Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tunnetut artistit tuovat satoja tanssijoita Pohjois-Karjalan lavoille

Lavatanssit kiinnostavat Pohjois-Karjalassa. Maakunnan suurimmilta tanssilavoilta kerrotaan, että kävijöitä on ollut tänä kesänä joko tavanomainen määrä tai hieman enemmän kuin aiempina vuosina.

Juhannus on tanssilavojen huippusesonkia

Lavatanssit houkuttelevat niin nuorta kuin varttuneempaakin väkeä, kertovat iskelmälaulaja Saija Tuupanen ja laulaja-basisti Jarno Ollikainen. Molemmat artistit viettävät juhannuksen tiiviisti tanssilavoilla.

Toiveuusinta: Saija Tuupanen, Janne Tulkki, Johanna Piipponen ja Heikki Koskelo

Tangoa ja nostalgiaa on luvassa lauantain toiveuusinnassa.

Kolme kuningatarta ja kuningas hallitsevat Nenätansseissa

Neljä keskisuomalaista tangokuninkaallista virittää tanssikansan riemutunnelmiin torstaina 6.11.2014. Arja Koriseva, Tommi Soidinmäki, Jenna Bågeberg ja Saija Tuupanen hyppäävät lavalle Kuninkaallisissa Nenätansseissa Keljon Nuorisoseurantalo Tapiolassa Jyväskylässä.

Kaikkien aikojen tangokuninkaalliset: Saija Tuupanen 2003

Kaikkien aikojen tangokuninkaalliset: Saija Tuupanen 2003

Tangokuninkaalliset tuovat hyvää joulumieltä palvelukoteihin

Pohjalaiset vanhusten palvelukodit saavat kuninkaallisen joulukonsertin. Tangokuninkaalliset Saija Tuupanen ja Marko Maunuksela kiertävät joulun alla kymmenessä palvelukodissa Ilmajoella ja Seinäjoella. Kiertueen järjestelyissä on Seinäjoen Tangomarkkinoiden lisäksi mukana joukko pääosin pohjalaisia yrityksiä.

Saijan ja Annen yhteinen haave toteutuu

Saija Tuupanen on vuoden 2003 tangokuningatar. Anne Harkönen on iskelmälaulun suomenmestari 2010. Naisten haaveena on jo pitkään ollut järjestää yhteinen joulukonsertti. Haave toteutuu Tuupovaaran kirkossa torstaina 13.12. Tuolloin naiset laulavat konsertissa "Rakkaudesta Jouluun".

Ilomantsissa tanssitaan nuorten hyväksi

Ilomantsissa pyörähdellään parketilla maakunnan nuorten hyväksi. Ilomantsin yrittäjät järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa loppiaisjuhlan, jonka tuotto lahjoitetaan Pohjois-Karjalan keskussairaalan nuorisopsykiatrian yksikölle.

Juhannustanssit eivät viehätä hevijuuseria

Lavatanssit ovat yksi keskikesän suomalaisimpia ilmiöitä. Innokkaimpia lavatanssijoita ei kuitenkaan välttämättä näe juhannuslavoilla. Harrastajan mukaan juhannusaattona lavoja kansoittavat satunnaiset kävijät - ja liian usein humalassa.

Pohjoiskarjalaisia ei nähdä tänä vuonna Tangomarkkinoiden finaalissa

Tänä vuonna tangomarkkinoiden finaalissa ei nähdä pohjoiskarjalaisia laulajia, kun polvijärveläinen Saara Pajarinen karsiutui semifinaaleissa Turussa. Useina vuosina maakunnan laulajia on ollut finaalissa mukana kisaamassa tangokuningattaren - tai kuninkaan tilleistä.