Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jaakko Kolmonen oli Suomen ensimmäinen koko kansan tv-kokki

Kokki Kolmonen Arto Nybergin haastattelussa ja valokuvissa.

Paistettua majavaa ja keitettyä rämemajavaa

Kokki Kolmonen ja Turkka Aaltonen valmistavat majavaruokia.

Keitettyä mäyrää Patakakkosessa

Tehopari Kolmonen–Aaltonen metsäsian kimpussa.

Kesäkeittiö: Juhannushäiden pitopöytä

Kesäkettiössä tehdään juhannushäiden pitoruokia

Kesäkeittiö: Savustettua kampelaa ja ahventa

Kesäkeittiössä savustetaan kalaa

Kesäkeittiö: Grillijuhlat kerrostalon parvekkeella

Kesäkeittiön kokit valmistavat parvekkeella grilliruokaa

Kokki Kolmonen varusmiesten juhannuksen soppamajurina

Silakkakeittoa soppatykillä Hästö Busön linnakkeessa.

23.6. Teeman Elävä arkisto: Vanamo ja Kolmonen

Mutkatonta kesäruokaa suoraan 1970-luvulta.

Kesäkeittiö: Kesäheilan kalaa ja kesälesken haukea

Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo säilövät ja suolaavat kalaa.

Kesäkeittiö: Onkimalla nopeita kalaruokia

Kolmonen ja Vanamo kokkaavat mm. ahventa, lahnaa ja muikkua.

Kesäkeittiö: Loppukesän salaatteja ja saunaporkkanaa

Vanamo ja Kolmonen valmistavat elokuisia salaatteja.

Kesäkeittiö: Kalaruokia jokilautalla

Onkimisen filosofiaa, savuhahventa, haukea ja loistesiikaa.

Kesäkeittiö: Rosvopaistia

Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen valmistavat rosvopaistia.

Kesäkeittiö: Grillattua piisamia ja voikukkakahvia

Jaakko Kolmonen ja Turkka Aaltonen rantanuotiolla.

Ravut herrojen herkusta koko kansan pöytään

Rapujuhlat kuuluvat suomalaiseen loppukesään.

Kesäkeittiö: Poronkäristys ja hillaohukaiset

Kolmonen ja Vanamo käristävät poroa ja poimivat lakkoja.

Kesäkeittiö: Nokkoskeitto ja voikukanlehtisalaatti

Suomen rikkaruohoista on moneksi sopaksi ja salaatiksi.

Kesäkeittiö: Korvasieni

Valmistetaan korvasienimunakas ja säilötään sieniä.

Kesäkeittiö: Grillattua kyytä

Ravintosisällöltään kyyateria vastaa oravapaistia.

Kesäkeittiö: Tirrilihaa telttaretkellä

Kolmonen ja Vanamo suuntaavat telttaretkelle.