Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Markku Aro lavalla.

Viisikymmentä juhannusta tanssilavoilla – hurjimpina vuosina Markku Aroa kiidätettiin vesitasolla keikoille: "Lavat ovat hienoja paikkoja ihmisen kohdata toinen ihminen"

Kotona taputtaa vain vaimo, tanssilavalla sadat ihmiset. Siinä on syy, mikä saa laulaja Markku Aron viihdyttämään tanssilavakansaa vuosikymmenestä toiseen.

Yle Uutiset Pirkanmaa: Iskelmä-Finlandia Markku Arolle

Iskelmä-Finlandialla palkittu Markku Aro: "Voittorahat menevät keikka-auton korjaukseen" – Video

"Palkinto on minulle suuri kunnia ja ensimmäinen tunnustus, jonka olen 50 vuoden urani aikana saanut", sanoo Iskelmä-Finlandian perjantaina saanut Markku Aro.

Iskelmä-Finlandia -voittaja Markku Aro.

Iskelmä-Finlandia Markku Arolle

Iskelmä-Finlandian voittaja löytyi tällä kertaa läheltä. Markku Aron musiikkiura alkoi 50 vuotta sitten kotikaupunkinsa Nokian iskelmälaulukilpailuista.

Kaija, Kake, Tarja, Markku & Sami - Elämältä kaiken sain

Kaija, Kake, Tarja, Markku & Sami - Elämältä kaiken sain

Iskelmällisen illan kruunaa tämä hieno käännöskappale.

Kollaasi Iltatähti-ohjelman esiintyjistä vuonna 1975.

Iltatähden kolmas vuosi oli hyvä vuosi suomirockille ja juurimusalle

Harvinaisuuksia vuoden 1975 Iltatähtien työnauhoilta.

Marion Rung laulaa Tom tom tom -kappaletta Euroviisukarsinnassa.

Euroviisukarsinnoissa yhdistettiin maailmaa 1970-luvulla

Suomen euroviisukarsinnat vuosilta 1973-1979

Yle Areena logo.

Markku Aro: Talven yli

Talven yli, esittäjänä Markku Aro

Tässä ovat uudet Tähdet, tähdet -artistit

Musiikkiohjelma Tähdet, tähdet alkaa 1. maaliskuuta MTV3-kanavalla. Uuden kauden tähdet ovat Krista Siegfrids, Roope Salminen, Mira Luoti, Jesse Kaikuranta, Arja Koriseva, Waltteri Torikka, Laura Voutilainen, Jarkko Ahola, Anette Olzon ja Markku Aro.

Markku Aro ja Aija Frantzi.

70-luvun fani kohtasi teini-idolinsa Markku Aron

Ylellä muistellaan tänä kesänä 70-lukua. Aija Frantzi on ylöjärveläinen bussikuski, joka tähdittää Lomamatka 70-luvulle -nimistä tv-sarjaa. Hän tapaa aamu-tv:n studiossa nuoruutensa idolin, Markku Aron, jonka keikasta saattoi nuorena vain haaveilla.

Kalastusaluksia Hailuodon Marjaniemessä.

EU:n kalastussopimuksessa päästiin sopuun

Maa- ja metsätalousministeriön kalastusneuvos Markku Aro kertoi Yle Uutisille Brysselistä, että Suomen tavoitteet saavutettiin lähes kokonaan. Vain aikatauluun tuli muutoksia dumppauksen osalta.

Markku aro

Kalastusneuvos: En muista, että Pääkkösen kritiikkiä olisi yritetty vaientaa

Suomen kalastuspolitiikkaa kritisoinut Jasper Pääkkönen kertoi Ylen A-Streamissa nauhoittaneensa maa- ja metsätalousministeriössä käydyn keskustelun.

Mies ottaa kalaa pois verkosta.

Miten kalakannat pelastetaan?

Tutkijat ovat huolestuneita suomen kalakantojen tilasta. Kalastusta säätelevä maa- ja metsätalousministeriö ei tutkijoden mukaan kuuntele heitä. Miksi kalakantojen pelastamiseen ei löydy tahtoa?

Markku Aro esiintyy ohjelmassa VIIHDEKAKKONEN: AVAJAISVIIHDE. (1974)

Yes sir — kun Suomi-iskelmistä tuli Finnhitsejä

1970-luvulla maailman pop ja viihdehitit vyöryivät Suomeen

Arto Alaspää

Iskelmä Finlandian saajan valinta on vaikeaa

Nokialla ratkeaa tänään Iskelmä Finlandia -palkinnon saaja. Ehdokkaina ovat Danny, Markku Aro, Pepe Willberg, Meiju Suvas ja Mariska. Tapsan tahdit -tapahtumassa jo 11. kertaa jaettavan palkinnon lahjoittaa Nokian kaupunki.

Iskelmä-Finlandia -ehdokkaat Danny, Mariska, Meiju Suvas ja Pepe Willberg.

Iskelmä-Finlandia -ehdokkaat julki

Iskelmä-Finlandiasta kisaavat tänä vuonna Danny, Mariska, Markku Aro, Meiju Suvas ja Pepe Willberg.

Jenni Vartiainen

Oulaisten Musiikkiviikot yleisötavoitteeseensa

Kolmeviikkoisen tapahtuman yksi yleisöluento ja 14 konserttia kokosivat yli 3 800 kävijää. Kun mukaan lasketaan myös koululaiskonsertti, kuulijamäärä nousee noin 4 000 henkeen. Järjestäjien minitavoite oli 3 500 kävijää.

Yle Areena logo.

Markku Aro soulin pyörteissä

Iskelmäsuosikki Markku Aro vetelee Lapin kiertueella räväkkää Memphisin soulia TV2:n vuonna 1970 taltioimassa keikkadokumentissa Sielusormet.

Bio Rex -elokuvateatteri Helsingissä

Bio Rex lisää tarjontaansa iskelmämusiikin

Helsingin kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Lasipalatsin elokuvateatterista Bio Rexistä on tulossa uusi konserttisali pääkaupungin alueelle.

Yle Areena logo.

Markku Aro: Jestas sentään

Jestas sentään on Markku Aron tunnetuimpia hittejä. Se on myös 1970-luvun uuden, pikkurohkean iskelmäsanoituksen ikivihreä monumentti.

Hyljevahingoista sietorahaa kalastajille?

Kalastajat saattavat jatkossa saada sietorahaa hyljevahingoista. Maa- ja metsätalousministeriö esittää EU-komissiolle palkkiojärjestelmää, joka takaisi ammattikalastajille ja kalankasvattajille korvausta alueen hyljekannan mukaisesti.

Euroviisujen putoajakappaleet levylle

Suomen euroviisuhistoriaa esittelevät cd-levyt saavat täydennystä uudesta kokoelmalevystä. Kahden levyn mittainen Suomen finaaliklassikot käy läpi kilpailun karsinnoista pudonneita mutta sittemmin ikivihreän värin saaneita lauluja.

Euroviisujen putoajakappaleet levylle

Suomen euroviisuhistoriaa esittelevät cd-levyt saavat täydennystä uudesta kokoelmalevystä. Kahden levyn mittainen Suomen finaaliklasikot käy läpi kilpailun karsinnoista pudonneita mutta sittemmin ikivihreän värin saaneita lauluja.

Yle Areena logo.

Markku Aro ja Nisa Soraya: Mun suothan tulla vierees sun

Euroviisukonkari Markku Aro osallistui vuonna 1981 euroviisukarsintaan Singaporesta Suomeen muuttaneen Nisa Sorayan kanssa.

Yle Areena logo.

Markku Aro: Ruska

Markku Aro valittiin vuonna 1971 Suomen euroviisuedustajaksi Rauno Lehtisen kappaleella Tie uuteen päivään. Hän oli mukana karsinnoissa muinakin vuosina.

Yle Areena logo.

Markku Aro: Anna kaikkien kukkien kukkia

Vuoden 1974 euroviisukarsintojen veteraanisäveltäjä oli Toivo Kärki. Ikivihreäksi jääneen "Anna kaikkien kukkien kukkia" esitti Markku Aro.