Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tankkaamaan kilometrien jono, ilmaista polttoainetta odotettiin jo aamuviideltä – Vesa Keskisen synttäritempaus iskee kuluttajiin, mutta ei aiheuta bensasotaa

Kauppias Vesa Keskinen jakaa syntymäpäivälahjaksi ilmaista polttoainetta. Kyläkaupan tempaus ruuhkauttaa liikennettä Tuurissa Etelä-Pohjanmaalla.

Telia Towers Finland ei myy Turun korkeinta rakennusta Vesa Keskiselle kymppitonnilla – "Jos joku on kiinnostunut, meihin voi ottaa yhteyttä"

Pääskyvuoren linkkitorni ei vaihda omistajaa 10 000 eurolla. Telia Towers haluaisi saada ainakin antennilaitteiston siirtokulut katettua.

Keskisellä yt-neuvottelut – Kyläkaupan laajeneminen jatkuu

Veljekset Keskisen kyläkauppa menestyy ja laajenee jälleen. Liikennemyymälässä ovat kuitenkin samaan aikaan meneillään yt-neuvottelut jo toista kertaa tänä vuonna.

Julkisuuskuva ryvettyy hetkessä, mutta ihmisen muisti on lyhyt

Axl Smithin ja Heikki Lampelan urat ohi, veikataan. Nokia ja Volkswagen ovat mennyttä, sanotaan. Kun kaikki on nykyään julkista, kohuja syntyy. Niistä selviää, kun tunnustaa tekonsa ja pyytää anteeksi. Lyhyessä ajassa mokat unohtuvat.

Aira Samulin: ”Vanhukset, jos te haluatte jotain, se pitää tehdä”

88-vuotiaan viihdetaiteilija Aira Samulinin mukaan vanhuutta ei tulisi pelätä, vaan omia haaveita pitäisi toteuttaa iästä huolimatta. Samulin on yksi viidestätoista julkisuuden henkilöstä, jotka valottavat elämäänsä Mari Sainion uutuuskirjassa Parempi Elämä.

Jari-Matti Latvala antoi Vesa Keskiselle komean häälahjan ja kovat kyydit metsässä - "Vesaa ei hirvittänyt"

Kyläkauppias Vesa Keskinen on ollut tärkeä taustavaikuttaja Jari-Matti Latvalan ralliuralla.

Kyläkauppias Keskisen rahanlainaus Pirkanmaan käräjillä

Oikeudenkäynti liittyy neljä vuotta sitten tapahtuneeseen rahanlainaukseen. Kyläkauppias Vesa Keskinen lainasi tuolloin pirkanmaalaiselle miehelle kymmeniä tuhansia euroja. Miehelle vaaditaan rangaistusta törkeästä petoksesta.

Hämäläiset eivät halua Hanssin-Jukkaa Tuurin kyläkaupan koristeeksi

Kyläkauppias Vesa Keskisen ilmoitus halukkuudesta ottaa legendaarinen lentokone Hanssin-Jukka Tuuriin synnytti heti vilkkaan keskustelun Hämeenlinnassa. Jopa kansalaiskeräystä ehdotetaan DC-2 koneen saamiseksi takaisin Hämeenlinnaan.

Saako Vesa Keskinen viedä Hanssin-Jukan Tuuriin?

Hämeenlinnalaisille tuttu sotakonelegenda Hanssin-Jukka on etsinyt itselleen kotia. Nyt kyläkauppias Vesa Keskinen on ilmoittanut haluavansa koneen. Annetaanko koneen mennä vai onko Hanssin-Jukan oikea paikka Hämeenlinnassa?

Vesa Keskinen ei pelkää verkkokauppaa

Suuret kauppaketjut lisäävät panoksiaan verkkokaupan kehittämiseen, sillä verkko-ostamisen kasvu syö jo perinteisten tavaratalojen suosiota. Kyläkauppias Vesa Keskinen puolestaan ei pidä verkkokauppaa välttämättömänä tai edes tärkeänä. Keskinen on kehittänyt kauppaansa pelkästä ostospaikasta matkailukohteeksi jo vuosia.

Jari Tervo: Viimeinen neuvosto-ohjelma loppui

27, 31, 2, 8, 34, 21 ja 10. Nämä olivat viimeiset eilen illalla Yleisradion suorassa televisiolähetyksessä arvotut lottonumerot. En voittanut taaskaan.

Kymmenes Miljoona Rock ei toteudu

Tänä kesänä piti järjestää Miljoona Rockin 10-vuotisjuhlatapahtuma. Vesa Keskinen ei ole kuitenkaan onnistunut löytämään tarpeeksi tasokasta pääesiintyjää.

Tuuriin rakennetaan maailman suurin jouluosasto

Veljekset Keskinen Oy aikoo rakentaa Tuuriin maailman suurimman jouluosaston. Yhtiö laajentaa tavarapuolen myymälätilaa reilulla 5000 neliöllä. Uuden osaston on määrä olla valmiina seuraavaan joulumyyntiin.

Helsinkiläistytöt tekevät poikien juttuja

Helsinkiläistytöt tarttuvat rohkeasti poikien perinteisesti hallitsemiin harrastuksiin. Yhä useampi tyttö mopoilee, pelaa tietokoneella ja soittaa bändissä.

Kuntavaalit: Liminka luottaa kasvuun

Lapsirikas Liminka Oulun kupeessa kasvaa väkiluvultaan ja hakee puhtia tulevaisuuteen elinkeinoelämän laajentamisella.

Ihmisoikeustuomioistuin hylkäsi Keskisen valitukset

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on hylännyt Vesa Keskisen ja Veljekset Keskinen Oy:n tuomioistuimelle jättämät valitukset. Keskinen valitti ylemmissä oikeusasteissa saamastaan kohtelusta. Juttu liittyy Miljoonapilkki-tapahtumaan.

Heinola luopuu löylyn MM-kisoista

Heinolan kaupunginhallitus on päättänyt, ettei kaupungissa järjestetä enää löylyn MM-kisoja. Viime kesän löylytapaturmien seurauksena Heinola on saanut runsaasti kielteistä julkisuutta tapahtumasta.

Heinolan löylyille lopullinen piste

Heinola luopuu löylyn MM-kilpailuista. Kaupunginjohtaja Hannu Komonen esittää maanantaina kaupunginhallitukselle, että kaupunki ei enää jatka tapahtuman järjestämistä. Viime kesänä löylykisoissa kuoli venäläismies ja suomalainen loukkaantui pahoin.

Löylykisat korvataan toisella tapahtumalla?

Heinolan johtavat luottamusmiehet epäröivät löylyn MM-kisojen järjestämistä kaupungissa. Virallista päätöstä tapahtuman jatkosta ei ole vielä tehty, mutta asia nousi maanantaina kaupunginhallituksen epävirallisissa keskusteluissa esille.

Vesa Keskinen: Ideapark ei uhkaa Tuuria

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen ei pidä Lapualle nousevaa Ideaparkia uhkana kyläkaupalle. Keskinen sen sijaan uskoo, että jättikauppakeskus on pahin kilpailija seinäjokelaisille kaupoille. Ideaparkin rakentaminen Lapualle alkaa, kun kauppatiloista on varattu puolet.

Keskinen valmis järjestämään löylyn MM-kisat

Kyläkauppias Vesa Keskinen on edelleen kiinnostunut löylyn MM-kisojen järjestämisestä. Hän katsoo kisan vahvistavan Tuurin kyläkaupan kansainvälisyyttä ja näkyvyyttä. Heinolassa löylykilpailun jatkosta ei vielä ole tehty päätöksiä.

Hannele Rämö toivoo kisojen tilalle terveellistä saunatapahtumaa

Heinolan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Hannele Rämö (sd.) on huojentunut siitä, että löylyjupakassa tehtiin syyttämättäjättämispäätös. Rämön mukaan kisojen mahdollista jatkoa käsitellään kaupunginhallituksessa lähiaikoina. Hän kuitenkin toivoo, että jos tapahtumaa päätetään muodossa tai toisessa jatkaa, siinä korostettaisiin terveellistä saunakulttuuria.

NÄKÖKULMA: Saako juopunutta haastatella?

Maria Veitolan vetämä Nelosen talk-show on herättänyt aiemminkin voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Nyt Veitola heiluttelee selkeästi hyvän maun ja eettisen journalismin raja-aitoja.

Kyläkauppias Keskisen sekoilu Maria!-show'ssa yllätti Nelosen

Nelonen Median johtajan Kristiina Werner-Aution mukaan Keskisen esiintyminen humalassa tuli kanavalle yllätyksenä. Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen puolestaan paheksuu Maria Veitolan juontaman Maria!-show'n tapaa päästää humalaisia vieraita toistuvasti suoraan lähetykseen.

Löyly pudotti iisalmelaisenkin lauteilta

Traagisen lopun saanut löylynheiton MM-kisat ovat iltaisin valvottaneet kisaan osallistunutta Alpo Vornasta. Iisalmelainen mies ei voi ymmärtää kuinka leikkimielinen kilpailu päättyi finalistin kuolemaan.

Mitä mieltä saunomiskisoista?

Heinolassa viikonvaihteessa järjestetty saunomisen MM-finaali keskeytettiin, kun kilpailijoiden terveys petti. Venäläisfinalisti kuoli, ja suomalaisfinalisti on sairaalassa pahojen palovammojen vuoksi. Heinolassa päätettiin lopettaa MM-kisojen järjestäminen. Sen sijaan kyläkauppias Vesa Keskinen ilmoitti jatkavansa saunomisen MM-kisan järjestämistä. Keskinen kertoi, että saunomisen MM-kilpailut järjestetään Tuurissa ensi kesänä. Keskinen totesi, että säännöt tarkistetaan perusteellisesti lääketieteen ammattilaisten kanssa.

STT: Vesa Keskinen aikoo jatkaa löylykisan järjestämistä

Kyläkauppias Vesa Keskinen ilmoittaa jatkavansa saunomisen MM-kisan järjestämistä.

Pohjanmaa Ylen Elävässä arkistossa

Katso tärkeimmät uutiset, tutuimmat pohjalaiset ja mielenkiintoisimmat tapaukset alueeltamme kautta aikojen!

Helsingit kadut aiempaa turvallisempia

Katuturvallisuus on parantunut Helsingissä. Helsinkiläisille tehdyssä kyselyssä ilmeni, että kaupunkilaiset kokevat kaupungilla ja omalla asuinalueilla liikkumisen suhteellisen turvalliseksi illalla ja yöllä.

Peruspalvelut Helsingissä mallillaan

Helsinkiläiset ovat tyytyväisiä kaupungin peruspalveluihin. Kaupunkilaisten tyytyväisyyttä mitattiin Helsingin kaupungin tietokeskuksen kyselytutkimuksella viime vuonna.

Keskiselle korvauksia perättömistä raiskausväitteistä

Kaksi naista tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja korvauksiin.

KKO: Keskinen syyllistyi arpajaisrikokseen

Korkein oikeus piti voimassa hovioikeuden aiemman päätöksen. Miljoonapilkki-tapahtuman katsotaan täyttävän laissa tarkoitetun arpajaisten määritelmän.

Keskinen haaveilee Tuurin Ikeasta

YLEn A-plus-ohjelmassa vieraillut Tuurin kyläkaupan toimitusjohtaja Vesa Keskinen kertoo haluavansa paikkakunnalle Ikean sisustustavaratalon.

Vesa Keskinen välttyi syytteiltä

Kihlakunnansyyttäjä on päättänyt olla nostamatta syytettä kauppias Vesa Keskistä vastaan epäillyistä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hovioikeus tuomitsi Vesa Keskisen sakkoihin arpajaisrikoksesta

Vaasan hovioikeus on tuominnut Veljekset Keskinen Oy:n pääomistajan Vesa Keskisen arpajaisrikoksesta.

HIM esiintyy kesällä ensin Ilosaaressa ja Keskisen synttäreillä

Ensi kesän Ilosaarirockin yksi pääesiintyjistä on kotimainen HIM. Bändi nähdään Joensuun Laulurinteellä lauantaina 14. heinäkuuta päälavan viimeisenä esiintyjänä.

Lordi nostatti huutokauppahintoja ja tunnelmaa Rovaniemellä

Rovaniemellä tuhannet ihmiset juhlivat euroviisuvoittajia uudella Lordin aukiolla perjantaina. Yhtyeen kotiinpaluujuhlaan Lordin aukiolle ja Lappi Areenalle osallistui yhteensä lähes 8 000 lappilaista.

Lordi nostatti huutokauppahintoja ja tunnelmaa Rovaniemellä

Rovaniemellä tuhannet ihmiset juhlivat euroviisuvoittajia uudella Lordin aukiolla perjantaina. Yhtyeen kotiinpaluujuhlaan Lordin aukiolle ja Lappi Areenalle osallistui yhteensä lähes 8 000 lappilaista.