Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jani ja Taina

Nuorena syttynyt rakkaus veti Janin ja Tainan uudelleen yhteen vuosikymmenten jälkeen

Heidän tavatessaan oli selvää, että he kuuluvat yhteen.

Muusikot Tuomari Nurmio, Aki Sirkesalo ja Sami Saari Groovymeisseli-ohjelmassa 1996.

Groovymeisseli toi televisioon soulia ja klubitunnelmaa

Groovymeisseli-ohjelmaa tehtiin vuosina -96 ja -97

Aki Sirkesalo esiintymässä Vabhalla Ylioppilastalolla 20.8.1997

Sielukas Aki Sirkesalo

Aki Sirkesalon haastatteluita ja musiikkiesityksiä kootusti.

Eppu Normaali-yhtyeen Martti Syrjä ja Juha Torvinen yleisön edessä Akateemisessa kirjakaupassa.

Ulkoilmakino, soul-messu ja koiralenkki – Tapahtumien Yö valtasi Tampereen kadut

Perinteinen katukarnevaalitapahtuma Tapahtumien Yö on vallannut Tampereen kadut. Torstain aikana on tarjolla muun muassa musiikkia, tanssia, käsitöitä ja urheilua. Ohjelmistossa on mukana 195 esitystä ja 77 esiintyvää ryhmää ympäri kaupunkia. 

MILjazz.

Sami Saari, Mikael Konttinen ja Antti Sarpila houkuttelivat Joensuun jazz-konserttiin noin 3 000 kuulijaa

Puolustusvoimien järjestämä konsertti sai väen virtaamaan aurinkoiseen Ilosaareen keskelle kaupunkia. Ja mikäs siinä, kun ei ihmisten tarvinnut kuvettaan kaivella.

Kajaanin linnanrauniot elokuun auringossa.

Linnanrauniot voisivat olla modernin kaupunkikulttuurin kehto

Kajaanin linnanrauniot heräävät uudella tavalla henkiin, kun elokuun lopulla linnan ympäristössä järjestetään laaja puistotapahtuma.

miljazzeilta 2015 arttu vaihkonen ja jimi hautamäki

Sami Saari hurmasi varusmiehet – Miljazzeilla luvassa suomisoulia

Varusmiessoittokunnan nuoret olivat alkukesästä vielä hieman kohmeessa, mutta nyt tekemiseen on löytynyt tekemisen meininkiä. Solisti Sami Saari puolestaan on tehnyt muihin muusikoihin suuren vaikutuksen.

Cheek Stadionkeikalla

Cheek's emotional last performance: Photo gallery

Finnish rap superstar Cheek made history this weekend as Helsinki’s Olympic Stadium was packed full of his fans – twice. The historical double show drew crowds of more than 80,000 people. After his final song on Saturday Cheek was emotional, having dreaded the moment of leaving the stage for an open-ended break.

Cheek lavalla.

Liikuttunut Cheek jätti keikkalavat - "Hetki, jota oon pelännyt"

Cheek teki historiaa. Hän myi ensimmäisenä kotimaisena artistina Olympiastadionin loppuun ja vieläpä kahdesti. Perjantain lisäkonsertin jälkeen lauantaina oli vuorossa alkuperäinen pääpäivä, jonka myötä tähti jäi tauolle. Konsertin lopussa Cheek herkistyi ja kertoi pelänneensä tuota hetkeä.

Sami Saari toivotti YleFestie -jengille loistokesää.

LinnaJazzien tähtipari sai lavalle seurakseen tulevaisuuden artistilupauksen

Voisitko olla, olla, olla se mulle? Anna mun olla syypää sun hymyyn, laulaa Yasmine Yamajako Cheekin levyllä. Äänen on kuullut moni, mutta harva häntä vielä tunnistaa. Siihen on tulossa muutos, kun Yasmine julkaisee keväällä debyyttialbuminsa. Laulajattaren paras kesävinkki on tarttua hetkeen ja tänään hän eli kuin opetti. Alun perin Yassu lähti Hämeenlinnaan vain keikkaa katselemaan, mutta päätyi esiintymään yhdessä Sami Saari & Sonic feat. Laura Voutilainen -kokoonpanon kanssa. #Ylefestie seurasi valmistautumista yleisöltä kielletyllä alueella.

Ari Aura ja Anu Brask pitävät kädessään kirpputorilöytöjä.

Valtteri oli kirppiskävijöiden aarreaitta

Vallilassa toiminut kirppis oli myös tv-tähti.

Savitaipaleella järjestetään omannäköinen festivaali

Ensimmäistä kertaa järjestettävän Savitaipale Soi -festivaalin esiintyjät on pyritty valitsemaan niin, että musiikkia löytyy jokaiseen makuun. Toiminnanjohtaja Mika Terhon mukaan festivaali ei noudata valmista muottia.

Five Guys Named Moe -musikaalin näyttelijät

Samppalinnassa svengaa kesällä viisi Moeta

50-luvun musiikin ympärille rakentuvassa Five Guys Named Moe - Viisi Veikkoa -musikaalissa nähdään lavalla muun muassa Jussu Pöyhönen ja suomalaisen soulmusiikin kuningas Sami Saari. Suurlähettiläät-yhtyeestä tutulle Pöyhöselle kyseessä on teatteridebyytti ja paluu kesäksi kotikaupunkiin.

Mike Monreoe toivottaa rauhaa, Yle kuvanauha 1997

Mike Monroen joulubiisinä Lennonin rauhanklassikko

Monroe vieraili Groovymeisselin jouluohjelmassa 1997.

Naisviulisti Satasoiton kirkkokonsertissa.

Ennätysyleisö Satasoiton konserteissa

Järjestäjät ovat tyytyväisiä Kokemäellä ja Harjavallassa soineen Satasoitto-festivaalin kävijämääriin. Kaksiviikkoisen kamari- ja puhallinmusiikkifestivaalin konsertit keräsivät tänä vuonna yhteensä 3000 kävijää, mikä on festivaalin ennätys.

Sami Saari näyttää iloisena peukkuja ylöspäin.

Sirkesalon laulut soivat 50-vuotissyntymäpäivillä

Vuonna 2004 Thaimaassa tsunamissa menehtynyt Aki Sirkesalo täyttäisi tänään 50 vuotta. Kotikaupungissa Toijalassa häntä juhlitaan iloisella konsertilla. Idean konsertista herätti Akin isä Touko Sirkesalo jo yli vuosi sitten.

Olli Hirvonen

Olli Hirvonen Pori Jazzin Vuoden taiteilija

Kitaristi Olli Hirvonen on valittu Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi. Hän johtaa omaa jazzkvartettiaan ja on soittanut mm. Uuden Musiikin Orkesterissa UMOssa. Hirvonen on soittanut myös Paula Koivuniemen, Veeti Kallion ja Sami Saaren yhtyeissä.

Sami Pitkämö johtaa Hämeenlinnan soitannollista kerhoa sunnuntaina.

Festivaalin torstain ohjelma

Torstaina Imatra Big Band Festivaalilla vietetään Blues-päivää.

Silvennoinen & Maijanen Band

Linnajazz raikaa nyt viikkoa aikaisemmin

Hämeenlinnan Linnajazz-tapahtumaa on aikaistettu viikolla, koska myös Pori Jazz järjestetään tänä vuonna viikkoa aiemmin. Hämeenlinnalainen Linnajazz odottaa pääkonserttiinsa lähes 10 000 kuulijaa.

Sami Pitkämö johtaa Hämeenlinnan soitannollista kerhoa sunnuntaina.

Sami Pitkämö Imatra Big Band Festivalille

Pitkämö nousee lavalle UMO:n solistina Sami Saaren ja Johanna Förstin rinnalle. Pitkämön upeaa ääntä on kuultu myös kaksi kertaa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Kirppari-Saari tuo Kärjen Konttiin kierrätykseen

Kierrätyskärki-kiertue kierrättää Toivo Kärjen sävelmiä Ninni Poijärvi trion ja Sami Saaren voimin SPR:n Kontti-kierrätystavarataloissa. Lauantaina kiertue saapuu Poriin.

Nainen katselee vaatteita

Kierrätys tuodaan tutuksi musiikilla

Kierrättämistä edistetään lauantaina konsertin avulla Joensuun Kontti -kierrätystavaratalossa. Kierrätyskärki-kiertueessa esiintyvät Ninni Poijärvi Trio sekä Sami Saari. Konsertissa esitetään Toivo Kärjen sävelmiä kierrätysversioina kello 12 alkaen.

Rovaniemellä Unicef-konsertti

Rovaniemellä järjestetään lauantaina 4. syyskuuta Unicef-konsertti. Sairaustapauksen vuoksi Rajattomat-lauluyhtyeen tulo on peruuntunut ja pääesiintyjänä nähdään Dallapé-orkesteri solistinaan Sami Saari.

Unicef-konsertin järjestäjä Risto Korhonen ja kulttuuripalvelupäällikkö Merja Tervo Rovaniemen kaupungista

Rovaniemen Unicef-konsertti pääesiintyjä vaihtui

Lauluyhtye Rajaton perui esiintymisensä Rovaniemellä lauantaina sairastapauksen vuoksi. Pääesiintyjäksi on saatu kiinnitettyä kolmetoistahenkinen Dallapé -orkesteri, solistinaan Sami Saari. Järjestäjät pahoittelevat tapahtunutta.

Dallapé uudistuu vanhaan hyvään aikaan

Dallapén uusi tuleminen ei ole jäänyt huomiota vaille. Nostalginen orkesteri vetoaa vanhan ajan charmillaan aina päiväkoti-ikäisistä kahdeksankymppisiin.

Pelle Miljoona Haapavesi Folk -festivaaleilla kesällä 2008

Pelle Miljoona esiintyy ensi kesänä Vaskiviikoilla

Lieksan Vaskiviikon tulevan kesän teemaksi on valittu kansanmusiikki, viikon teemasoitin on käyrätorvi. Kansan- ja kansallismusiikkiaan Vaskiviikolle saapuu esittelemään puhaltajia muun muassa Unkarista ja Venezuelasta.

Kirkko toi kauneimmat joululaulut ostoskiireen keskelle

Kauneimmat joululaulut raikuivat lauantaina Kampin Narinkkatorilla, kun sadat kaupunkilaiset kokoontuivat puoliltapäivin laulamaan tuttuja sävelmiä. Kirkko halusi näin tuoda joululaulut yhä useampien ulottuville.

Kristian Meurman, Sami Saari ja Jore Marjaranta Lauluja rakkaudesta kiertueella

Tosimies uskaltaa rakastaa

Kristian Meurman, Sami Saari ja Jore Marjaranta laulavat rakkaudesta kirkkokiertuella. Ohjelmistossa ovat miehille itselleen tärkeät rakkauslaulut.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle