Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ylen aamu tänään: Miten 15 miljardin tukipaketti jaetaan? Studiossa valtiovarainministeri Katri Kulmuni. Katso lähetys tästä

Mikä on Suomen koronatilanne juuri nyt? Suuret kaupungit ovat avainasemassa koronaviruksen torjunnassa.

Neon 2 -yhtyeen hitin kertosäe on alkanut elää uutta elämää yllättävissä paikoissa – nyt selvisi tarina mannapuuron ja mansikoiden takaa

Bändin kitaristi muisteli Puoli seitsemän -ohjelmassa myös hämmentävää ensikohtaamistaan solisti Jussi Rainion kanssa.

Latosaaren tanssilavalle taas tapahtumia Lapualla

Syksyllä luvassa on kolme tapahtumaa.

Jos synnyit 1980-luvulla, muistat ehkä – Sinun tarinasi

1980-lukulaisen silmin Yle ja Suomi saattaa näyttää tältä.

Neon 2 -rumpali: "On meitä kesäfestareille kyselty"

Ysärihittejä tehtaillut Neon 2 palasi hetkeksi yhteen We want more -ohjelmassa viime syksynä. Yhtyeen rumpali Jari Varjo kertoo kokemuksen olleen niin upea, että keikkalavat houkuttaisivat viisikkoa jatkossakin. Varovaisia suunnitelmia uudesta paluusta onkin jo tehty.

Miljoonasade, Don Huonot ja Kwan palaavat, hetkeksi

Lapsuuden sankarille, Kemiaa, Assanvessankassa. Näitä viiden eri suosikkibändin takavuosien kestohittejä saatetaan kuulla Ylen syksyn uutuudessa, yhdeksänosaisessa viihdeohjelmassa We Want More.

Joulutorin mökit avautuvat

Turun Kauppatori saa jouluista väriä, kun joulutori avautuu perjantaina. Myynti pikkumökeissä alkaa jo aamukymmeneltä, mutta avajaisjuhlallisuuksia vietetään vasta iltapäivällä.

Sipe Santapukki oli kateellinen Neon 2:n Jyrää-keikalle

Heinolassa Jyrää -tapahtuma palaa juurilleen eli ilmaiseksi puistofestariksi. Apulannan Sipe on osallistunut kotikaupunkinsa ykköstapahtumaan vuosikymmenet. Sipen mukaan tapahtumaan osallistuminen vaatii henkistä kanttia. On ollut sellainenkin aika, jolloin hän oli kateellinen Neon 2:n saamalle huomiolle.

Ressu ja Jussi puhuvatkin duettona

Ressu Redfordin ja Jussi Rainion uudella levyllä miehet laulavat omat osuutensa oikea-aikaisesti ja ammattitaitoisesti. Turun Radion aamuvierailussa kävi kuitenkin aika nopeasti selväksi, että kun ei olla levyttämässä niin Ressu ja Jussi puhuvat holtittomasti toistensa päälle ja suurimman osan ajasta vielä ihan omiaan.

Seinäjoen Tangomarkkinoilla myös rokkia ja poppia

Seinäjoen Tangomarkkinat tarjoaa tänäkin kesänä vaihtoehtoista ohjelmaa. Festivaalilla esiintyy iskelmäartistien lisäksi joukko kotimaisia pop- ja rockartisteja.

1990-luvun tähdet kiertävät Suomea

1990-luvun suomalaista musiikkikarttaa määrittäneet pop-tähdet tekevät paluun kertarysäyksellä. Hausmyllyn, Movetronin, Neon 2 -yhtyeen ja Miran yhteinen Back to the Ysäri -kiertue käynnistyy perjantaina Kotkan Amarillosta.