Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Vuosisadan Kulttuurigaala

Satavuotiaan Suomen merkittävin kulttuuripersoona selviää illalla Vuosisadan Kulttuurigaalassa – katso alkaen klo 21

Vuosisadan Kulttuurigaala järjestetään Turun Logomossa ja se nähdään suorana tänään keskiviikkona klo 21.00–23.05. Etkot alkavat Yle Areenassa jo 19.45.

Vuosisadan kulttuurigaala 2017 -tapahtuman tunnusteksti

Äänestä Vuosisadan kirjaa!

Anna äänesi 2.10. mennessä!

Rikossarja Sorjonen, kuvassa vasemmalta oikealle Taina Henttula (Kristiina Halttu), Katia Jaakkola (Lenita Susi), Lena Jaakkola (Anu Sinisalo), Kari Sorjonen (Ville Virtanen), Janina Sorjonen (Olivia Ainali), Pauliina Sorjonen (Matleena Kuusniemi), Niko U

Sorjonen – uusi kotimainen rikossarja

Sorjonen on uusi kotimainen nordic noir -rikossarja

Stand up -koomikko, jolla on naaman tilalla takamus.

Stand up -koomikot ovat pilanneet anaaliseksin

Minua ärsyttää stand up, painajainen, joka tuhoaa Suomen.

Neljä Ässää

Tuhat ihmistä nautti helposta elämästä Kemissä

Easy Living in Kemi -festivaaliviikkoon kuulunut vuorokauden kestänyt 24h-tapahtuma keräsi mukavan yleisömäärän. Torstaina väkeä kävi tuhannen nenäparin verran ja keskiviikkoiltana parikin kuppilaa oli suorastaan täynnä.

Jaakko Saariluoma

Saariluoman perheessä koomikko laittaa ruokaa: "Vähän tykkään liikaa hifistellä välillä"

Standup-koomikko Jaakko Saariluoma saattaa matkoillaan lounastaa huoltoasemilla. Kotona mies tykkää kuitenkin paremmasta ruoasta.

Jaakko Saariluoma

Stand up -skene kasvanut jäähallimittoihin – Jaakko Saariluoma tiivistää ytimen: "Pitää olla hauska!"

Stand up -komiikka on vajaassa parissakymmenessä vuodessa vakiinnuttanut asemansa Suomessa. Nyt koomikoita on paljon ja esiintymään pääsee helpommin kuin silloin, kun Jaakko Saariluoma aloitteli uraansa. Saariluoman mielestä stand up onkin jo saavuttamassa saturaatiopisteensä. Perusasiat pysyvät: tulevaisuudessakin katsojat haluavat nauraa ja viihtyä, ja valmis esiintyjä osaa olla aidosti ja vilpittömästi jotain mieltä.

Jaakko Saariluoma

Saariluoma: Lavakuolemasta pääsee yli muutamassa vuodessa

Stand up -koomikko Jaakko Saariluoman taiteenlaji on vaikea mutta palkitseva. Vaikka politiikka ei ole kantava voima hänen vitseissään, olisi hänen mielestään tärkeää, että poliittisia päätöksiä ruoditaan myös huumorin keinoin.

Jaakko Saariluoma

Posse-tähti: Huonosti käyttäytyvät naiset ovat tätä päivää

Jaakko Saariluoma sanoo, että myös naisten pitää saada möykätä kadulla humalassa. Hänen stand up -shownsa kiertää parhaillaan Suomea.

Harjakainen esiintyy Raha-automaattiyhdistyksen rahapelissä

Putoushahmo Harjakainen sai oman pelin

Aku Hirviniemen esittämä rakennusmestari Harjakainen seikkailee Raha-automaattiyhdistyksen uutuuspelissä. Putoushahmon ympärille rakennettu hedelmäpeli julkaistaan maaliskuussa

Abeja penkkariajelulla

Valviran kiellot, avioliittolaki, Putous ja Vain Elämää: abit olivat jälleen ajan hermolla! – Katso kuvat

Lukioiden abiturientit jättivät tänään opinahjonsa näkyvästi ja kuuluvasti. Tänä vuonna kuorma-autojen lavoilla näkyi kuluneen lukuvuoden ilmiöitä niin elokuva-, televisio- kuin some-maailmasta. Katso kuvagalleriamme Kuopion penkkarihulinoista!

Valkoinen albinosorsa Imatralla

Vitivalkoinen albiinosorsa kerää katseita Imatralla

Imatralla Vuoksen varrella tepastelee muiden sinisorsien joukossa valkoinen sinisorsa. Yllättäen se on saanut lempinimekseen erään imatralaisen Putous-hahmon nimen.

Salme Pasin Facebook-sivu

Katso suorana: Salme Pasin voitonjuhlat Porissa

Liitto-orava Salme Pasi juhlii Putouksen hahmokilpailun voittoa tänään kello 15 alkaen Porin Eetunaukiolla. Luvassa on pehmeet touhuu tietenki.

Salme Pasin Facebook-sivu

Pori juhlii Salme Pasia kansanjuhlassa perjantaina

Televisioyleisön hurmannut liitto-orava Salme Pasi lunastaa lupauksensa kansanjuhlasta perjantaina. Ay-jyrsijä toivoo näkevänsä Porin Eetunaukiolla suuren joukon erilaisia porilaisia persoonia – luultavasti myös joukon Paseja.

Karim Z. Yskowicz-hahmo Putouksen neljännellä tuotantokaudella.

Eniten Putous-tähdistä tienasi Jussi "Karim" Vatanen

Viihdeohjelma Putouksessa viime vuonna esiintyneistä näyttelijöistä eniten tienasi Jussi Vatanen. Hänen tulonsa olivat yli satatuhatta euroa.

Lappeenrannan Iso Kristiinan työmaa-aluetta.

Putous-tähdet puolustavat uuden kaupunginteatterin näyttämöä

Kymmenet kulttuurivaikuttajat ovat allekirjoittaneet vetoomuksen Lappeenrannan kaupunginteatterin pienen näyttämön puolesta.

Kolme Baddingia: Kalle Hellman lapsena, Väinö Weckström nuorena ja Kalevi Läntelä vanhana.

Kesäteatterikesä alkamassa – lipunmyynti takkuaa Heinolassa, Pesäkalliossa odotetaan maltillista kasvua

Heinolassa lipunmyynti on sujunut aiempaa vaisummin. Lahden Pesäkallion kesäteatterissa odotetaan lipunmyynnin kiihtyvän ensi-iltaa kohden.

Stand up -koomikko Jaakko Saariluoma Aamu-tv:n vieraana 25.3.2013.

Jaakko Saariluoma: "Ei ole paha olla diiva"

Jaakko Saariluoman mukaan televisiossa ei tarvitse kuin irvistää, niin johan miljoonat tunnistavat. Nyt Putouksen jättävä näyttelijä hyppää ohjaajan saappaisiin Porin Teatterin romanttisessa komediassa Diivat.

Antsku Imatralla väkijoukon keskellä.

Antsku sai jäähalliin pinkin penkin – katso miten Imatra romahti

Jussi Vatasen esittämä Antsku sai Imatran tuhatpäisen yleisön sekaisin. Vastineeksi hän sai itselleen vaaleanpunaisen penkin Imatran jäähalliin.

Antskua saapui vastaanottamaan Imatralla tuhatpäinen yleisö.

Antsku löi Leijonien MM-pokaalin – "Täälhä o koko Imatra ja puol Lappeenrantaa"

Jussi Vatasen esittämä Putous-finalistihahmo Antsku veti Imatralle tuhatpäin ihmisiä. Maikkua ja ukkoaan Antsku ei löytänyt, mutta pasta carbonarat ja sidukat kuuluivat illan ohjelmaan.

Kaksi näytelijää teatterilavalla.

Improliiga on joensuulaisten teattereiden maraton

Anna sana, anna paikka ja me teemme siitä esityksen. Joensuulaiset teatteriryhmät ottavat perjantaista lähtien koko kevään ajan mittaa toisistaan Improliigassa. Viidettä kertaa toteutettavan liigan tekeminen käy nimensä mukaisesti urheilusuorituksesta, sillä kisaa käydään viikottain ja voittaja on selvillä vasta toukokuussa.

itsenäisyyspäivän juhlat 2013

Finnpanel: Televisio jyrää!

Suomalaiset katselivat televisiota vuonna 2013 hilkun yli kolme tuntia päivittäin. Kotitalouksissa kerrotaan olevan tv-vastaanottimia enemmän kuin koskaan ennen. Suosituimmilla tv-ohjelmilla on miljoonayleisöt. Tiedot käyvät ilmi Finnpanelin televisiomittaritutkimuksesta.

Television katselu säilyi lähes ennallaan vuonna 2013

Katsotuimpia olivat Ylen kanavat. Vuoden katsotuin ohjelma oli Yle Uutisten itsenäisyyspäivän klo 20.30 lähetys. MTV3:n Putous ja Tanssii tähtien kanssa olivat katsotuimmat sarjaohjelmat.

Imatran Rosso

Mie romahan! – katso miten Antskua kommentoitiin Imatralla

MTV3:n viihdeohjelma Putouksen uusi tuotantokausi on otettu Etelä-Karjalassa ilahtuneena vastaan. Ohjelman hahmokilpailussa esiintyy näyttelijä Jussi Vatasen esittämä imatralainen kotirouva Antsku. Katugallupin perusteella Vatasen hahmo on ilmeisen osuva. Vatanen itse kertoo murteessa olleen opettelemista, eikä hahmo ole vielä täysin valmis.

Putous-tähdet takovat telkkarissa ja valkokankaalla

Television Putous-viihdeohjelmasta kansan suosikeiksi nousseet nuoret näyttelijät ovat monessa mukana. Kova työtahti näkyi viime vuonna myös näyttelijöiden palkkapussissa. Tv-ohjelma ei toki ollut heille ainoa tulonlähde.

Raittius- ja urheiluseura Zoom maaliskuussa 1974 Tampereen jäähallissa hyväntekeväisyysottelussa.

Zoom 50 vuotta

On kulunut 50 vuotta kun Suomeen syntyi Raittius- ja urheiluseura Zoom. Seura on tullut tunnetuksi siitä, että se vilisee televisiosta tuttuja naamoja. Studiossa zoomilaisuuteen vihkiytyneet Arvi Lind ja Jaakko Saariluoma.

Putous-hahmo Karim Z. Yskowicz ja Ben Zyskowicz

Yskowicz ja Zyskowicz treffasivat Porin kävelykadulla

Karim ja Ben ovat tietysti Porissa. Odotettu kohtaaminen tapahtui kävelykadulla tänään.

Stand up -koomikko Jaakko Saariluoma Aamu-tv:n vieraana 25.3.2013.

Jaakko Saariluoma: Viinasta ja seksistä on vaikea keksiä enää tuoreita vitsejä

Stand up -komiikka saavuttanut suuren yleisön Suomessa. Esimerkiksi Jaakko Saariluoma esiintyy uudella kiertueellaan loppuunmyydyille yleisöille.

Jussi Vatanen.

Putous-Karim rakentui Twitter-vinkeistä

Karimin luonut näyttelijä Jussi Vatanen paljastaa, että hän käytti hahmoon surutta sosiaalisesta mediasta saatuja ideoita. Aamu-tv:ssä vieraillut Vatanen sanoi, että Karimin elinkaaren pituutta Putous-ohjelman jälkeen on vaikea arvioida.

Riku Nieminen tähdittää Jekyll & Hyde -kauhumusikaalin Turun Kaupunginteatterissa.

Riku Nieminen vaativassa kauhumusikaalin kaksoisroolissa

Putous-tv-sarjan Munamiehenä ja Veli Sikiönä tunnetuksi tullut Riku Nieminen esittää klassikkomusikaali Jekyll & Hydessa ensimmäisen musikaalipääroolinsa.

Putous-ohjelman sketsihahmokisan osallistuja Karim Z. Yskowicz, eli Jussi Vatanen.

Liikesalaisuus pitää Putous-äänet piilossa

Putous-ohjelma huipentuu ensi viikonloppuna, kun vuoden sketsihahmo valitaan. Ohjelmassa ei julkaista yleisön antamia äänimääriä. Tämä on laittanut liikkeelle huhumyllyn, jonka mukaan tuotantotiimi valitsisi voittajan.

Penkkarit Turussa 2013.

Penkkarit valtasivat kadut – Turun murre ja Sanna-Raipe ilahduttivat yleisöä

Torstaina monessa kaupungissa ja kunnassa koettiin ikimuistoisia hetkiä, kun abit painuivat penkkareiden kautta lukulomalle. Yle Uutiset keräsi juhlahumusta kuvamaistiaisia ympäri Suomea. Kuvagalleriaa päivitetään pitkin päivää.

Kuvassa perhon lukion penkkarit.

Karkkisade siivitti jälleen penkkariajeluita - katso kuvakimara!

Keski-Pohjanmaan lukioissa vietettiin penkkaripäivää tällä kertaa leppoisassa pakkassäässä. Kukaan ei ollut vaarassa paleltua. Kuorma-autojen lavoille oli kiivennyt kaikenlaista joukkoa aina Putous-hahmoista, paaviin ja Darth Vaderista Pikku Myyhyn. Kuvakokoelma kertookin kaiken tarvittavan.

Abiturientteja auton kyydissä

Sanna-Raipekin mukana penkkaririehassa

Penkkariajelua värittävät karkkisade ja ajankohtainen huumori. Tänä vuonna muun muassa suositusta Putous-ohjelmasta nousseet hahmot seikkailevat penkkariautojen kyljissä.

Armi Toivanen

Armi Toivanen ihastui pieniin Sanna-Raipeihin

"Nastolan Sanna-Raipeiksi" nimettyjen 2,5-vuotiaiden kolmostyttöjen kuva on kiertänyt Facebookissa viikon, ja kuvaa on suositeltu kymmeniä tuhansia kertoja. Yksi taaperoiden ihastelijoista on itse Sanna-Raipe, näyttelijä Armi Toivanen.

Karim Z. Yskowicz-hahmo Putouksen neljännellä tuotantokaudella.

Tervetuloa Poriin, Karim!

Porin kaupungin markkinoinnista vastaavan Porin Seudun matkailu Oy:n toimitusjohtaja Kristian Vainio on mielissään siitä, että Pori on jälleen edustettuna yhdessä maan suosituimmista viihdeohjelmista. Putouksen mediahuomio tuli Porin markkinoinnille yllättäen ja pyytämättä.

Putous-tv-sarjan harjoitukset ovat meneillään.

Putouksen sketsihahmokisa oli aluksi vitsi

Sketsiviihde on palannut kuninkuuslajiksi tv-viihteessä. MTV3-kanavalla esitettävä sketsiohjelma Putous kerää lauantaisin tv:n ääreen miljoonayleisön.

Vesa Vierikko diivailemaan Heinolaan

Heinolan kesäteatterin uusin kiinnitys ensi vuodelle on konkarinäyttelijä Vesa Vierikko. Heinolassa nähdään ensi kesänä farssi Diivat.

Jaakko Saariluoma

Farssi nauratti ennätysyleisöä Heinolassa

Kaikki Heinolan kesäteatteriesitykset myytiin loppuun tänä kesänä. Ensi kesän produktio on jo vireillä.

Iina Kuustonen.

Iina Kuustonen: Panen tekohampaat suuhuni siivouskomerossa

Näyttelijä Iina Kuustonen ei laskenut Jani-Petterin valomiekkaa tarpeiston hyllyyn MTV3:n Putous-ohjelman päätyttyä. Terapiassa käyvän, koulukiusatun esikoululaisen hahmo on ollut kysytty esiintyjä lastenjuhlissa ja koko perheen tapahtumissa.

Henna Akkala.

Ideat ovat katoava luonnonvara?

Ajatuksia on yhtä paljon kuin ihmisiä maapallolla, mutta pystyykö kukaan enää keksimään mitään uutta ja omaperäistä? Kopioinnista syytetään kaikkia Putous-hahmoista muusikoihin. Henna Akkala pohtii suunvuorossaan, onko kaikki ideat jo keksitty.

Armi Toivanen

Leena Hefner syntyy hepulin rajamailla

Leena Hefner o.s. Herppeenluoma on akka, joka ottaa vallan, sanoo Putous-ohjelmassa esiintyneen sketsihahmon luoja Armi Toivanen. Hefner on hahmo, jonka synnyttämiseksi tarvitaan suora lähetys ja suuri yleisö. Livelavalla nähdyt spontaanit vitsit pulppuavat suusta viittä vaille hepulissa.

Putouksen voitti Leena Hefner...

... o.s. Herppeenluoma. MTV3-kanavan suosittu viihdeohjelma ei tällä kaudella kuitenkaan loppunut sketsihahmokisan päätökseen, vaan ohjelmaa tehdään vielä yhden jakson verran hyväntekeväisyystarkoituksessa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle