Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Palkittu valokuvaaja haukkuu nykyajan artistit: "Syövät takahuoneessa kasvisburgeria, laskevat rasvaprosenttia ja tekevät muovista musiikkia"

Juha Metso muistelee kaiholla 1970–80-lukuja, jolloin bändien jäsenet vetivät keikoilla päänsä sekaisin.

Motörheadin kitaristi Fast Eddie Clarke on kuollut

Edward Allan Clarke kuoli 67-vuotiaana 10. tammikuuta.

TV-sarjat inspiroivat partamuotia – leuassa voi kasvaa viikinkiparta tai Lemmy Kilmister -kopio

Parta on edelleen muodissa, ja sen trimmaaminen siistiksi on valttia. Suomalaiset eivät ole rohkeimpia partapröystäilijöitä, mutta Lemmy Kilmister -tyyli toimii aina.

Lemmy Kilmister putkaan, Ahtisaaren jäätelöhetken vartiointia – Savonlinnan poliisivoimiin on ollut halukkaita jonoksi asti

Savonlinnan poliisilla on värikäs historia. Suomen oopperakaupungissa vierailee joka kesä tukku politiikan ja taiteen supertähtiä, joiden vierailuja poliisi joutuu turvaamaan.

Tatuoinnilla surraan, toivutaan ja muistetaan

Sitä, mitä ei voi unohtaa, voi myös korostaa. Muistotatuointeja otetaan monissa eri elämäntilanteissa, ja niillä kunnioitetaan niin henkilöiden, eläimien, kuin tapahtumienkin muistoa.

Rokkarit muistelivat Lemmyä lämmöllä ja nauraen – videolla Lars Ulrichin ja Slashin puhe

Ian "Lemmy" Kilmister kuoli syöpään 28. joulukuuta. Hän oli kuollessaan 70-vuotias.

Julkinen muistotilaisuus saatteli Lemmy Kilmisterin lepoon

Sadattuhannet ihmiset seurasivat rock-ikoni Lemmy Kilmisterin muistotilaisuutta internetissä.

Finnish dairy raises eyebrows with posthumous Lemmy Kilmister video

The video was filmed before Motörhead's last Helsinki concert in December. Kilmister's funeral on Saturday will be screened live by at least one Finnish rock club.

Suomalainen maitojätti julkaisi yllättävän mainosvideon – tähtenä edesmennyt Lemmy

Valion mukaan Motörhead-yhtyeen joulukuisella Suomen-vierailulla kuvattu mainos on esitetty You Tubessa ensimmäistä kertaa tänään perjantaina.

Nyt voit katsoa Lemmy-dokumentin Yle Areenassa

Rocklegendasta kertova dokumentti on nyt katsottavissa 15. tammikuuta saakka. "Lemmy" Kilmister kuoli toissa päivänä syöpään.

Näkökulma: Suomi on viinansa kanssa solmussa

Mikäli päivittäistavarakaupasta loppuu juusto pakotteiden vuoksi, se on uutinen. Jos Ruotsin kuninkaallisten vauvauutiset kiihdyttävät lasten merkkituotteiden myyntiä, se on uutinen. Mutta jos Alkosta loppuu rock-idolin kuoleman vuoksi yksi klassikkoviski, se on hys hys ja jäätävä hiljaisuus, ihmettelee Anu Pöntinen.

Peer Günt -yhtyeen perustaja Motörheadista: "Eivät raahanneet Särkänniemeä lavalle"

Peer Günt -yhtyeen perustaja Timo Nikki suree Lemmy Kilmisterin poismenoa. Hän on seurannut Motörheadia bändin ensimmäisestä Suomen-keikasta lähtien, vuodesta 1979.

Michael Monroe: "Jos puhutaan tinkimättömyydestä, Lemmy oli se jätkä"

Michael Monroe tutustui Lemmy Kilmisteriin 1980-luvun alussa. Alkoi ystävyyssuhde, joka jatkui Motörheadin perustajan kuolemaan saakka.

Timo tapasi rock-legendan kahdesti – Lemmy auttoi korjaamaan kaverusten autoa

Eilen syöpään menehtynyt Lemmy Kilmister ja Motörhead-yhtye esiintyivät Suomessa yli 30 kertaa. Yksi näistä keikoista oli vuonna 1979 Punkaharjulla. Lappeenrantalainen Timo Surakka päätyi korjaamaan ystävänsä autoa yhdessä legendan kanssa.

Sananen – Lemmy lähti, lähtiköhän muutakin?

Suomi on monen vanhan ja kansainvälisen hevibändin loppusijoituspaikka. Täällä ymmärretään vielä perusasioita. Ja kun Lemmy Kilmister kuolee, kyse on paljon enemmästä kuin musiikkibisneksestä ja savukoneesta. Kuin kalakaveri olisi kadonnut kesken pyytämisen.

Rock-maailma muistaa Lemmyä

Uutinen Motörhead-yhtyeen nokkamiehen "Lemmy" Kilmisterin kuolemasta on täyttänyt sosiaalisen median osanotoilla ja muisteloilla. Mukana on myös suuri joukko rock-maailman tunnettuja nimiä.

Heviyhtye Motörheadin keulakuva ja laulaja Ian "Lemmy" Kilmister kuoli syöpään

"Lemmy" Kilmisterin kuolemasta kerrottiin virallisesti ensimmäisenä yhtyeen Facebook-sivuilla. Rock-legenda ehti esiintyä Suomessa vielä joulukuun alussa.

Maan kattavin musiikkilehtien kokoelma löytyy Juvalta – "Jos ne Stumpit jostain löytyy, niin sitten se on tenkkapoo"

Juvalaisen Vesa Kontiaisen kotiarkistosta löytyy lähes kaikki kotimaiset musiikkilehdet. Kokoelmista puuttuu enää Stump-lehden kaksi ensimmäistä vuosikertaa.

Lemmy

Dokumenttielokuva raskaan rockin legendasta.

Syksyn musiikkidokumentit kertovat suuria tarinoita

Maailman parhaita musiikkidokumentteja sunnuntaisin klo 21.

Rockstopin toinen vuosi

Musiikkiohjelmasarjan toinen kausi vuosilta 1988–1989.

Lemmy kehuu suomalaisia

Rockstop kohtasi rokkarin Readingissa 1988.

Motörhead perui Ilosaari-keikkansa

Brittiläinen Motörhead on perunut kesän kaikki esiintymisensä, mukaan lukien ensi viikon Ilosaarirockin keikan yhtyeen solistin Lemmy Kilmisterin terveysongelmien takia.

Motörheadia ei nähdä Ilosaaressa

Motörhead joutui perumaan kesän keikkansa, koska yhtyeen solistilla Lemmy Kilmisterillä on terveysongelmia.

Joensuulaispoliisit ihastuttavat Facebookissa - "Työ ootte ihania!"

Joensuulaispoliisien viikonloppuiset päivitykset yhteisöpalvelu Facebookissa keräävät suurta suosiota. Verkossa poliisi voi avautua pienemmistä asioista tai ottaa tiukastikin kantaa keskustelun herättämiseksi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle