Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Sisäänkäynti Ilosaarirockissa.

Ilosaarirockin keikkakalenteriin ensimmäiset merkinnät

Rockfestivaali täyttää ensi kesänä 50-vuotta.

Helsinkiläinen rap-duo JVG (Jare Brand ja Ville Galle) ja taustalla Ellinoora, Emma Gaala pressitilaisuus, Helsinki, 12.12.2019.

JVG kahmi eniten Emma-ehdokkuuksia – "Ollaan sporttijäbiä ja halutaan aina saada kauden päätteeksi mitalit kaulaan"

Rasismi-kohun keskelle joutunut Maustetytöt sai ehdokkuuden ainoastaan Kriitikoiden valinta -kategoriassa.

festariyleisöä saapumassa Ilosaarirockiin.

Ilosaarirockin ensi kesän ensimmäiset esiintyjät tiedossa

Laulurinteellä nähdään muun muassa lavoille paluun tekevä Tehosekotin.

Hannu Kilkki kasisalilla

Täältä ponnisti Tehosekoitin, Cheek ja moni muu tähti – legendaarinen 8-sali suljetaan, katso kuvat parinkymmenen vuoden takaa

Lahtelainen nuorisokeskus ja keikkapaikka Kasisali sulkee ovensa sisäilmaongelmien vuoksi. Sitä ennen rap-kollektiivi nousee vielä kerran lavalle.

Tehosekoitin nykymuodossaan: Juha Kuoppala, Otto Grundström, Matti Mikkola, Tero Sundell ja Hannu Kilkki.

Tehosekoitin palaa kesällä keikkalavoille - luvassa mittava festivaalikiertue

Takavuosien suomirockjätti tekee ensimmäisen paluuesiintymisensä helmikuun Emma-gaalassa.

Valvontarangaistusta kärsivää valvotaan sähköisellä jalkapannalla.

Herätys: Aseistakieltäytyjien määrä kasvoi roimasti, Yle selvitti lukiolaisten uupumusta, epävarmuus vaivaa myös hittinikkaria

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.

Matti Mikkola

Saimaan ja Tehosekoittimen Matti Mikkola tehtailee hittejä tähdille, kokee hirvittävää epävarmuutta ja on silti onnellisempi kuin koskaan

Kulttuurivieras on Tehosekoitin ja Saimaa-yhtyeistä tunnettu muusikko, joka tuottaa musiikkia monelle maan ykkösartistille.

Saimaa-yhtye

Urheilu-Suomi-levyn tekeminen tuntui Saimaasta absurdilta unelta – nyt yhtye esittää koko progejärkäleen livenä

Matti Mikkola on yhden miehen hittitehdas, mutta Saimaa-yhtyeensä kanssa hän uhmaa musiikkibisneksen lainalaisuuksia.

Matti Mikkola

Palkittu tuottaja kritisoi keikkailevia artisteja: "Ei riitä, että ottaa CD:n kainaloon ja on esiintyvinään"

Mainetta niittäneen Saimaa-orkesterin Matti Mikkolan mielestä bändi on riittävän iso vain silloin, kun se mahtuu perinteiseen keikkabussiin. Taustanauhojen kanssa keikkaileva nykyaika ei Mikkolan ymmärrykseen mahdu.

Pepe Willberg

Pepe Willberg uudesta menestyksestään: "Odotin 50 vuotta, että ihmiset ymmärtäisivät"

Suomi-iskelmän veteraani Pepe Willberg on tehnyt pitkää uraa, mutta viime vuosikymmenet syrjässä kirkkaimmista estraadivaloista. Yhteistyössä Tehosekoitin -yhtyeen Matti Mikkolan kanssa tehty albumi nosti konkarin takaisin julkisuuteen.

Tero Heikari

Tangofinalisti Tero Heikari: Onnistumisen on oltava täydellinen

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kouvolalainen finalisti kertoo, että tangoviikko on hektinen. Edessä on muun muassa tuomaristohaastatteluja, lehdistötilaisuuksia ja esiintymisiä. Torstaina kruunun saa tangokuningatar ja lauantaina tangokuningas.

Lahden vesiurut tyhjänä

Lahden paikallinen erikoisuus: Vesiurut rokkaavat Tehosekoittimen ja U2:n tahtiin

Lahdessa, Pikku-Vesijärven rannassa soivat tänä kesänä myös iskelmän ikivihreät. Kallis keväthuolto uhkaa 16-vuotiaiden vesiurkujen tulevaisuutta.

Nämä sävelet siivittävät Linnan juhlia

Kättelymusiikkina on vuosien saatossa kuultu niin Suomi-hitteja, ikivihreitä kuin tuoreempaa popmusiikkiakin.

Raine Ampuja

Ampuja viimeistä kertaa Linnassa

Kaartin soittokunnan kapellimestari Raine Ampuja on valinnut musiikkia juhliin viiden eri presidentin kanssa. Huomiset juhlat ovat kapellimestarin viimeiset.

Matti Nykänen ja X-Factorin Elias Simerockiin

Mäkihyppylegenda Matti Nykänen esiintyy Simerock-festivaaleilla Rovaniemellä ensi heinäkuussa. Festivaaleilla esiintyvät myös tuore X-Factor -laulukisan voittaja Elias Hämäläinen ja kemiläinen hevibändi Sonata Arctica.

Tehosekoitin ei palaa kotikaupunkiinsa

Vihoviimeisiä keikkoja, ainakin tällä tietoa, viime kesänä soittanut Tehosekoitin julkaisee vielä live-levyn. Tehosekoittimen paluu- ja jäähyväiskiertueen kokoelmalevylle on taltioitu Tampereen Tammerfest-keikka. Kotikaupunkiinsa Lahteen "Tehis" ei enää palannut.

Tehosekoitin lavalla (2004).

Tehosekoittimen viimeinen keikka

Tehosekoitin Ankkarockissa 2004

Popeda keikalla Tammerfesteillä.

Tapahtumat vetivät väkeä

Tammerfestin artistit houkuttelivat Tampereen keskustaan yli 80 000 ihmistä. Myös Valkeakosken asuntomessut kiinnostivat.

Eppu Normaali Tammerfesteillä 2009.

Tammerfest saavutti kävijätavoitteensa

Kaupunkifestivaali Tammerfest on yltänyt kävijätavoitteeseensa. Keskiviikosta lauantaihin järjestetyllä festivaalilla juhli yli 80 000 innokasta musiikin ystävää.

Tehosekoittimen paluu onkin jäähyväiskiertue

Asfaltti polttaa jälleen tänä kesänä Tehosekoittimen jalkojen alla, kun lahtelaisbändi teki paluun esiintymislavoille. 2000-luvun vaihteen suosituimpiin kotimaisiin rock-yhtyeisiin kuuluvan Tehosekoittimen musiikki on aina tuottanut hyvää mieltä niin yleisölle kuin soittajillekin. Tehis-hitit kelpaavat niin rokki- kuin iskelmäyleisöllekin.

Moni otti varaslähdön juhannusjuhlaan

Ensimmäiset festarivieraat saapuivat RMJ Party Campin leirintäalueelle jo eilen illalla.

Poriin luvassa isot juhannusbileet

RMJ Party Camp tuo Suomen viihdetaivaan tähdet Poriin juhannuksena. Suomen suurin juhannusjuhla järjestetään Porissa nyt toista kertaa.

RMJ Party Camp julkisti esiintyjänsä

Juhannuksena Porissa järjestettävä RMJ Party Camp on julkistanut ohjelmistonsa. Tapahtumassa esiintyy kolmen päivän aikana yli 70 artistia kuudella eri lavalla.

Eppu Normaalin tähdittämä Suomi-ilmiö matkaa Ouluun

Suuren suosion saavuttanut Suomi-ilmiö-konsertti matkaa tulevana kesänä Ouluun. Rocklegenda Eppu Normaalin tähdittämä konsertti järjestetään elokuun puolivälissä Oulun Raksilassa.

Tehosekoitin ja Scooter Himoksen vetonauloja

Himoksen juhannusjuhlien esiintyjät on julkistettu. Jämsässä nähdään ensi kesänä muun muassa paluuta tekevä Tehosekoitin ja Eppu Normaali. Ulkomaista ysäritunnelmaa tuo saksalainen teknoyhtye Scooter.

Huippunimet Himoksen juhannuksessa

Ensi kesän Himosfestivaalin vetonauloiksi on tulossa kovia suomirokin nimiä. Festivaalille tulonsa ovat vahvistaneet suomirockin veteraani Eppu Normaali ja paluun tekevä Tehosekoitin.

RMJ palaa vanhaan konseptiinsa

Viime kesänä Raumalta Poriin siirretyn tapahtuman kohderyhmäksi on palautettu nuoret aikuiset ja ikäraja on 18 vuotta. Riku Räsänen palaa festivaalin johtoon.

Tammerfestin lipunmyynti alkoi

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest järjestetään kesällä jo 15. kerran. Lipunmyynti heinäkuun tapahtumaan alkoi maanantaina.

Tehosekoitin tähdittää 15-vuotiasta Tammerfestiä

Suomen suurin kaupunkifestivaali Tammerfest juhlii ensi kesänä 15-vuotista taivaltaan. Heinäkuussa Tampereella järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät muiden muassa Tehosekoitin, Paula Koivuniemi, Eppu Normaali ja Kolmas Nainen.