Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Uuden James Bond -elokuvan ensi-ilta siirtyy ensi vuoteen

Myös monen muun Hollywood-elokuvan julkaisua on lykätty koronan takia.

Poplupaus Billie Eilish esittää uusimman James Bond -tunnuskappaleen

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish esittää tulevan James Bond -elokuvan tunnuskappaleen.

Bond-leffat harppaavat kerralla nykyaikaan: seuraava 007 on tummaihoinen nainen

Brittiläinen näyttelijä Lashana Lynch ottaa haltuun legendaarisen salaisen agentin 007-koodin.

Tulevan James Bond -elokuvan ohjaajaksi nimettiin Cary Joji Fukunaga

Fukunaga tunnetaan muun muassa True Detective -sarjan ohjaajana. 25. Bond-elokuva uhkasi ajautua raiteiltaan, kun ohjaaja Danny Boyle vetäytyi hankkeesta.

Huippunäyttelijät loistavat pääsiäisenä Areenan laatuleffoissa

Areenan kevään leffoissa nähdään liuta maailman leffatähtiä

Nyt se on varmaa – Daniel Craig esittää vielä kerran Bondia

Monivaiheisten käänteiden jälkeen Daniel Craig vahvistaa esittävänsä Bondia seuraavassa elokuvassa.

Daniel Craig söi sanansa ja palaa James Bondin rooliin – uuden elokuvan tunnuskappaleen esittää Adele?

James Bond -elokuvien tuottaja kertoo Daniel Craigin jatkavan salaisen agentin roolissa. 25. Bond-elokuvan kuvaukset alkavat ensi vuonna.

Jos Twitter-kansa saisi päättää, olisi seuraava James Bond nainen - "It's Bond, Jane Bond"

Twitterissä on supistu #NextBond-tunnisteen alla seuraavasta James Bondin esittäjästä. Yllättäen Daniel Craigin seuraajaksi on ehdotettu Salaiset kansiot -sarjasta tunnettua Gillian Andersonia. Anderson on itse ottanut osaa keskusteluun.

Bond-elokuva katsojatilaston kärkeen ennätysajassa – Luokkakokous jäi taakse

007 Spectre -elokuva keräsi vuoden parhaat katsojaluvut Suomessa ennätysajassa. Reilun kolmen viikon aikana elokuvan on nähnyt yli puoli miljoonaa katsojaa. Näin tuorein James Bond –seikkailu nousi jo nyt vuoden katsotuimmaksi elokuvaksi.

Uusin James Bond –elokuva räjäytti tiensä Guinnessin ennätystenkirjaan

Daniel Craigin tähdittämä 007 Spectre –elokuva on jo rikkonut kävijäennätyksiä. Nyt elokuva pääsee Guinnessin ennätystenkirjaan suurimman elokuvassa nähdyn räjähdyksen ansiosta.

Testi: Onko sinussa ainesta Bondiksi?

Testaa olisiko sinussa ainesta agentti 007:ksi!

Jäyhästä Bondista yritettiin tehdä letkeämpi – katso Bondin tekijöiden haastattelut

Uuden 007-elokuvan, Spectren, tekijöiden uupumus on laantunut. Pääosan esittäjä Daniel Craig ja ohjaaja Sam Mendes kertovat Ylen haastattelussa haluavansa tehdä vielä yhden Bondin yhdessä, jos tarpeeksi hyvä tarina vain löytyy.

Daniel Craig katuu sanojaan uusimmasta Bondista: Olin vain uupunut

Uusi James Bond -elokuva Spectre saa Suomen ensi-iltansa perjantaina. Elokuvan tavoitteena on napata kaikkien aikojen tuottoisimman Bond-elokuvan titteli edelliseltä Skyfall-elokuvalta. Haaste vei tekijätiimin uupumuksen partaalle.

Daniel Craig: "Mieluummin viillän ranteeni kuin teen vielä yhden Bondin"

Daniel Craig on lopen kyllästynyt roolinsa James Bondina. Neljännen Bond-roolinsa tehnyt Daniel Craig sanoo lehtihaastattelussa, ettei ole kiinnostunut jatkosta. Hän haluaa mennä urallaan eteenpäin.

"Daniel Craig on luotaantyöntävä" – suomalaisen Golden Globe -raatilaisen työ on leffafriikin unelma

Hollywood-tähtien tapaamisia ja elokuvien katselua vuoden jokainen päivä. Kuulostaa todelliselta glamour-elämältä! Elokuva- ja televisioalan Golden Globe -palkintoraadissa istuva suomalainen Kirpi Uimonen pitää tehtäväänsä kuitenkin arkisena.

James Bond sai oikean tehtävän YK:lta: miinoja ja vaarallisia räjähteitä

Daniel Craig alkaa kiertää maailmaa ja mainostaa YK:n pyrkimystä poistaa konfliktien yhteydessä maaperään kätketyt miinat ja muut vaaralliset räjähteet.

Seuraava Bond-elokuva sai rikollisjärjestön nimen

Järjestyksessään 24. James Bond -elokuva on nimeltään Spectre. Pääosassa nähdään Daniel Craig.

Uusi Bond rikkoi ennätyksiä

Daniel Craigin kolmatta kertaa tähdittämä James Bond, elokuva 007 Skyfall on rikkonut ensi-iltaviikonloppunaan useita ennätyksiä. Elokuva oli viikonlopun katsotuin 25 maassa. Se oli myös Britannian vuoden elokuvatapaus ja rikkoi maan kaikkien aikojen lauantain elokuvakävijäennätyksen.

"Käyttäydy ja auta äitiä ampumaan" - Olympiakisojen mieleenpainuneet lausahdukset

Lontoon olympiakisojen aikana on kuultu jo tukku hauskoja ja keskustelua herättäneitä kommentteja. Seuraavassa muutama niistä.

James Bond meni naimisiin

Britannian tiedustelupalvelun agenttina James Bondina tunnettu brittinäyttelijä Daniel Craig on mennyt naimisiin näyttelijäkollega Rachel Weiszin kanssa.

Bond-elokuva karisti kariutumishuhut

23. James Bond -elokuva on saanut aikataulun ensi-illalleen. Tuottajat kertoivat elokuvan olevan hengissä sitkeän huhumyllyn pyörittyä sen kuoppaamisesta ja nyky-Bondin Daniel Craigin lähtemisestä. Konkurssiin viime vuonna hakeutunut MGM-yhtiö ilmoitti myöhään tiistai-iltana, että Bond tehdään kaikesta huolimatta.

Bond-tähti Daniel Craig Larsson-filmatisointien tähdeksi

Kahdessa Bond-elokuvassa pääosaa esittänyt brittiläinen Daniel Craig astuu toimittaja Mikael Blomkvistin rooliin, kun ruotsalaisdekkaristi Stieg Larssonin kirjasta Miehet jotka vihaavat naisia tehdään englanninkielinen filmiversio. Craig on lupautunut myös mahdollisten jatko-osien tähdeksi.

Daniel Craig Tintti-elokuvan roistoksi

James Bondin -roolista tunnetuksi tullut Daniel Craig esiintyy roistona tulevassa Tintti-elokuvassa. Craig esittää leffassa Rakham Punaista. Tintin roolissa nähdään puolestaan Billy Elliot -elokuvan tähti Jamie Bell.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle