Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tv-kokit Jaakko Kolmonen, Veijo Vanamo, Timo Nykyri ja Janne Pekkala jouluvalmisteluissa.

Kinkku, kalat ja laatikot joulupöytään Kolmosen, Vanamon ja Makupalojen reseptein

Jouluruokaa arkistosta 1970- ja 2000-luvun ruokaohjelmissa

Makupalojen uunimakkara, jossa pestoa ja mozzarellaa.

Makupaloissa syntyy euroruokaa lenkkimakkarasta, mozzarellasta ja pestosta

Makupaloissa yhdistyi Italia ja härmäläinen makkara.

Janne Pekkala ja Timo Nykyri kokkaavat Makupalat-ohjelmassa

Makupalojen keittopäivä

Padassa tomaattijuureskeitto ja kukkakaali-kylmäsavukeitto.

Pikku posteljooni - ällyytyksiä, musiikkia ja leimauksia

Lastenohjelman oululaishuumori on omaa luokkaansa.

 Kokki Janne Pekkala ja toimittaja Timo Nykyri valmsitavat intialaista ruokaa.

Intialaista ruokaa suomalaisella otteella Makupaloissa

Intialaisen aterian suomalaisempi versio Makupaloissa.

Ruoka-annos

Makupaloissa paljastuvat ruskean kastikkeen salat

TV-kokit lihakääryleiden ja ruskean kastikkeen parissa.

Timo Nykyri ja Janne Pekkala ohjelmassa Juhlamakupalat

Makupaloja juhlapöytään

Valmistetaan monenlaisia ruokia vuoden suuriin juhliin.

Tv-kokit valmistavat kesäkeittiössään ruokaa.

Makupalojen tv-kokit kokkaavat kesäkeittiössä helppoja kesäherkkuja

TV-kokit kesätunnelmissa Manamansalon saaressa.

Nicholas Wancke maistaa chiliä.

Tulista purtavaa

Miten aamu-tv:n juontaja selviää turkinpippurista?

Makupalat kokkaa riistaruokia

Riistaruokaa hirvestä ja porosta.

Janne Pekkala ja Timo Nykyri valmistavat lenkkimuffinssit ja suolakurkkukastikeella.

Makupalat: Lenkkimakkaramuffinssit

Lisukkeeksi sopii hyvin suolakurkkuliemipohjainen kastike.