Uusimmat artikkelit
Jaakko Kolmonen oli Suomen ensimmäinen koko kansan tv-kokki
Kokki Kolmonen Arto Nybergin haastattelussa ja valokuvissa.
Paistettua majavaa ja keitettyä rämemajavaa
Kokki Kolmonen ja Turkka Aaltonen valmistavat majavaruokia.
Keitettyä mäyrää Patakakkosessa
Tehopari Kolmonen–Aaltonen metsäsian kimpussa.
Kesäkeittiö: Juhannushäiden pitopöytä
Kesäkettiössä tehdään juhannushäiden pitoruokia
Kesäkeittiö: Savustettua kampelaa ja ahventa
Kesäkeittiössä savustetaan kalaa
Kesäkeittiö: Grillijuhlat kerrostalon parvekkeella
Kesäkeittiön kokit valmistavat parvekkeella grilliruokaa
Kokki Kolmonen varusmiesten juhannuksen soppamajurina
Silakkakeittoa soppatykillä Hästö Busön linnakkeessa.
23.6. Teeman Elävä arkisto: Vanamo ja Kolmonen
Mutkatonta kesäruokaa suoraan 1970-luvulta.
Kesäkeittiö: Kesäheilan kalaa ja kesälesken haukea
Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo säilövät ja suolaavat kalaa.
Kesäkeittiö: Onkimalla nopeita kalaruokia
Kolmonen ja Vanamo kokkaavat mm. ahventa, lahnaa ja muikkua.
Kesäkeittiö: Loppukesän salaatteja ja saunaporkkanaa
Vanamo ja Kolmonen valmistavat elokuisia salaatteja.
Kesäkeittiö: Kalaruokia jokilautalla
Onkimisen filosofiaa, savuhahventa, haukea ja loistesiikaa.
Kesäkeittiö: Rosvopaistia
Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen valmistavat rosvopaistia.
Kesäkeittiö: Grillattua piisamia ja voikukkakahvia
Jaakko Kolmonen ja Turkka Aaltonen rantanuotiolla.
Ravut herrojen herkusta koko kansan pöytään
Rapujuhlat kuuluvat suomalaiseen loppukesään.
Kesäkeittiö: Poronkäristys ja hillaohukaiset
Kolmonen ja Vanamo käristävät poroa ja poimivat lakkoja.
Kesäkeittiö: Nokkoskeitto ja voikukanlehtisalaatti
Suomen rikkaruohoista on moneksi sopaksi ja salaatiksi.
Kesäkeittiö: Korvasieni
Valmistetaan korvasienimunakas ja säilötään sieniä.
Kesäkeittiö: Grillattua kyytä
Ravintosisällöltään kyyateria vastaa oravapaistia.
Kesäkeittiö: Tirrilihaa telttaretkellä
Kolmonen ja Vanamo suuntaavat telttaretkelle.