Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jaakko Kolmonen Arto Nybergin haastattelussa vuonna 2007.

Jaakko Kolmonen oli Suomen ensimmäinen koko kansan tv-kokki

Kokki Kolmonen Arto Nybergin haastattelussa ja valokuvissa.

Koostettu Kesäkeittiö-ohjelman kuvista. Vasemmalla kuvaa luono-oppaasta, oikealla paistista.

Paistettua majavaa ja keitettyä rämemajavaa

Kokki Kolmonen ja Turkka Aaltonen valmistavat majavaruokia.

Kypsennettyä mäyrää

Keitettyä mäyrää Patakakkosessa

Tehopari Kolmonen–Aaltonen metsäsian kimpussa.

Jaakko Kolmonen juhannushäiden pitopöydän äärellä.

Kesäkeittiö: Juhannushäiden pitopöytä

Kesäkettiössä tehdään juhannushäiden pitoruokia

Sirkka Gustafsson ja Jaakko Kolmonen rantamaisemissa

Kesäkeittiö: Savustettua kampelaa ja ahventa

Kesäkeittiössä savustetaan kalaa

Jaakko Kolmonen ja Sirkka Gustafsson grillaamassa parvekkeella

Kesäkeittiö: Grillijuhlat kerrostalon parvekkeella

Kesäkeittiön kokit valmistavat parvekkeella grilliruokaa

Jaakko Kolmonen varusmiesten soppatykillä

Kokki Kolmonen varusmiesten juhannuksen soppamajurina

Silakkakeittoa soppatykillä Hästö Busön linnakkeessa.

Tv-kokit Vanamo ja Kolmonen valmistavat ruokia leirikeittimellä ohjelmassa Kesäkeittiö.

23.6. Teeman Elävä arkisto: Vanamo ja Kolmonen

Mutkatonta kesäruokaa suoraan 1970-luvulta.

Kesäkeittiö: Kesäheilan kalaa ja kesälesken haukea

Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo säilövät ja suolaavat kalaa.

Jaakko Kolmonen ongella (1973)

Kesäkeittiö: Onkimalla nopeita kalaruokia

Kolmonen ja Vanamo kokkaavat mm. ahventa, lahnaa ja muikkua.

Vanamo ja Kolmonen saunassa.

Kesäkeittiö: Loppukesän salaatteja ja saunaporkkanaa

Vanamo ja Kolmonen valmistavat elokuisia salaatteja.

Veli-Pekka Noronen ja Jaakko Kolmonen pässinruhon kimpussa

Kesäkeittiö: Rosvopaistia 1992

Jaakko Kolmonen näyttää, miten rosvopaisti tehdään.

Kesäkeittiön kokit lipuvat lautalla pitkin jokea ja kalastavat.

Kesäkeittiö: Kalaruokia jokilautalla

Onkimisen filosofiaa, savuhahventa, haukea ja loistesiikaa.

Jaakko Kolmonen ja Veijo Vanamo matkalla hiekkakuopalle kokkaamaan.

Kesäkeittiö: Rosvopaistia

Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen valmistavat rosvopaistia.

Piisamin paistoa nuotiolla.

Kesäkeittiö: Grillattua piisamia ja voikukkakahvia

Jaakko Kolmonen ja Turkka Aaltonen rantanuotiolla.

Kesäkeittiössä nautitaan ravuista

Ravut herrojen herkusta koko kansan pöytään

Rapujuhlat kuuluvat suomalaiseen loppukesään.

Kesäkeittiö: Poronkäristys ja hillaohukaiset

Kolmonen ja Vanamo käristävät poroa ja poimivat lakkoja.

Kesäkeittiö: Nokkoskeitto ja voikukanlehtisalaatti

Suomen rikkaruohoista on moneksi sopaksi ja salaatiksi.

Grillin päällä lihaa.

Kesäkeittiö: Grillattua kyytä

Ravintosisällöltään kyyateria vastaa oravapaistia.

Keittiömestarit Veijo Vanamo ja Jaakko Kolmonen Lapissa ja nuotiolla. (1970)

Kesäkeittiö: Tirrilihaa telttaretkellä

Kolmonen ja Vanamo suuntaavat telttaretkelle.