Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Viisikymmentä juhannusta tanssilavoilla – hurjimpina vuosina Markku Aroa kiidätettiin vesitasolla keikoille: "Lavat ovat hienoja paikkoja ihmisen kohdata toinen ihminen"

Kotona taputtaa vain vaimo, tanssilavalla sadat ihmiset. Siinä on syy, mikä saa laulaja Markku Aron viihdyttämään tanssilavakansaa vuosikymmenestä toiseen.

Iskelmä-Finlandialla palkittu Markku Aro: "Voittorahat menevät keikka-auton korjaukseen" – Video

"Palkinto on minulle suuri kunnia ja ensimmäinen tunnustus, jonka olen 50 vuoden urani aikana saanut", sanoo Iskelmä-Finlandian perjantaina saanut Markku Aro.

Iskelmä-Finlandia Markku Arolle

Iskelmä-Finlandian voittaja löytyi tällä kertaa läheltä. Markku Aron musiikkiura alkoi 50 vuotta sitten kotikaupunkinsa Nokian iskelmälaulukilpailuista.

Kaija, Kake, Tarja, Markku & Sami - Elämältä kaiken sain

Iskelmällisen illan kruunaa tämä hieno käännöskappale.

Iltatähden kolmas vuosi oli hyvä vuosi suomirockille ja juurimusalle

Harvinaisuuksia vuoden 1975 Iltatähtien työnauhoilta.

Euroviisukarsinnoissa yhdistettiin maailmaa 1970-luvulla

Suomen euroviisukarsinnat vuosilta 1973-1979

Markku Aro: Talven yli

Talven yli, esittäjänä Markku Aro

70-luvun fani kohtasi teini-idolinsa Markku Aron

Ylellä muistellaan tänä kesänä 70-lukua. Aija Frantzi on ylöjärveläinen bussikuski, joka tähdittää Lomamatka 70-luvulle -nimistä tv-sarjaa. Hän tapaa aamu-tv:n studiossa nuoruutensa idolin, Markku Aron, jonka keikasta saattoi nuorena vain haaveilla.

EU:n kalastussopimuksessa päästiin sopuun

Maa- ja metsätalousministeriön kalastusneuvos Markku Aro kertoi Yle Uutisille Brysselistä, että Suomen tavoitteet saavutettiin lähes kokonaan. Vain aikatauluun tuli muutoksia dumppauksen osalta.

Kalastusneuvos: En muista, että Pääkkösen kritiikkiä olisi yritetty vaientaa

Suomen kalastuspolitiikkaa kritisoinut Jasper Pääkkönen kertoi Ylen A-Streamissa nauhoittaneensa maa- ja metsätalousministeriössä käydyn keskustelun.

Miten kalakannat pelastetaan?

Tutkijat ovat huolestuneita suomen kalakantojen tilasta. Kalastusta säätelevä maa- ja metsätalousministeriö ei tutkijoden mukaan kuuntele heitä. Miksi kalakantojen pelastamiseen ei löydy tahtoa?

Yes sir — kun Suomi-iskelmistä tuli Finnhitsejä

1970-luvulla maailman pop ja viihdehitit vyöryivät Suomeen

Iskelmä Finlandian saajan valinta on vaikeaa

Nokialla ratkeaa tänään Iskelmä Finlandia -palkinnon saaja. Ehdokkaina ovat Danny, Markku Aro, Pepe Willberg, Meiju Suvas ja Mariska. Tapsan tahdit -tapahtumassa jo 11. kertaa jaettavan palkinnon lahjoittaa Nokian kaupunki.

Iskelmä-Finlandia -ehdokkaat julki

Iskelmä-Finlandiasta kisaavat tänä vuonna Danny, Mariska, Markku Aro, Meiju Suvas ja Pepe Willberg.

Oulaisten Musiikkiviikot yleisötavoitteeseensa

Kolmeviikkoisen tapahtuman yksi yleisöluento ja 14 konserttia kokosivat yli 3 800 kävijää. Kun mukaan lasketaan myös koululaiskonsertti, kuulijamäärä nousee noin 4 000 henkeen. Järjestäjien minitavoite oli 3 500 kävijää.

Bio Rex lisää tarjontaansa iskelmämusiikin

Helsingin kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Lasipalatsin elokuvateatterista Bio Rexistä on tulossa uusi konserttisali pääkaupungin alueelle.

Hyljevahingoista sietorahaa kalastajille?

Kalastajat saattavat jatkossa saada sietorahaa hyljevahingoista. Maa- ja metsätalousministeriö esittää EU-komissiolle palkkiojärjestelmää, joka takaisi ammattikalastajille ja kalankasvattajille korvausta alueen hyljekannan mukaisesti.

Euroviisujen putoajakappaleet levylle

Suomen euroviisuhistoriaa esittelevät cd-levyt saavat täydennystä uudesta kokoelmalevystä. Kahden levyn mittainen Suomen finaaliklassikot käy läpi kilpailun karsinnoista pudonneita mutta sittemmin ikivihreän värin saaneita lauluja.

Euroviisujen putoajakappaleet levylle

Suomen euroviisuhistoriaa esittelevät cd-levyt saavat täydennystä uudesta kokoelmalevystä. Kahden levyn mittainen Suomen finaaliklasikot käy läpi kilpailun karsinnoista pudonneita mutta sittemmin ikivihreän värin saaneita lauluja.