Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Hyyrysen muusikkoveljekset tekevät musiikkia yhdessä ja arvostavat toistensa tekemisiä: "Meillä on tämmönen keskinäisen fanittamisen kerho"

YUP-yhtyeestä tuttu kitaristi, muusikko ja lääkäri Jussi Hyyrynen ja Stam1nan nokkamies Antti Hyyrynen tekevät musiikkia myös yhdessä WÖYH!-yhtyeessä.

Stam1nan Antti Hyyrysen hyytävä scifi-kirja kuvaa ihmiskunnan karua tulevaisuutta: "Me olemme hävinneet tämän taistelun"

Viimeinen Atlantis -kirja on dystopia, jossa käsitellään itsekeskeistä selfie-kulttuuria ja jossa muinainen myytti tuodaan nykypäivään.

Stam1nan keulahahmosta kirjailija – Antti Hyyrynen julkaisee esikoisromaanin

Viimeinen Atlantis on 39-vuotiaan muusikon unelmien täyttymys.

Oletko huomannut, että muillakin metallia kuuntelevilla on harmaata hiuksissa? Hevimusiikki on maailmalla marginaalista ja kohta myös Suomessa

Metallimusiikkia kuuntelevat enää ne, jotka kuuntelivat sitä vuosia sitten. Nuoria hevi ei juuri kiinnosta.

Stam1nan keulahahmo Antti Hyyrysestä Lemin musiikkijuhien suojelija

Lemillä kasvanut Stam1na-yhtyeen keulakuva Antti Hyyrynen kertoo olevansa ylpeä Lemin musiikkijuhlien ennakkoluulottomuudesta.

Stam1nan Hyyrynen kainostelee vuosien jälkeenkin omien tekstien esittelyä bändikavereilleen: "Kauhuissaan odottaa, että mikä se palaute on"

Stam1nan nokkamies Antti Hyyrynen kirjoitti uusimman levynsä isänsä kuolemasta. Stam1na on ehdolla neljässä palkintokategoriassa Emma-gaalassa.

Finnkino teki vahingossa palveluksen pikkukaupungin kulttuurielämälle - Ihmiset tulistuivat teatterin sulkemisesta ja siitä syntyi kansanläheinen kulttuuripaikka

Kulttuuritila Nuijamiehen avajaisista on vajaa kaksi kuukautta. Lappeenrantalaiset ovat ottaneet paikan nopeasti omakseen, ja entisen leffateatterin ovet käyvät vinhaan.

Finnkinon lakkauttama elokuvateatteri saamassa uuden elämän

Lappeenrantalaisten kulttuuritoimijoiden perustama ryhmä haluaa avata Finnkinon sulkeman elokuvateatteri Nuijamiehen. Tiloihin suunnitellaan kulttuuritilaa, jossa näyttäisiin myös elokuvia.

Kulttuurivieras Stam1nan Antti Hyyrynen uskonnoista ja teknologiasta: Aina kun palvotaan jotain, niin se on liikaa

Stam1na-yhtyeen laulaja-kitaristi vastustaa uskontoja ja kannustaa ihmisiä itsenäiseen ajatteluun. Palmusunnuntain kulttuurivieras pohtii, miten myös ihmisen suhde teknologiaan on saanut uskonnollisia piirteitä. Stam1nan seitsemäs pitkäsoitto Elokuutio julkaistiin tällä viikolla.

Viikate kuvasi musiikkivideon Kouvolassa: "Säästimme värimäärittelijän palkan"

Rautalankametalliyhtye Viikate vietti helmikuisen torstain musiikkivideon kuvauksissa Kouvolassa. Kaupunki tarjosi yhtyeelle parhaan mahdollisen kuvaussään: tasaisen harmaan. Ainoastaan tuulenpuuskat aiheuttivat pientä päänvaivaa.

Pinnallista jyskytystä, sanoi rockmuusikko radiomusiikista

Radiomusiikissa ei ole mitään sisältöä, väittää Stam1nan keulakuva Antti Hyyrynen. Videohaastattelussamme muusikko sanoo myös katsovansa mieluummin ulos ikkunasta kuin televisiota.

Stam1na latasi levynsä Spotify-musiikkipalveluun – levyjä myydäkseen musiikki täytyy tehdä kuuntelijoille tunnetuksi

Levymyyntiä vauhdittavat myös oheistuotteet, kuten keikkatallenteet. Stam1nan kuudes levy SLK ilmestyy perjantaina.

"Oleks sie Jarva musiikkimiehiä?" – Lappeenrannan säästöt huolettavat paikallisia rock-muusikoita

Lemiläinen Stam1na-yhtyeen laulaja-kitaristi Antti "Hyrde" Hyyrynen ilmaisi huolensa musiikkiopistoa ja musiikkiluokkia koskevien säästöjen suhteen. Hyyrysen mielestä pässikin tajuaa, että musiikista säästäminen vaikuttaa tulevaisuudessa huonolla tavalla lapsiin.

"Rockissa sukupuoli on epäoleellinen asia"

Barbe-Q-Barbies-yhtyeen basisti Minttu Murasen mielestä sukupuoli ei ole määrittelevä tekijä soittamisessa. Stam1nan Antti Hyyrysen mielestä on keskiaikainen oletus, ettei naisilla olisi samoja kykyjä soittaa rockia kuin miehillä.

Stam1na ei läträä ennen keikkaa - "Liikaa ei voi lillitellä löllöjä"

Stam1ina ei hae keikkavetreyttään alkoholista. "Muuten tulee herzschlag", varoittaa bändin laulaja/kitaristi Antti "Hyrde" Hyyrynen.

Metallikuoren alta löytyy lohtua

Mokoma- ja Stam1na -yhtyeiden levy-yhtiö Sakara Records täyttää 10 vuotta. Suomenkielinen metalli kelpaa suomalaisille. Molemmat bändit ovat myyneet noin 100 000 fyysistä ja digitaalista levyä. Stam1nan Nocebo-albumi on ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi. Lappeenrannan ympäristössä alkunsa saaneet bändit muuttivat kaupungin musiikki-imagon täysin.

Stam1na tähdittää Jalkosalmi Rockia Lemillä

Lemillä juhlitaan 10-vuotiasta Jalkosalmi Rockia. Tapahtuman erikoisimmasta annista vastaa Hyyrysen Veljekset & Ilvekset.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle