Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Timo Soini, konkaripoliitikko Bembölen Kahvituvan pihalla.

Timo Soini pohtii vastuutaan perussuomalaisten puheenjohtajana: ”Olisiko voinut puuttua vielä kärkevämmin siihen, kun toisia ihmisiä loukataan”

Soini kritisoi nykyisiä perussuomalaisia poliittisesta linjanmuutoksesta. Puolue oli jo Soininkin aikaan rasismisyytösten kohteena.

Kansanedustaja Päivi Räsänen kommentoi syytteidensä hylkäämistä eduskunnan Pikkuparlamentin kansalaisinfon tiloissa 30. maaliskuuta.

Kansainvälinen kristilliskonservatiivinen järjestö on kerännyt Päivi Räsäselle rahaa oikeudenkäyntiin, kasassa nyt 359 euroa

Järjestö on viime vuosina tukenut useita sanan- ja uskonnonvapauteen liittyviä oikeudenkäyntejä Euroopassa. Suomessa se on tarjonnut apuaan ex-ulkoministeri Timo Soinille.

Riikka Purra puhuu Perussuomalaisten puoluekokouksessa

Entiset perussuomalaiset epäilevät nykyhallituksen edellytyksiä toimia – Timo Soini: ”Tämä on kuin huono avoliitto”

Entiset kansanedustajat Tiina Elovaara ja Timo Soini sanovat perussuomalaisten muuttuneen puolueen hajoamisen jälkeen. Heidän mukaansa hallituksella on kivinen tie kuljettavana.

Lähikuva Riikka Purrasta. Riikka Purran silmä kostui hänen puhuessaan vaalivalvojaisissa eduskuntavaalien vaalivoiton jälkeen.

Riikka Purra luotsasi perussuomalaiset voittoon – Jussi Halla-aho: “Monet kokevat minut luotaantyöntäväksi henkilöksi”

Kysyimme kymmeneltä perussuomalaisten nuorelta ja konkarijäseneltä, miten Purra on vaikuttanut puolueeseen ja sen kenttätyöhön.

Paikalla olivat muun muassa puheenjohtajat Petteri Orpo, Sanna Marin ja Riikka Purra.

Timo Soini tylyttää perussuomalaisia ja katsoo kokoomuksen Petteri Orpon ansainneen vaalivoiton

Perussuomalaisten entisen puheenjohtajan Timo Soinin näkemys tulevasta vaalikaudesta on synkkä. – Juhlat loppuvat, hän kirjoittaa blogissaan.

Viimeinen sana ohjelma, vieraana kirjailija ja toimittaja Maryan Abdulkarim.

Toimittaja Maryan Abdulkarim jättää Ylen aamun Jälkiviisaat Timo Soinin takia – Yle olisi toivonut jatkoa

Maryan Abdulkarim oli mukana Jälkiviisaissa vuodesta 2017. Entinen perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini liittyi paneeliin mukaan tänään perjantaina.

Timo Soini, Juha Sipilä ja Alexander Stubb pitää tiedoitustilaisuutta

Stubb Ylen uutuussarjassa: Kokoomus halusi halata perussuomalaiset "kuoliaaksi" hallitusneuvotteluissa 2015 – “Ajattelimme, että se on tässä”

Keskusta otti perussuomalaiset samaan hallitukseen kokoomuksen kanssa kevään eduskuntavaalien jälkeen 2015. Kokoomuksen silloinen puheenjohtaja Alexander Stubb sanoo, että puolue pyrki "halaamaan perussuomalaiset hallituksessa kuoliaaksi".

Timo Soini katselee itseään peilistä.

Timo Soini väläytteli paluuta politiikkaan Yle Perjantai -ohjelmassa: unelmana 200 000 ääntä europarlamenttivaaleissa 2024

Timo Soini väisteli kysymystä siitä, kuinka todennäköisesti hän asettuu ehdolle vuonna 2024.

Elämäni Biisi ohjelman vieraat istumassa sohvilla, seuraamassa esitystä.

Timo Soini löysi Elämänsä Biisin Irlannista

Timo Soinin Elämänsä Biisi paljastuu

Mies hymyilee kameralle.

Rauman kaupunginjohtajaksi esitetään Liedon kunnanjohtajaa – Esko Poikela on antanut tehtävään suostumuksensa

Liedon kunnanjohtajasta Esko Poikelasta tulee uusi Rauman kaupunginjohtaja. Valintaa valmistellut toimikunta on yksimielisesti hänen kannallaan.

Timo Soini hieroo käsiään yhteen ja hymyilee leveästi kotikulmillaan Iivisniemen ostoskeskuksessa Espoossa.

Timo Soini ei ole käytettävissä Rauman kaupunginjohtajaksi: "Lentokorkeutta olisi tullut rutkasti lisää"

Raumalla syntynyt Soini kertoi elokuussa käyvänsä keskusteluja Rauman kaupunginjohtajan virkaan hakeutumisesta.

Timo Soinin rintapieltä koristaa nyt uusi pinssi: "Kiitos jätkät, tämä ei hevillä unohdu"

Timo Soini liikuttui, kun vanhat futiskaverit yllättivät suorassa lähetyksessä: "Nyt meni tunteisiin, tätä en unohda"

Ex-ulkoministeri Timo Soini muistetaan sutkauksistaan, mutta oli aika jolloin niiden kuuleminen kyllästytti häntä todella.

Iivisniemeläinen nuori ottaa Timo Soinin kanssa selfien Iivisniemen ostoskeskuksessa Espoossa.

Timo Soinin muistelmat piirtävät kuvan elämyshakuisesta nautiskelijasta, jolle politiikka on ollut "tämänpuoleista gospelia"

Kepu petti vain kerran, kokoomuksen "kirppusirkus" tyri soten. Näin kuvailee perussuomalaisten ex-puheenjohtaja uudessa kirjassa entisiä hallituskumppaneitaan. "Äijän" eli Sauli Niinistön kanssa räjähdys vältettiin, kun aborttikantaa ei otettu puheeksi.

Timo Soini.

Timo Soini yllätti raumalaiset maakuntalehden haastattelussa: kaupunginjohtajuus kiinnostaa – Ylelle hän vahvistaa: "Kyse ei ollut huulesta"

Raumalla auki oleva kaupunginjohtajan paikka herättää kiinnostusta entisessä poliitikossa. Timo Soini tunnetaan Lukko-fanina, mutta hän antaa tunnustusta myös satakuntalaiselle kansanluonteelle.

Timo Soini.

SK: Timo Soini on kiinnostunut Rauman kaupunginjohtajan virasta

Timo Soini kertoi kiinnostuksestaan eilen maanantaina vieraillessaan Raumalla. Raumalle valitaan uusi kaupunginjohtaja Hyvinkään johtoon siirtyvän Johanna Luukkosen tilalle. Valintaa valmisteleva toimikunta on koolla tänään.

Timo Soini.

Entinen puheenjohtaja Timo Soini ihmettelee perussuomalaisten puheenjohtajakisaa – “Outoa, ettei kukaan halua puheenjohtajaksi”

Timo Soini kertoo Ylen 8 minuuttia -ohjelman haastattelussa, että hän ei enää äänestä perussuomalaisia. Syynä on hänen näkemyksensä, jotka eroavat nykyjohdon linjauksista.

poliisi suojavarusteet päällä

Tiistai 8.6.2021 (radio)

Poliisi iski järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Pohjois-Suomeen aiotaan rakentaa lisää tuulivoimaa. Ennakkoäänestys loppuu. Vankeustuomio miehelle, joka hyökkäsi Timo Soinin kimpuun. Mustikka kukkii.

Soldiers of Odin -takkinen mies, joka yritti lyödä sinisten Timo Soinia, maahan kaadettuna ja kiinni otettuna Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla sunnuntaina 24. maaliskuuta.

Suspended sentence for attempted attack on Soini

The man tried to hit then-Foreign Minister Timo Soini with a plastic bottle in March 2019.

Soldiers of Odin -takkinen mies, joka yritti lyödä sinisten Timo Soinia, maahan kaadettuna ja kiinni otettuna Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla sunnuntaina 24. maaliskuuta.

Timo Soini Ylelle: Tämä on hieno päivä – Soinin kimppuun hyökännyt mies tuomittiin ehdolliseen vankeuteen, video: näin hyökkääjä taltutettiin

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus antoi tänään tuomionsa Suomessa harvinaislaatuisesta tapauksesta. Keski-ikäinen mies hyökkäsi Korsossa kaksi vuotta sitten silloisen ulkoministerin Timo Soinin kimppuun. Lyönnit osuivat Soinia suojanneeseen turvamieheen.

Timo Soini odottaa lämpiössä

Timo Soini erotettiin Espoon sinisistä, syytetään sinisten toiminnan pilaamisesta – Soini: Erottaminen on laiton

Espoon Siniset ry:n hallituksen mukaan Soini on omalla toiminnallaan pilannut ja haitannut paikallisten sinisten toimintaa. Soini itse ei ole ehdolla kuntavaaleissa, mutta esiintyi nyt-liikkeen ehdokkaiden mainoksessa.

Vastaaja oikeuden istunnossa

Prosecutor: 'Drunk' suspect tried to attack ex-foreign minister Soini

The incident occurred while Timo Soini was campaigning for his new Blue Reform party at a farmers' market in Vantaa.

Soldiers of Odin -takkinen mies, joka yritti lyödä sinisten Timo Soinia, maahan kaadettuna ja kiinni otettuna Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla sunnuntaina 24. maaliskuuta.

Timo Soinin kimpusta taltutettu mies väittää muistavansa vain sen, että meni ostamaan kalakukkoa – turvamiehet ottivat vastaan useita iskuja

Ulkoministerin turvamiehet taltuttivat aggressiivisesti käyttäytyneen miehen Korson maalaismarkkinoilla 2019. Toinen turvamies sai tilanteessa vammoja, jotka johtivat pitkään sairauslomaan.

Erilliskerättyä muovia paaleissa, matkalla kierrätettäväksi.

Suurin osa kodeissa lajitellusta muovijätteestä päätyi poltettavaksi – MOT selvitti, kuinka hyvin muovin kierrätys onnistuu

Fortumin antamat luvut muovinkierrätyksen onnistumisesta eivät ole vastanneet totuutta viime vuosina.

Tutkimusjohtaja Sami Syrjämäki. 29.3.2021.

Kuka on populisti, kuka konservatiivi, entä "oikea" liberaali? Selvitimme, mitä ismien kiihtyvä käyttö kertoo yhteiskunnan kehityksestä

Identiteettiin, ilmastoon ja maahanmuuttoon liittyvät ismit kukoistavat, kun uudet ismit haastavat liberalismia.

Timo Soini.

Timo Soini to leave municipal politics after 20 years

Best known as founder of the populist Finns Party, Timo Soini says he will step down from municipal politics.

Timo Soini.

Timo Soini jättää kuntapolitiikan kahdenkymmenen vuoden jälkeen – "Sanon näkemiin, en hyvästi, mutta päivänpolitiikka on osaltani ohitse"

Sinisen tulevaisuus -ryhmän toinen valtuutettu Jukka Kilpi asettuu ehdolle nyt-liikkeen listalla.

Kuvassa kolumnisti Kari Enqvist, Helsinki, 23.10.2018

Kari Enqvistin kolumni: Kaikkien kukkien pitää antaa kukkia, mutta joukossa on aina myös rikkaruohoja

Julkisessa keskustelussa typerimpiäkin väitteitä markkinoidaan mielipiteiksi, vaikka ne ovat täynnä vain tyhjää ääntä ja vimmaa, kirjoittaa Kari Enqvist.

Mies polttaa tupakkaa.

Kunnissa joudutaan pian penkomaan roskiksia, jotta sekava muovidirektiivi voidaan toteuttaa – tupakkafirmat joutuvat jatkossa tumppien siivoamisen maksajiksi

Muovidirektiivin yksityiskohtien sorvaaminen etenee hitaasti, sillä EU-komissio ei ole tarkalleen kertonut, miten muovi ylipäätään määritellään.

Timo Soini odottaa lämpiössä

Timo Soini uumoilee Trumpin perustavan radioasemia: "Ivanka Trumpista voitaisiin tehdä uusi hahmo"

Soini arvioi, että Trump ja hänen entinen neuvonantajansa Steve Bannon voisivat yhdistää voimansa Ivanka Trumpin tukemiseksi.

Soldiers of Odin -takkinen mies, joka yritti lyödä sinisten Timo Soinia, maahan kaadettuna ja kiinni otettuna Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla sunnuntaina 24. maaliskuuta.

Multiple charges for attempted attack on ex-Foreign Minister Soini

The man tried to attack Timo Soini while he was campaigning ahead of general elections last year.

Soldiers of Odin -takkinen mies, joka yritti lyödä sinisten Timo Soinia, maahan kaadettuna ja kiinni otettuna Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla sunnuntaina 24. maaliskuuta.

Timo Soinin kimppuun käyneelle miehelle syytteet – useita rikosnimikkeitä

Mies yritti lyödä Soinia vaalitilaisuudessa vuonna 2019.

Jari Lindström Voikkaan tehtaan pihassa

Jari Lindströmin muistelmat kertovat perussuomalaisten keskinäisistä kahinoista, "omaan pesään kusemisesta" ja ex-ministerin tiestä kortistoon

Lindström ennustaa, että perussuomalaisten ohjat ottaa pian “äijistä äijin” Riikka Purra tai Laura Huhtasaari.

Timo Soini.

Esitutkinta valmistui: aggressiivinen mies yritti lyödä Timo Soinia vaalitilaisuudessa viime maaliskuussa – tapauksessa useita rikosnimikkeitä 

Asiaa on tutkittu muun muassa ministeriin kohdistuneena pahoinpitelyn yrityksenä ja poliittisten toimintavapauksien loukkaamisena. 

Timo Soini

Timo Soini nousi hetkeksi julkisuuteen, mutta huomio kuivui saman tien: "Soini on muuttunut historian alaviitteeksi", sanoo politiikantoimittaja

Timo Soini julkaisi kirjan ja toimittajat antoivat hänen puhua itsestään, arvioi tutkija Anu Koivunen.

Ylen aamu - Mikko Haapanen

Ylen aamu tänään: Onko poliitikoilla samanlainen oikeus ja vapaus ilmaista mielipiteitään kuin muilla kansalaisilla? Katso lähetys tästä

Matkailuajoneuvojen myynti kasvaa. Aamun kirjan vieraana Johanna Venho. Viimeinen sana kysyy, miten Soinin mediaoperaatio onnistui?

Mitä työmarkkinaneuvottelujen keskiöön nousseilla kiky-tunneilla saatiin aikaan?

Ylen aamu tänään: Kilpailukykysopimus on aiheuttanut paljon porua, mitä kiky-tunneilla on saatu aikaan? Katso lähetys tästä

Timo Soini on pysynyt poissa julkisuudesta, nyt hän on kirjoittanut kirjan populismista. Vieraana myös Pamela Tola, joka ohjasi kolmesta sisaruksesta kertovan roadmovien.

Timo Soinin paluu julkisuuteen

Miltä nykypolitiikka näyttää, Timo Soini? Katso A-studio klo 21

Kotimaan politiikassa kuohuu. Mitä siitä ajattelee julkisuuteen palannut Timo Soini?

Timo Soini

Timo Soini breaks media silence to launch book on populism

After more than half a year out of the spotlight, the former leader of the Finns Party promoted his new tome on Monday.

Timo Soini rikkoo hiljaisuuden - julkaisee kirjan populismista

Timo Soini: Perustin niin hyvän puolueen, että Jussi Halla-ahokin pystyy sitä johtamaan

Perussuomalaisten entinen johtaja Timo Soini on avannut kirjansa tiedotustilaisuudessa populismin arvoitusta.

Henkilökuva

Temppu ja miten se tehdään – muut puolueet seuraavat huolissaan perussuomalaisten voittoisaa rymistelyä sosiaalisessa mediassa

Analyytikko perussuomalaisten taitavuudesta: Jo Soini oli raadonsyöjä, joka tiesi mihin iskeä.

Entinen valtiosihteeri Samuli Virtanen

Yle selvitti: Iso osa Sipilän hallituksen erityisavustajista etsii yhä töitä – "On ollut aikaa tutustua lapsiin, toivottavasti töitä löytyy"

Merkittävä osa viime hallituskauden kärkiavustajista on siirtynyt lobbaajiksi joko etujärjestöihin, viestintätoimistoihin tai yrityksiin.

Hanna Mäntylä

HBL: Entisen ministerin Hanna Mäntylän työ Euroopan neuvostossa on päättynyt eroon

Timo Soinin suojattina pidetyn Hanna Mäntylän työsuhteen lopettamiseen päädyttiin yhteisymmärryksessä Mäntylän ja toimeksiantajan kesken, kertoo Hufvudstadsbladet.

Jussi Halla-aho

Perussuomalaisten Halla-ahon määrä kertoa jatkoaikeistaan tänään

Halla-aho on toiminut puolueen puheenjohtajana repivästä kesän 2017 puoluekokouksesta alkaen.

Amélie de Montchalin, Thorbjørn Jagland ja Timo Soini lehdistötilaisuudessa.

Council of Europe votes to restore Russian voting rights

Despite Ukraine's boycott of the Helsinki meeting to protest the move, all but six of the member countries approved the declaration to return Moscow's vote.

Saako Venäjä jatkaa Euroopan neuvostossa?

Euroopan neuvoston ministerikokous: Venäjä haluaa pysyä mukana ja maksaa taas jäsenmaksunsa

Euroopan neuvoston ulkoministerit ovat puineet järjestön tulevaisuutta Helsingissä. Järjestöä on hiertänyt kiista Venäjän kanssa.

Timo Soini

Timo Soini announces plans to author book on populism

The caretaker minister's pronouncement ends speculation about his future plans, after his April announcement that he was leaving politics.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle