Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Muusikko Ozzy Osbournella on todettu Parkinsonin tauti

Rokkikukon on tarkoitus matkustaa kevään aikana Sveitsiin hakemaan apua terveysongelmiinsa.

Black Sabbathin Tony Iommi tämän vuoden pääpuhuja – Kokkola haluaa isännöidä maan rockhenkisintä bisneskonferenssia

Kipinä-konferenssin puhujia ovat myös muun muassa Göran Persson, Ian Rush, Signmark ja Rajul Vasa.

Black Sabbathin viho viimeinen keikka

Tunteikkaita hetkiä Birminghamista helmikuulta 2017

Lahden vesiurkuihin tulossa kolme uutta biisiä – ikä alkaa painaa soivaa suihkulähdettä

Lahden vesiurut täyttävät ensi vuonna kaksikymmentä vuotta. Ikääntyvät urut saavat tänä kesänä kolme uutta laulua ohjelmistoonsa. Lahtelaisilla on mahdollisuus ehdottaa uusia kappaleita.

8 Paranoidia

8 taiteilijaa teki oman näköisensä version Paranoidista

Brittimuusikot tutustuttavat Kemin koululaisia jazziin

Kun kaksi jazz-muusikkoa soittaa ja vetää työpajaa koululaisille, on innostus molemminpuoleista. Tosin jazz-basistikin saattaa joutua pyynnöstä improvisoimaan Black Sabbathia.

Mies Santanan ja B.B. Kingin takaa tuottaa suomalaisyhtyeen albumin

Kymmenkertainen Grammy-voittaja John Porter tuottaa bluesrock-yhtye Micke Björklöf & Blue Stripin uuden levyn. Entistä vahvemmin kansainvälisille markkinoille tähtäävä yhtye pääsee äänittämään studioon, jossa on kaikunut muun muassa Queenin ja Black Sabbathin musiikki.

Soittakaa Paranoid! - vaikka suulla!

Yle Perämeren studiossa kuultiin legendaarinen "Soittakaa Paranoid" -huuto ja Black Sabbathin klassikkokappale kajahti ilmoille. Kansallisen Soittakaa Paranoid -viikon kunniaksi legendaarinen kappale esitettiin Sextetti-lauluryhmän voimin.

"Soittakaa Paranoid!" lähtee useimmiten humalaisen miehen suusta

Yleisön joukosta kuuluva huuto Soittakaa Paranoid! on saanut suomalaiset muusikot tuskalliseen hymyyn jo vuosikymmenien ajan. –Noin 70%:lla keikoistani kuulen sen huudon, usein vähän vanhemman miehen suusta, joka on humalassa, myöntää muusikko Ilkka Esselström. Tällä viikolla Balck Sabbathin klassikosta kuullaan uusia versioita.

Amerikkalaisbändiä asetellaan Metallican saappaisiin

Suomessakin suosittu Avenged Sevenfold on noussut hiljalleen stadionluokan bändiksi. Elokuussa julkaistavalla uudella albumilla yhtye kumartaa konkaribändien suuntaan.

Black Sabbath teki musiikkihistoriaa

Yksikään toinen yhtye ei ole yltänyt Isossa-Britanniassa listakärkeen yhtä pitkän aikavälin jälkeen.

Törnävän saarilava tuhoutui tulipalossa

Provinssirockista tuttu vanha saarilava tuhoutui täysin tulipalossa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Lava oli saanut jo purkutuomion.

Oliko ensin muna vai kana - Rokkikukko paljastaa vastauksen

Sami Kosolan esittämästä Kingi-kukosta tuli niin suosittu hahmo, että sille piti kirjoittaa oma näytelmä. Kuusankoskella ensi-iltansa saavassa näytelmässä moni rock-klassikko on saanut kukkomaisen käsittelyn.

Black Sabbathin Tony Iommilla syöpä

Black Sabbath -yhtyeen kitaristi Tony Iommi on sairastunut imusolmukesyöpään. 63-vuotias Iommi kertoo sairaudestaan yhtyeensä Facebook- ja internetsivuilla. Black Sabbathin on määrä lähteä keväällä laajalle maailmankiertueelle alkuperäiskokoonpanossaan ja esiintyä myös Suomessa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle