Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Radio Stage -kuunnelmassa fiktio on melkein totta – Teos osuu radiotoimittajien hermoon

Ylen radiotoimittajat pohtivat Radio Stagen aitoutta.

Juha Jokelan loistava Esitystalous 3 kuvaa muutosta – ja muuttaa näyttämön radiostudioksi

Näytelmätrilogian päätösosa Espoon kaupunginteatterissa.

Ohjaaja Juha Jokelan mielestä myös mukavien miesten on vaikea tehdä naisille tilaa: "Ihmisillä on perusoletus, että juuri minä olen paikkani ansainnut"

Huippusuosittu Esitystalous-näytelmätrilogia huipentuu Espoon kaupunginteatterissa. Näytelmän ytimessä on kipuilu muutosten edessä – etenkin sen muutoksen, että valkoisen, keski-ikäisen heteromiehen pitäisi luopua vallastaan.

Ekoterroristit aiheuttavat junaonnettomuuden trillerissä Yöjuna

Harvoin nähty jännäri ennakoi nordic noiria.

Syksyn ensi-illoissa glitter pölisee ja maailma tuhoutuu – Nämä seitsemän teatteriesitystä kannattaa nähdä

Ohjelmistoissa on tarjolla jokaiselle jotain; näyttäviä musikaaleja, ilmastonmuutoksen pohdintaa, ja menestysromaanin ensimmäinen teatteriversio.

Pirstaleita oli näyttämöpäivien suosikki

Eilen Mikkelissä päättyneiden Työväen näyttämöpäivien yleisösuosikiksi kohosi mikkeliläisen Suomen parhaan poikateatterin esitys Pirstaleita.

Eduskunta katsoo Täällä Pohjantähden alla II:n

Eduskunta juhlistaa valtiopäivien syysistuntokauden avausta tiistaina 7.9. Timo Koivusalon ohjaaman Väinö Linnan trilogiaan perustuvan Täällä Pohjantähden alla II -elokuvan merkeissä. Elokuvateattereihin jatko-osa tulee 24.9.

Upgrading the stage

Juha Jokelan Esitystalous tuntuu pelottavan todelta

Koivusalo julistaa ihmisarvoa Linnan klassikon avulla

Ohjaaja Timo Koivusalo julkaisee perjantaina oman tulkintansa suomalaisesta kansalliseepoksesta Täällä Pohjantähden alla. Aamu-tv:ssä vieraillut Koivusalo sanoo tarttuneensa teokseen siksi, että hän haluaa muistuttaa ihmisiä vuoden 1918 sisällissodan kauhuista ja ihmisarvon merkityksestä.