Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Elokuussa Rölli-metsän syövereihin Elävässä arkistossa

Elokuuhun liittyvää Elävän arkiston sisältöä.

Studio Julmahuvin Lasi vie syvempiin varjoihin

KGB-veteraanin odysseia ydinsodan jälkeisessä Moskovasssa

Studio Julmahuvin moraalisesti arveluttava Hittikimara

Mainos, jonka esittämisen Jeesuksen Ryhti ry halusi estää

Näyttelijä Jukka Rasila otti lauluhaasteen vastaan ja paikkaa tenoria oopperassa – "Äänellään se variskin raakkuu"

Saaristo-ooppera esittää Gian Carlo Menottin oopperaa Vanhapiika ja varas.

Turun Kaupunginteatteri laajentaa toimintaansa uuteen väistötilaan

Humalistonkadun elokuvateatteri Dominon ehostetut tilat avautuvat yleisölle syyskuussa. Ohjelmistossa on lukuisten konserttien ja vierailuiden lisäksi kaksi ensi-iltaa.

Urheilijapariskunta löysi uuden lajin kilpatanssista – "Tarkoitus on, että mies suunnistaa ja nainen seuraa mukana"

Kajaanilaiset Anna Seppänen ja Jukka Liuha ovat innoissaan kolme vuotta sitten aloittamastaan yhteisestä lajista. Kilpailuissa jännittää, sillä suoritus on tiivis ja lyhyt. Tanssisuorituksia puidaan vielä kotonakin.

Eniten Putous-tähdistä tienasi Jussi "Karim" Vatanen

Viihdeohjelma Putouksessa viime vuonna esiintyneistä näyttelijöistä eniten tienasi Jussi Vatanen. Hänen tulonsa olivat yli satatuhatta euroa.

Pikku Kakkosesta vitsailleet Petteri Summanen, Jukka Rasila ja Kari Hietalahti tekivät oikean lastenohjelman

Pikku Kakkosen uusi Jari ja Kari -sarja tuo sunnuntaina ruutuun tv:stä jo entuudestaan tutut sketsihahmot. Petteri Summasen ohjaama ja Jukka Rasilan ja Kari Hietalahden tähdittämä sarja opettaa lapsille uusia asioita ja erilaisuutta huumorin keinoin.

Sportin maalihanat avattiin 70-luvulla - avaaja myöhemmin erikoisessa ammatissa

Raimo Brax teki kaudella 1975-76 Sportin paidassa SM-liigan ensimmäisen pelikauden ensimmäisen maalin.

Tankki täyteen -kesäteatteri Oulussa yleisömenestys

Mikko Kivisen tähdittämä komedia Tankki täyteen yltänee 20 000 katsojaan. Pääroolissa esiintyvä Kivinen nauttii jopa parintuhannen katsojan näytöksistä, sillä yleisön reaktiot vaihtelevat illasta toiseen näyttelijöiden improvisointien mukaan.

Jukka Rasila hyppäsi Reinikaisen isoihin saappaisiin

Meri Oulun kesäteatteri tuo oululaistaustaisen näyttelijä Jukka Rasilan kesäksi takaisin kotikaupunkiinsa. Unohtumattoman konstaapeli Reinikaisen roolin näytteleminen pelotti aluksi.

Helka Periahon Helene monologikilpailun voittoon

Rovaniemeläinen näyttelijä Helka Periaho on voittanut valtakunnallisen monologikilpailun. Periaho voitti selkeästi toisen suosikin, Jukka Rasilan monologin.

Monologeissa on palattu omakohtaisuuteen

Pieksämäen valtakunnallisen Monologikilpailun esityksissä näkyy paluu omakohtaisuuteen.

Jukka Rasila näyttää hemaisevan puolensa kesäteatterissa

Television viihdeohjelmista tutuksi tullut Jukka Rasila vaihtaa roolinsa miehestä naiseksi hetkessä. Niin tapahtuu tänäkin kesänä Mikkelin Naisvuoren kesäteatterin lavalla.

Kesäteatterissa asiaakin pilke silmäkulmassa

Kesäteatterit kaipaavat uusia tekstejä kotimaisilta kirjoittajilta. Usein kesäteattereissa esitetään läpikaluttuja näytelmiä. Mikkelin kesäteatteri tilasi vartavasten sille kirjoitetun näytelmän tunnetulta elokuvantekijältä Markku Pölöseltä.

Osa presidenttiehdokkaista ehti vielä vitsikilpailun tuomariksi

Kolme presidenttiehdokasta on ennättänyt vielä kampanjoinnin loppumetreillä tuomaroimaan vitsikilpailua. Vihreiden Pekka Haavisto, keskustan Paavo Väyrynen ja SDP:n Paavo Lipponen vierailivat lauantai-iltana MTV3-kanavan suorassa Putous-ohjelman lähetyksessä.

Pölösen komedian kantaesitys Mikkeliin kesällä

Mikkelin kesäteatterissa nähdään ensi kesänä kantaesitys. Markku Pölönen kirjoittaa uutuuskomedian Rikkaan rakkaus. Tarina kertoo matkailukeisari Kaarlo Koposen tavoitteista hankkia omistukseensa kaikki alueen matkailukohteet.

Vares-kateus ei vaivaa Naantalissa

Vaihto näyttelijästä ohjaajaksi on ollut Naantalin Vareksena aiemmin esiintyneelle Kari-Pekka Toivoselle mieluisa muutos. Nyt kivikasvoiseen rooliin astunut Jukka Rasila on joutunut kovettamaan koomikon sydämensä, ja seuraa kollegoiden satubalettia sivusta.

Hanhen selästä nauraa tietotulvalle

Yleisradion uusi kuunnelmasarja nauraa nyky-yhteiskunnan tietotulvalle. Hanhen selästä -kuunnelmaa on suunniteltu pitkään jatkuvaksi sarjaksi. Se kuvaa erään sanomalehtitalon tiedetoimitusta.

Vares näyttämölle Naantalin kesässä

Linnateatteri tuo reijomäkimäisen näytelmän kesällä 2011 Naantaliin, kun Vares ja nuoruustango saa ensi-iltansa Teatteri Emmassa toukokuussa. Linnateatterin kuumassa kesädekkarissa Vareksena nähdään televisiosta tuttu Jukka Rasila.

Merikarvia ei lähde Jussi Vareksesta

Linnateatteri tuo ensi kesänä Naantalin teatteri Emman lavalle yksityisetsivä Jussi Vareksen, joka törmää nuoruuteensa. Pääosassa Vares ja Nuoruustango -näytelmässä nähdään Jukka Rasila.

Studio Julmahuvi: Roudasta rospuuttoon

"Älä sano mitään!" kaikuu katumuksen ja uhon täyttämä huuto.

Tähtituomarit tanssivat maailmalla

Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen ovat menestynein suomalainen tanssipari. Kilpatanssin jälkeen ura jatkuu tanssitaiteilijana, tuomarina ja valmentajana.

Jukka Rasila hölöttää jälleen Shrekin aasina

Ulkomaisten animaatioelokuvasarjojen kuten Ice Agen ja Shrekin eteneminen tarkoittaa töitä myös suomalaisille näyttelijöille. Tuotantoyhtiöt vaativat ääninäyttelijöiksi kunkin maan parhaita ammattilaisia. Jukka Rasila on antanut äänensä jo neljään Shrek-elokuvaan, joista tuorein tulee ensi iltaan perjantaina.

Neljä näyttelijää taipuu seitsemäksi veljekseksi

Linnateatteri tuo kesänäytelmäkseen Aleksis Kiven Seitsemän veljestä Naantalin Kailon saaren Teatteri Emmaan. Turkulaisteatterin versiossa veljessarjan näyttelijämäärä on kutistunut neljään. Uuden version on kirjoittanut Mikko Koivusalo. Näytelmän ohjaa Turussa syntynyt Kari-Pekka Toivonen.

Studio Julmahuvi: Eskimoiden outo vieras

Studio Julmahuvin hulvaton iglusketsi.

Seitsemän veljestä "linnateatterilaisittain"

Linnateatteri vie kesäksi Naantalin Kailon saareen Aleksis Kiven Seitsemän veljestä. Luvassa on tulkinta, joka ei jätä Kiveä kiven päälle. Klassikkomme räjäytetään montypythonmaiseksi kavalkadiksi. Ja kukapa nyt ei moisesta nauttisi.

Ilon juhla on komedia rakkauden päättymisestä

Lähipiirin omituisuuksia on pakko sietää.

Läpiveto: Puhutaan Jopea

Jopenpuhujat koolla.

Studio Julmahuvi: Pää kylmänä, Nanook!

Iglussa on tunnelmaa joka lähtöön.

Studio Julmahuvi: Muksuluurin Touko-Pouko askartelee vaikka sielun

Touko-Pouko oli Studio Julmahuvin lastenohjelma

Läpiveto: Taidenäyttely

Huutajalla on asiaa.

Läpiveto: Tunnistusrivi

Yhdennäköisyys hämää valvovaa viranomaista.

Läpiveto: Leirinuotiolla

Leiriohjaaja PJ viihdyttää lapsia miimisillä iltatarinoilla.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle