Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ennen Markus Hyytistä, 23, kiusattiin, nyt rivosuinen tubettaja jakaa nimmareita fanien pakaroihin – myös moni "pieni" sometähti voisi tienata, kunhan hoksaa sen itse

Miljoonia seuraajia keräävien kanavien lisäksi myös pienemmät kanavat voivat olla potentiaalisia vaikuttajia. Kaupallisessa mielessä somekanavan ja -persoonan kiinnostavuus riippuu siitä, miten aktiivisesti seuraajat klikkaavat ja fanittavat kanavan vetäjää.

Arttu Wiskarin Gyproc-levyistä tuli huomautus, Jukka-Pojan Cumulus-yhteistyö jäi huomaamatta – Tuotesijoittelu rehottaa populaarimusiikissa, mutta mitä siitä seuraa?

Turkulaisopiskelija teki tutkimuksen tuotesijoittelusta suomalaisessa popmusiikissa. Tulos oli yllättävä: tuotesijoittelu, jopa mainonta, on uinut monen artistin musiikkiin, mutta vain harva myöntää sen. Keskustele aiheesta jutun lopussa.

Lukemista viikonlopuksi: Islanti hukkuu turisteihin, suviseuroilla voi olla myös yksinäistä, suomirap vilisee seksismiä

Tämä on Ylen uusi lukupaketti, josta löydät ajankohtaista luettavaa joka lauantai ja sunnuntai.

Suomirap vilisee seksismiä – "Helppoahan mun musiikki on leimata"

Tippa-T ja Petri Nygård luottavat kappaleidensa tunnelmaan. Rap-artistien mielestä heidän lyriikoitaan ei kannata ylianalysoida.

Laskimme suomiräpin seksistiset sanat: Tässä lista pahimmista rääväsuista

Suomiräpissä nainen on usein ämmä, hutsu, narttu tai huora.

Dingo Tahkon juhannukseen

Tahkolla nähdään juhannuksena kotimaisen popin kärkinimiä sekä paluun tekevä Dingo.

Antti Tuisku esiintyy Tahkolla juhannuksena

Tahkon juhannus on kertonut ensi kesän ensimmäiset artistit.

Bändeille räätälöidyt erikoistossut tuovat vaihtelua kenkätehtaan arkeen

Nightwish, Petri Nygård, Katri Helena, Negative ja Miljoonasade. Lieksalaisessa tehtaassa valmistetaan pieniä eriä erikoistossuja normaalituotannon ohessa.

Cheekin siivellä pinnalle? Artistiyhteistyö on suunnittelijoiden tanssia julkisuuden kanssa

Michael Monroe ja korumallisto, Petri Nygård ja chilikastike, Kotiteollisuus ja grillimakkara, Haloo Helsinki ja kotimainen vaatemerkki. Yritykset tekevät yhteistyötä julkkisten ja artistien kanssa saadakseen tuotteensa mielikuvan brändättyä tietynlaiseksi ja koko kansan tietoon. Nuori vaatesuunnittelija Sini Hjelt esimerkiksi suunnitteli Cheekille vaatteet Olympiastadionin keikalle juuri suuren julkisuuden tähden.

Jukka Poika kiinnitettiin viimeisenä Riihimäki Rockin esiintyjälistalle

Kesäkuun lopulla pidettävän Riihimäki Rockin esiintyjäkattaus on valmis. Viimeisenä esiintymissopimus tehtiin Jukka Poika & Sound Explosion Band.

Tamperetta mollaavat tumppienkerääjät palkittiin Vuoden Tamperelaisina

Vuoden Tamperelainen -titteli annettiin tänä vuonna Roskasakille eli Ilkka ja Kaija Erkkilälle. Tamperetta urakalla siistinyt pariskunta on juuri ilmoittanut muuttavansa pois Tampereelta, koska "Tampereella on aivan liian paljon puupäitä".

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle