Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jalkapallo-ottelu keskeytettiin, kun lapsi potkupyöräili kentälle.

Suomen Cupin ottelu keskeytettiin odottamattomasta syystä – pikku pyöräilijän eno: ”Ei kai tästä ole sakkoja tulossa?”

Erotuomari keskeytti kolmannen cup-kierroksen ottelun Jalkarannan Palloseuran ja Kouvolan Jalkapallon välillä, kun pelaajan sukulaispoika päätti oikaista kentän läpi potkupyörällä.

FIFA 23

Matkaako FIFA-mestaruus Muhokselle? Virtuaalijalkapallon Suomen cupin finaalit suorana Ylellä lauantaina

E-jalkapallon Suomen cupin voittoa juhlitaan tänä viikonloppuna joko Helsingissä, Tampereella, Turussa tai Muhoksella.

KuPS:n kannattaja tippui katsomosta stadionin alatasenteelle.

Kannattaja nousi vaarallisesti seisomaan ja putosi kaiteen yli – tapahtumajärjestäjä kertoo, mitä Olympiastadionilla oikein tapahtui

Palloliiton tapahtumatuotannon päällikön mukaan E-katsomo on turvallinen paikka normaaliin katsomiseen, eikä kyse ole rakenteellisesta ongelmasta.

Janne-Pekka Laine FC Hakan paidassa.

Pelaaja menetti tajuntansa jalkapallon Suomen cupin puolivälierissä ja hoitamaan riensi oma isä – lääkäriä ei vaadita cup-peleihin

FC Hakan keskikenttäpelaaja Janne-Pekka Laine kertoo vointinsa olevan "ihan hyvä". KuPS eteni rangaistuspotkujen jälkeen välieriin.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli ja Lahden Reippaan päävalmentaja Tommi Kautonen halaavat toisaan ja katsovat kameraan. Ulkona jalkapallokentällä.

FC Lahti ja Lahden Reipas taistelevat jatkoonpääsystä Suomen cupissa: "Kaupungin herruudesta on kyse"

Jalkapallon Kakkosessa pelaava Lahden Reipas on liigajoukkue FC Lahden yhteistyöseura, mutta kentälle se ei lähde peruuttelemaan.

Pallo maalin katolla.

Kuopion Elo saa cupissa vastaansa FC Lahden

Kuopion Elo eteni Suomen cupin kolmannelle kierrokselle, kun se voitti AC Barcan.

Yle Areena logo.

MyPa jalkapallon cupykköseksi 1995

Veikkausliigan kakkosjoukkue Myllykosken Pallo otti vuonna 1995 toisen cupvoittonsa ottelussa FC Jazzia vastaan. Kamppailun ratkaisi Sami Hyypiän onnistunut pukkaus.

Yle Areena logo.

TPS:n ensimmäinen futiscupvoitto

Turun Palloseura päihitti Futisliigan mestaruutta hallinneen Lahden Kuusysin rangaistuspotkuin Suomen Cupin dramaattisessa loppuottelussa vuonna 1991.

Yle Areena logo.

Hakan neljäs cupvoitto 1963

Tunnelma oli korkealla, kun jalkapallon SM-kärkijoukkueet Valkeakosken Haka ja Lahden Reipas kohtasivat Suomen Cupin finaalissa 15000 katsojan edessä.

Yle Areena logo.

HJK:n viides cupmestaruus 1996

Vuonna 1996 Helsingin Jalkapalloklubi oli vähällä pudota Veikkausliigasta, mutta voitti Suomen Cupin finaalin rangaistuspotkukilpailulla Turun Palloseuraa vastaan.

Yle Areena logo.

Klubille toinen Tupla

HJK ja Allianssi kohtasivat Suomen Cupin finaalissa marraskuussa 2003. Klubi voitti sekä liigamestaruuden että cup-kuninkuuden ensimmäisenä seurana 22 vuoteen.