Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Eva Dahlgrenin Tampereen-keikat siirtyvät – uutta ajankohtaa haetaan

Dahlgrenin oli tarkoitus esiintyä Tampere-talossa 9. ja 10. lokakuuta.

Eva Dahlgrenilla syksyllä kaksi keikkaa Tampereella

Liput tulivat tänään keskiviikkona myyntiin.

Kun Ruotsi pukeutui rusettipuseroon – julkkikset osoittavat tukeaan Nobel-akatemian Sara Daniukselle

Rusettipusero on kannanotto Ruotsin akatemian pysyvän sihteerin Sara Daniuksen puolesta. Hän ilmoitti erostaan eilen.

Rockstopin viides vuosi

Rockstop-ohjelman kausi 1991–1992.

Eva Dahlgren teki kymmenen vuoden hiljaisuuden jälkeen levyn valosta: "Teen enää vain niitä asioita, jotka saavat minut syttymään"

Eva Dahlgren ei koskaan päättänyt pitää taukoa musiikintekemisestä. Tielle vain sattui kaikenlaista muuta; konsertteja, monologinäytelmä ja tärkeimpänä kaikista uusi rakkaus. Rakkauden kohde on kaitafilmikamera. Palava intohimo kuvaamiseen synnytti lopulta tarpeen tehdä uusia lauluja; lauluja valosta.

Seireenit, Aikapommi ja Eva Dahlgen

Akustista menoa ja räyhäkkään energistä rokkia.

Rockstopin kolmas vuosi

Musiikkiohjelmasarjan kolmas kausi vuosilta 1989–1990.

Efva Attling: "Tykkäämme mennä naimisiin"

Ruotsalainen korusuunnittelija Efva Attling ja hänen puolisonsa, laulaja Eva Dahlgren ovat menneet naimisiin kolme kertaa. Aamu-tv:ssä vierailleen Attlingin mielestä Suomen avioliittolainsäädäntö on vanhanaikainen.

Purjelaivatapahtuma huipentuu

Viimeisetkin suuret laivat ovat ehtineet Turkuun. Tall Ships´ Races -tapahtuman viralliset avajaiset pidetään torstaina iltapäivällä.

Eva Dahlgren uuden kesäfestarin päätähdeksi Kaisaniemeen

Helsingin kesäfestivaalikalenteri täydentyy tänä vuonna Kaisafestillä. Kaisaniemen puistossa esiintyvät 13. kesäkuuta Eva Dahlgren, Kolmas Nainen, Egotrippi, Yö ja Maija Vilkkumaa.

Eva Dahlgrenille lisäkonsertti Finlandia-talolle

Eva Dahlgrenin helmikuisen Finlandia-talon konsertin liput tulivat myyntiin tänä aamuna ja ne myytiin loppuun reilussa tunnissa. Reilun kysynnän vuoksi Dahlgren esiintyy lisäkonsertissa Finlandia-talolla sunnuntaina 24. helmikuuta.

Eva Dahlgren helmikuussa Suomeen

Ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Eva Dahlgren esiintyy helmikuussa Suomessa. Konsertti järjestetään Finlandia-talolla 23. helmikuuta.

Helsingin Juhlaviikot alkoivat - Huvilateltta juhlii

Helsingin Juhlaviikot käynnistyi juhlatunnelmissa. Tällä kertaa viikoilla juhlitaan erityisesti kymmenvuotiasta Huvilatelttaa. Se on herättänyt vuosien varrella monenlaista kinaa ja keskustelua, mutta teltta on juhlaviikkojen vetonauloja.