Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saattavat tytärtään, prinsessa Estelleä kouluun prinsessan ensimmäisenä koulupäivänä.

Kuvat: Prinsessa Estelle aloitti eskarinsa Tukholmassa

Rennosti vilkutelleen Estellen kouluksi on valittu eliittiyksityiskoulu.

Gröna Lundin huvipuisto.

Loma-Ruotsi hemmottelee lapsiperheitä

Kesäinen Ruotsi tarjoaa turistille huvipuistoja, kauniita merimaisemia ja monenlaisia museoita.

Prinssi Alexander

Tässä se on: Ensimmäinen virallinen kuva pikkuprinssi Alexanderista

Prinssi Carl Philip on ottanut kuvan nukkuvasta pojastaan.

Prinsessa Lilian.

Ruotsin prinsessa Lilian on kuollut

Ruotsin kuningashuoneesta saatiin iltapäivällä suruviesti.

Punapipoinen pikkutyttö pitelee isoa piparkakkua, jossa teksti "God Jul". Toisella puolella äiti, toisella pullaa syövä isä. Takana myyntikojun puupilari.

Skansen houkuttelee joulumarkkinoille pipareilla ja läskipannukakuilla

Tukholman perinteikäs Skansenin ulkoilmamuseo on ensi kertaa avoinna myös jouluaattona. Päätös johtuu ulkomaisten talvimatkailijoiden lisääntyneestä määrästä. Sitä ennen Skansenilla kuitenkin järjestetään yksi vuoden päätapahtumista, joulumarkkinat.

Minna Rosvall

Ruotsista löytyi joulutunnelmaa

Joulutunnelmaa voi hakea monista paikoista. Minna Rosvall lähti tunnelmoimaan Ruotsiin asti.

Viikingit valtaamassa Tukholman museot

Tukholman historiallisen museon pitkäaikaiset suunnitelmat ovat toteutumassa: sen kylkeen rakennettaneen maailman suurin viikinkimuseo. Samaan aikaan Tukholmaan on hankkeilla myös toinen viikinkikeskus.

Keski-Ruotsissa huvipuisto-onnettomuus

Viisi ihmistä on joutunut sairaalaan ruotsalaisessa huvipuistossa sattuneen onnettomuuden seurauksena. Onnettomuus sattui Keski-Ruotsissa sijaitsevassa Ovikenin kaupungissa vierailleessa tivolissa.

Gröna Lundin huvipuistossa laite käyttökieltoon

Gröna Lundin huvipuisto Tukholmassa on päättänyt sulkea yhden suosituimmista laitteistaan varotoimena. Fritt fall eli Vapaapudotus-niminen laite päätettiin sulkea Yhdysvalloissa sattuneen vakavan onnettomuuden jälkeen.

Koivuniemi karsiutui

Keilaaja Mika Koivuniemeä koetellaan, jälleen kerran. PBA-kiertueen Baltimoren-turnauksessa Yhdysvaltain itärannikolla Koivuniemi koki 14 sarjan alkukilpailussa kovia, sillä hän oli vasta 54:s ja karsiutui selvällä erolla jatkosta. Tämä oli jo neljäs kerta kuudessa turnauksessa kun Koivuniemi karsiutui 32:n jatkopeleistä.