikin juhlija

Kyllä tämä jalan päälle ottaa, totesi punaposkinen nokialaistyttö keikan jälkeen. Tapsan tahdeissa laitettiin jalalla koreasti jopa vuosien tauon jälkeen, kun Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tuli ja tanssitti nokialaiset.

Iskelmä-Finlandian saa Katri Helena

Tämänvuotinen Iskelmä-Finlandia jaettiin perjantaina Tapsan Tahdeilla Nokialla. Palkinnon sai iskelmälaulaja Katri Helena.

Yllin Kyllin valmis Porin kruunujahtiin – kuninkuusravit vuoden ykköskisa

Viime vuonna Kuopion kuninkuusraveissa kuningatarkilpailussa toiseksi yltänyt Yllin Kyllin on hoitajansa mukaan nousujohteisessa kunnossa. Yllin Kyllin lukeutuu ennakkosuosikkeihin.

Iskelmä-Finlandian voi voittaa tänä vuonna kuka vain

Nokian kaupungin myöntämä palkinto jaetaan elokuussa 13. kerran ja se on arvoltaan 10 000 euroa.

Tapsan tahdit ylitti yleisötavoitteensa

Nokialla 26 kertaa järjestetyillä Tapsan Tahdeilla vieraili kolmen päivän aikana noin 10 000 kevyen musiikin ystävää.

Tapsan Tahdit palasi juurilleen

Tapio Rautavaaran iskelmäperintöä kunnioittava kesätapahtuma Tapsan tahdit on muuttanut muotoaan, ajankohtaa ja järjestämispaikkaa. Kevyt musiikki soi Nokialla seuraavat kolme päivää.

Toto75-rivistä tuli liian vaikea

Yllätyksellisestä Toto75-rivistä ei löytynyt tällä kertaa täysosumia.

Iskelmä-Finlandiaa ei jaeta tänä vuonna

Tapsan Tahtien yhteydessä Nokialla on jaettu vuodesta 2001 lähtien Iskelmä-Finlandia-palkinto. Tänä vuonna kukaan ei kuitenkaan saa Nokian kaupungin myöntämää palkintoa.

Tapsan Tahdeille uudet järjestelyt

Yksityinen järjestäjä Finland Events pyysi ja sai luvan irtautua tapahtumasta. Nokian kaupunki siirsi Tapsan Tahdit sille pari vuotta sitten. Nyt selvitellään yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin yhteistyömallia.

Viikonloppu ollut kesätapahtumia tulvillaan

Viikonloppu on tapahtumiltaan ollut yksi kesän vilkkaimmista. Kesätapahtumien kirjoon on mahtunut niin eukonkantoa kuin vakavampaakin aihetta.

Iskelmä Finlandia -ehdokkaat julkistettin

Yksi viidestä tänään esitellystä populaarimusiikin taitajasta on heinäkuussa 10 000 euroa ja yhtä haluttua titteliä rikkaampi. Iskelmä Finlandian saaja julkistetaan heinäkuussa Nokialla Tapsan Tahdeilla.

Tapsan Tahdit palaa keskustaan

Perinteikäs nokialainen tapahtuma Tapsan Tahdit palaa takaisin keskustaan. Kevyen musiikin kolmipäiväinen festivaali järjestetään ensi kesänä Poutunpuistossa. Yle on ainakin toistaiseksi luopunut Iskelmä Finlandia -palkinnon jakotilaisuuden televisioinnista.

Pepe Willberg voitti Iskelmä Finlandian

Taiteilija Pepe Willberg on voittanut tämän vuoden Iskelmä Finlandia-palkinnon. Palkinto jaettiin Tapsan Tahdeilla järjestetyssä Iskelmä Finlandia -gaalassa.

Iskelmä Finlandian saajan valinta on vaikeaa

Nokialla ratkeaa tänään Iskelmä Finlandia -palkinnon saaja. Ehdokkaina ovat Danny, Markku Aro, Pepe Willberg, Meiju Suvas ja Mariska. Tapsan tahdit -tapahtumassa jo 11. kertaa jaettavan palkinnon lahjoittaa Nokian kaupunki.

Tapsan tahdit starttaa uuden järjestäjän voimin

Nokian kaupunki siirsi tapahtuman viime vuonna Tampereen Messujen tytäryhtiö Finland Eventsille. Iskelmä Finlandia -palkinnon saaja selviää tänään.

Iskelmä-Finlandia -ehdokkaat julki

Iskelmä-Finlandiasta kisaavat tänä vuonna Danny, Mariska, Markku Aro, Meiju Suvas ja Pepe Willberg.

Tapsan Tahdeille uusi järjestäjä

Nokian kaupunki luopuu Tapsan Tahtien järjestelyvastuusta. Musiikkitapahtuman järjestämisestä on tehty sopimus Finland Events Oy:n kanssa.

Tapsan Tahdit tamperelaiskäsiin

Nokian Tapsan Tahdit ovat siirtymässä tamperelaisomistukseen. Nokian kaupunginhallitus päättänee tänään aloittaa tapahtuman järjestämisestä neuvottelut Finland Events -yhtiön kanssa.

Musiikkitapahtumat kiinnostivat pirkanmaalaisia

Viikonloppuna päättyneet pirkanmaalaistapahtumat keräsivät väkeä hyvin. Nokialla Tapsan Tahteja seurasi paikan päällä yhteensä 25 000 kuulijaa. Tampereen Flamencoviikko keräsi noin 1500 kävijää.

Tapsan Tahtien järjestäjä pian tiedossa

Nokian Tapsan Tahtien tuleva järjestäjä valitaan pian tämänvuotisen tapahtuman jälkeen. Nokian kaupunki on rahapulassa ja haluaisi ulkoistaa iskelmätapahtuman. Epäilijöiden mukaan kaupallisella pohjalla Tapsan Tahdit ei säilyisi ainakaan nykyisen kaltaisena.

Tapsan tahdit käyntiin Nokialla

Tapsan Tahdit käynnistyvät Nokialla keskiviikkona 24. kerran. Nelipäiväinen festivaali kokoaa Nokialle vuosittain runsaasti yleisöä eri puolilta Suomea. Iskelmä-Finlandia jaetaan kymmenennen kerran.

Iskelmä-Finlandia -palkinto jaossa jo kymmenettä kertaa

Kevyen musiikin tapahtuma Tapsan Tahdit järjestetään Nokialla tänä kesänä 24. kerran. Torstaina alkavassa tapahtumassa julkistetaan kymmenes Iskelmä-Finlandia -palkinnon saaja.

Porilainen Sari Rissanen Iskelmä-karaoken finaaliin

Porilainen Sari Rissanen on valittu Tapsan Tahdit Iskelmä-karaoken finaaliin, joka järjestetään Nokialla 24.7. Sari Rissasella on laulukilpailuista jo paljon kokemusta, sillä hän on osallistunut useisiin karaoke- ja muihin laulukilpailuihin

Iskelmä-Finlandiaa hamuaa kirjava joukko

Iskelmä-Finlandia -palkintoa tavoittelevat tänä vuonna Mikko Alatalo, Jussi Raittinen, Juha Tapio, Laura Voutilainen sekä Jean S. -yhtye. Tapsan Tahdeilla heinäkuun 22. päivänä Nokialla jaettavan palkinnon saajan valitsee näyttelijä-laulaja Pirkko Mannola.

Sepi Kumpulainen, laulava talonmies

Armottomasta menosta tuli vuoden 1991 muistetuimpia biisejä.

Pubi tähti-kisassa hullutelllan ammattitaidolla

Vielä tuntemattomilla viihteen monitaitureilla on nyt mahdollisuus näyttää mistä kana pissii. Nenäpäivän kanssa yhteistyössä järjestettävän Pubi Tähti -kilpailun karsintoja järjestetään viikonloppuna Etelä-Pohjanmaalla.

Pubi tähti-kisassa hullutellaan ammattitaidolla

Pubi Tähti -kilpailun karsinta järjestettiin Tampereella torstaina 22.10. Merja Kuisma ja Axu Laine pääsivät semifinaaliin edustamaan Tamperetta. Tammikuussa käydään välierät ja Tapsan tahdeilla ensi vuoden heinäkuussa järjestetään Pubi tähti-finaali.

Nokian kaupunki järjestää vielä yhdet Tapsan Tahdit

Nokian kaupunki aikoo jatkaa Tapsan Tahtien järjestämistä kaupungin omana tapahtumana ensi vuonna, mutta jo seuraavalle vuodelle etsitään uusi vastuullinen järjestäjä. Tapsan Tahdit on järjestetty Nokialla jo 23 kertaa.

Virpi ja Tapani Eronen musisoivat yhdessä

Viinijärveläinen pariskunta, Virpi ja Tapani Eronen, on tehnyt musiikkia jo 20 vuotta. Tapani säveltää, sovittaa ja soittaa: Virpi puolestaan laulaa ja sanoittaa.

Plogmanille Iskelmä-Finlandia

Alavetelistä kotoisin oleva Charles Plogman on voittanut tämän vuotisen Iskelmä-Finlandian. Plogman vastaanotti palkinnon torstaina Nokialla Tapsan Tahtien Iskelmä-Finlandia -konsertissa.

Charles Plogman voitti Iskelmä-Finlandian

Tämän vuoden Iskelmä-Finlandian on voittanut Charles Plogman. Palkinto jaettiin torstaina Tapsan tahtien yhteydessä Nokialla.

Pertti Neumann pyydystää Iskelmä-Finlandiaa

Pertti "Nipa" Neumann tavoittelee tänään Iskelmä-Finlandian voittoa. Palkinto jaetaan Tapsan tahtien yhteydessä Nokialla. 10 000 euron arvoista palkintoa tavoittelevat myös Annika Eklund, Kaija Koo, Charles Plogman ja Finlanders-yhtye.

Kuka saa Iskelmä-Finlandian?

Tämän vuoden Iskelmä-Finlandia jaetaan torstaina Tapsan tahtien yhteydessä Nokialla. Ehdolla palkinnon saajiksi ovat Annika Eklund, Kaija Koo, Charles Plogman, Neuman ja Finlanders-yhtye.

Valkeakoskella ja Nokialla vilkas viikonloppu

Valkeakoskella ja Nokialla on alkamassa kesän vilkkain tapahtumaviikonloppu. Nokialla käynnistyy tänään Tapsan tahdit ja Valkeakoskella Työväen musiikkitapahtuma.

Porilainen ja huittislainen edustus Iskelmä-karaoken finaaliin

Porilainen Juha Alakoski ja huittislainen Sari Solla lauloivat tiensä iskelmä-karaoken loppumittelöihin. Tapsan Tahdit Iskelmä-karaoken semifinaalit järjestettiin viikonloppuna Nokialla ja sieltä valittiin jatkoon kymmenen parasta. Finaali järjestetään Nokialla lauantaina 25. heinäkuuta.

Humppakuninkaalliset rakastavat humpan rytmiä

Uudet humppakuninkaalliset, valkeakoskelainen Sari Hellsten ja jämsäläinen Pertti Alho, ovat molemmat laulaneet aiemmin karaokea ja osallistuneet myös viime vuonna humppalaulukisaan. Humpassa rytmi on se, joka vie ja viehättää.

Neumann ja Finlanders kisaavat Iskelmä-Finlandiasta

Iskelmä-Finlandiasta kilpailevat tänä vuonna Annika Eklund, Kaija Koo, Pertti Neumann, Charles Plogman sekä Finlanders-yhtye. Voittaja julkaistaan Tapsan Tahdeilla 23. heinäkuuta.

Olli Lindholm sai Iskelmä-Finlandian

Tämänvuotisen Iskelmä-Finlandia-palkinnon on voittanut Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm. Lindholm oli myös yleisöäänestyksen suosikki. Palkinto annettiin Tapsan Tahdit -tapahtumassa Nokialla.

Nokia ja Valkeakoski soivat loppuviikon

Pirkanmaa raikaa loppuviikolla kahden musiikkijuhlan voimin. Nokialla järjestettävät Tapsan Tahdit käynnistävät keskiviikkona tanssijalkaa, kun taas Työväen Musiikkitapahtuma tarjoaa Valkeakoskella rockimman vaihtoehdon musiikinnälkäisille.

Iskelmä-Finlandia meni Eino Grönille

Järjestyksessään seitsemännen Iskelmä-Finlandian on voittanut Eino Grön. Nokialla, Tapsan Tahdeilla jaetun palkinnon arvo on 10 000 euroa.

Iskelmä-Finlandia 2007 -ehdokkaat valittu

Tämänvuotista Iskelmä-Finlandia -palkintoa tavoittelevat laulajat ja laulajatar on valittu. Vuoden 2007 ehdokkaat ovat Eino Grön, Anne Mattila, Simo Silmu, Topi Sorsakoski ja Reijo Taipale. Kukaan ehdokkaista ei ollut ehdolla viime vuonna, jolloin palkinnon lunasti itsellee Paula Koivuniemi.

Paula Koivuniemi sai Iskelmä-Finlandian

Paula Koivuniemi on saanut tämänvuotisen Iskelmä-Finlandia-palkinnon. Kuudennen kerran myönnetty tunnustus on arvoltaan 10 000 euroa. Voittajan valitsi tällä kertaa kapellimestari Markku Johansson, ja palkinnon ojensi tohtori Pentti Arajärvi Tapsan Tahtien Finlandia-konsertin päätteeksi Nokialla.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle