Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"Pronssimitalin antaminen Ortegalle oli liioittelua" – brittilegendan mielestä dramatiikka kuuluu aitajuoksun luonteeseen

Colin Jackson uskoo, että Orlando Ortegan poikkeuksellinen protestipäätös tulee näkymään jatkossa, kun tuomaripäätöksiä tehdään.

Yleisurheilulegenda Colin Jackson kertoo avoimesti homoseksuaalisuudestaan – "En voinut valehdella vanhemmilleni"

Moninkertainen arvokisamitalisti Colin Jackson ei ole halunnut puhua kotimaassaan seksuaalisuudestaan, koska aiheesta on haettu kohuotsikoita.

Bolt pilaili reportterin kustannuksella – "muuvit" yhä hallussa

Nykyään BBC:llä työskentelevä entinen pika-aituri Colin Jackson ei hämääntynyt taustatanssijasta.

Dayron Robles palasi mestariksi

Kuubalainen 110 metrin aitajuoksun olympiavoittaja Dayron Robles loukkaantui hieman viime kesänä juuri Berliinin MM-kilpailuissa. Tänä talvena hän on voittanut kaikki 13 juoksuaan 60 metrin aitajuoksussa.

Usain Bolt adoptoi gepardinpennun

Maailman nopein ihminen, jamaikalainen Usain Bolt, on adoptoinut maailman nopeimman eläimen, gepardin.

Liu Xiang luottavaisena kohti olympiakisoja

Kiinan yleisurheilun megatähti ja maan suurin kultatoivo Pekingin olympiakisojen yleisurheilussa, pika-aituri Liu Xiang on luottavainen kisojen suhteen, vaikka hän ei ole vieläkään toipunut täysin vammoistaan.

Yleisurheilun EM-kisat Helsingissä 1994

Venäjä kiri Helsingin toisten EM-kisojen mitalikärkeen.

Yleisurheilun MM-kisat Stuttgartissa 1993

Kiinan naiset pinkoivat maailman kestävyysjuoksun kärkeen.

Jacksonin juoksijoilla Johnson ja Moses taustatukena

Valmentajaksi ryhtynyt Colin Jackson on hankkinut kahdelle valmennettavalleen huomattavan nimekkäät neuvonantajat. Entinen 110 metrin aitojen ME-mies on pyytänyt valmennettaviensa Tim Benjaminin ja Rhys Williamsin taustavoimiksi amerikkalaiset Michael Johnsonin ja Edwin Moseksen.

Xiang ME-aikaan, Ingberg pettyi

Kiinan Liu Xiang aitoi miesten 110 metrin maailmanennätyksen 12,88 yleisurheilun super gp -kilpailuissa Sveitsin Lausannessa tiistaina. Ennen tiistaita hän jakoi ME-ajan 12,91 Britannian Colin Jacksonin kanssa. Mikaela Ingberg jäi kymmenenneksi keihäsmittelössä.