Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Useassa Helsingin kirjastossa remontoidaan tänä kesänä

Remontti valtaa muun muassa Arabianrannan kirjaston, jota laajennetaan samalla.

Helsingin kiistellyt kaupunkibulevardit etenevät: kaupunkiympäristölautakunta hyväksyi ensimmäisen kaavarungon

Vihdintien ja Huopalahdentien kaupunkibulevardin kaavarunko mahdollistaa uusia asuntoja noin 14 000 helsinkiläiselle.

Osa taksimatkoista kallistui rajusti – “ruuhka on siirretty kokonaan asiakkaan riskiksi”

Uusi hinnoittelumalli nostaa taksimatkan hintaa ruuhka-aikoina jopa 30 prosenttia.

Peruskoulun läpi voi luistella hiihtämättä metriäkään – hiihto ei kuulu enää opetussuunnitelmaan

Läheskään kaikki suomalaiset eivät opi hiihtämään. Laskettelu alkaa pääkaupunkiseudulla olla yleisempi taito.

Tubettaja Roni Backilla on kamera koko ajan mukana – "Tää on tämmöstä jatkuvaa somepäivitystä tää mun elämä"

Youtube-tähti Roni Back dokumentoi arkeaan sosiaalisessa mediassa ja tekee uutisvideoita, joita katsovat etenkin lapset ja nuoret.

Dozens of cannabis plants discovered near Helsinki apartment building

Officials in Helsinki are testing samples of what appeared to be some 30 cannabis plants found growing outside an apartment building in the city. One of the plants had reportedly grown a meter tall before anyone noticed them.

Nyt asuntojen hinnat nousevat Helsingin laitamilla – konsultilta monta selitystä

Asunto-osake betoniviidakon maineessa olevasta Itä-Pasilasta on pian kuumaa valuuttaa, jos on uskominen teknologiayhtiön ennustetta.

Neljä loukkaantui rajussa kolarissa Haagan liikenneympyrässä

Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti. Pelastuslaitos joutui leikkaamaan auton katon irti saadakseen yhden loukkaantuneen ulos.

Kolmikymppiset ovat asuntomarkkinoiden häviäjiä – "Mistä nuoret löytävät rahat asuntoihin?"

Kun Pipsa Öhman osti helmikuussa 2016 yksiön Helsingin Etelä-Haagasta, hallitus ja työmarkkinajärjestöt puuhasivat Suomeen palkkojen nollaratkaisua. Esko Kotilainen puolestaan maksoi asuntolainaansa pois 1970-luvulla, jolloin palkat nousivat yli 13 prosenttia vuodessa. Ensiasunnon ostajien tilanne on nyt vaikeampi kuin ehkä koskaan aiemmin.

Iäkäs nainen kuoli tulipalossa Helsingissä

Palo syttyi Etelä-Haagassa sijaitsevassa senioritalossa.

Lumoava puisto keskellä Helsinkiä

Paras aika lumoutua Alppiruusupuistosta on juuri nyt. Heinäkuun puolella kukinta alkaa jo nuupahtaa.

Lautapelit tulivat kirjastoihin – lainattavaa myös harrastajille

Lautapelien suosio näkyy myös kirjastoissa. Lainattavia pelejä löytyy niin perheen pienemmille kuin pitkänlinjan harrastajille.

Lintupatsas lensi pitkäkyntisten mukaan Etelä-Haagassa

Moni asukas hieraisi silmiään Etelä-Haagassa, kun kerrostalon pihamaalta hävisi voron matkaan liki metrinen lintupatsas. Outo varkaus tapahtui tiistai-aamuna.

Asukkaat herättävät Etelä-Haagan toria henkiin

Idea torin virkistämisestä sai alkunsa viime joulukuussa. Nyt torin tapahtumakalenteri täyttyy hurjaa vauhtia.

76-vuotiaalla yksinelävällä on varaa vain yksiöön – "Ai, sä olet vuokrakämpässä"

Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ja vuokra-asuntoja asunnottomille välittävä Y-säätiö ovat huhtikuun lopussa jättäneet valtiovarainministerille kannanoton yksin elävien aseman parantamiseksi. Järjestöt toivovat, että valtioneuvosto käynnistäisi laajapohjaisen parlamentaarisen valmistelun selvittämään yksin elävien asemaa.

Putket hajosivat yhtä aikaa pitkin Helsinkiä

HSY:n vesihuollosta vastaavilla on pitänyt kiirettä keskiviikkona; kaupungissa sattui kuusi pahaa putkirikkoa lähes samaan aikaan. Vedet ovat poikki monin paikoin pitkälle iltaan, vaikka korjausurakoihin on rekrytoitu lisäväkeä muista hommista ja kalustoa haalittu alihankkijoita myöten.

Tuntemattoman vainajan henkilöllisyys selvisi

Poliisi kiittää saamistaan vinkeistä.

Poliisi kaipaa tietoja tuntemattomasta vainajasta

Helsingin poliisi kaipaa yleisöltä apua tuntemattoman miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Sähköt poikki Länsi-Helsingissä

Sähkönjakelu on keskeytynyt noin 480 asiakkaalta Helsingin Munkkivuoressa ja Etelä-Haagassa. Vikaa paikannetaan parhaillaan.

Lukukoira Ada auttaa lasta lukemaan

Lapset voivat lieventää lukemisen jännittämistä lukukoiran avulla Kotkassa. Kotkan pääkirjastossa syyskuussa aloittanut lukukoira Ada kuuntelee kärsivällisesti ja arvostelematta kun lapset lukevat sille.

Poliisi etsii Etelä-Haagan Siwa-ryöstäjiä

Kaksi nuorta miestä ryösti Kauppalantien Siwa Etelä-Haagassa tiistaina aamupäivällä. Tekijät tallentuivat liikkeen valvontakameraan.

Kekkonen tutustuu kansalaisten asuinoloihin

Presidentti vierailee Parviaisilla, Ruokosilla ja Nuutisilla

Riihimäki perustamassa kokonaisen puiston atsaleoille

Helsingin yliopisto kehitellyt Suomessa kestäviä atsalealajikkeita. Maa- ja metsätaloustieteellinen tiedekunta on tarjonnut useille kaupungeille uusia taimia kokeiltavaksi ensi kesäksi. Riihimäki haluaisi perustaa kokonaisen atsaleapuiston.

Helsingin liikuntajohtajan rattijuoppoussyytteet oikeudessa

Helsingin liikuntajohtajan Anssi Rauramon rattijuopumusoikeudenkäynti on alkanut tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa. Rauramoa syytetään törkeästä rattijuopumuksesta ja niskottelusta poliisia vastaan.

Vesikatko Etelä-Haagassa korjattu

Vedenjakelu on palautumassa normaaliksi Etelä-Haagassa. Eilen illalla alkanut laaja vedenjatkelun katkos on ohi Etelä-Haagassa ja verkostoon on laskettu vettä.

Rauramoa epäillään rattijuopumuksen lisäksi poliisia vastaan niskoittelusta

Helsingin liikuntajohtajaa Anssi Rauramoa epäillään rattijuopumuksen lisäksi niskoittelusta poliisia vastaan. Kihlakunnansyyttäjä Lasse Ylevä on jättänyt haastehakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen tänään.

Helsinkiläiseen taimenpuroon valuu jätevettä

Helsingissä Etelä-Haagan ja Pikku Huopalahden läpi virtaavaan Mätäpuroon on valunut käsittelemätöntä viemärivettä ainakin viime sunnuntaista. Veden laadun uskotaan romahtaneen ihmisille ja lemmikeille vaaralliselle tasolle.

Helsingin liikuntajohtaja epäiltynä rattijuopumuksesta

Helsingin liikuntajohtajaa Anssi Rauramoa epäillään rattijuopumuksesta. Rauramon epäillään ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena viime viikon torstaina.

Kadonnut haagalaisdementikko löytyi Forumista

Sunnuntaista asti kateissa ollut 65-vuotias dementiaa sairastava mies löytyi tiistaina Helsingin keskustasta Forumin kauppakeskuksesta. Hän oli löydettäessä olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa.

Squirrel Causes Helsinki Power Cut

Some 7,000 buildings in the north west of Helsinki were without power for a time on Tuesday morning. The half-hour blackout was the work of a squirrel that caused a short circuit at a power station.

Orava katkaisi sähköt tuhansilta helsinkiläisiltä

Sähkökatko pimensi pahimmillaan 7 000 rakennusta tiistaiaamuna Helsingissä. Puolisen tuntia kestäneen sähkökatkon syynä oli sähköasemalla oikosulun aiheuttanut orava.

Koululaiset kunnostavat Mätäpuroa Etelä-Haagassa

Haagan peruskoululaiset kunnostavat tänä aamuna Helsingin läpi virtaavaa Mätäpuroa. Kunnostustalkoot tehdään Etelä-Haagassa, Hämeenlinnanväylän vieressä sijaitsevassa Kauppalanpuistossa.

Uusittu Hakamäentie siirsi ruuhkat muualle

Hakamäentien valmistunut remontti on siirtänyt ruuhkat uusiin paikkoihin. Varsinkin Etelä-Haagassa sijaitsevat Lapinmäentie ja Korppaanmäen risteys ruuhkautuvat iltapäivän ruuhka-aikoina pahoin.

Kerrostaloasunto tuhoutui rajussa tulipalossa Etelä-Haagassa

Remotissa ollut asunto tuhoutui Helsingissä Etelä-Haagan Ansaritiellä perjantai-iltana sattuneessa kerrostaloasuntopalossa. Osa kerrostalon asukkaista on joutunut palon vuoksi tilapäismajoitukseen.

Haagan puiston asemakaava uusiksi

Helsingin Isonnevan alueelle rakennetaan lisää asuintaloja. Täydennysrakentamisen sallivasta kaavamuutoksesta päätti Helsingin kaupunginsuunnittelulautakunta eilen.

Lapsiperheitä houkutellaan Etelä-Haagaan

Helsinki haluaa houkutella Etelä-Haagaan lapsiperheitä avarilla asunnoilla. Haagan puiston ympäristöön suunnitellaan täydennysrakentamisella koteja noin 900:lle uudelle asukkaalle.

Vuosaareen ja Haagaan asuinalueita lapsiperheille

Pohjois-Vuosaareen ja Etelä-Haagaan on suunniteltu asuinalueet lapsiperheiden tarpeisiin. Alueilla vastataan isojen perheasuntojen tarpeeseen.

Kerrostalopalosta satojen tuhansien vahingot Helsingissä

Helsingin Etelä-Haagassa on palanut kerrostalon ullakko. Lisäksi palossa ylin asuinkerros kärsi mittavia savu- ja vesivahinkoja. Päivystävän palomestarin Reima Roslöfin mukaan vahinkojen arvo nousee satoihin tuhansiin euroihin.