Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n pääsihteeri menee vaihtoon – hallitus erotti Horst Lichtnerin

Vuodesta 2006 Kansainvälisen jääkiekkoliiton pääsihteerinä toiminut Horst Lichtner on saanut potkut.

Onko lainakaton kiristäminen turhaa? “Velkaongelmien syy on lähes poikkeuksetta muualla kuin asuntolainassa”

Lokakuusta alkaen asunnonostaja tarvitsee enemmän omaa rahaa – tai vakuuksia. OP:n Harri Nummelan mukaan tärkeintä on, ettei ensiasunnon osto vaikeudu.

Kalervo Kummola: Kansainvälinen jääkiekkoliitto ei aio sulkea Valko-Venäjää pois MM-kisoista Eurooppaa järkyttäneen lentokone-episodin jälkeen

Voisiko Valko-Venäjän rajuna pidettyyn toimintaan vaikuttaa urheilun kautta? Kalervo Kummolan mukaan maan sulkeminen pois käynnissä olevista jääkiekon MM-kisoista ei ole paras vaihtoehto.

Valko-Venäjän kiekkopomo yhdistetty väkivaltaisuuksiin – Kalervo Kummola pelkää, että asia lakaistaan maton alle: "Itäblokin asioita yritetään suojella"

Kalervo Kummola ihmettelee jääkiekon MM-kisojen alla, miksi IIHF ei ole saanut käsiteltyä loppuun Valko-Venäjän kiekkoliiton johtaja Dmitri Baskovin kurinpitokäsittelyä. IIHF:n kurinpitokomitean jäsen Sampo Liusjärvi ei ole tietoinen koko tutkinnasta.

Kummola: Kanada pitää naisten jääkiekon MM-kisat, ajankohta siirtymässä elokuulle: "Valitettavasti asia on nyt näin"

Kanada on ilmoittanut haluavansa järjestää jääkiekon naisten MM-kisat, vaikka viikko sitten maa perui ne. IIHF:n varapuheenjohtaja Kalervo Kummolan mukaan siirtyneiden MM-kisojen järjestäminen Euroopassa sai paljon kannatusta.

Pikkuleijonat MM-turnaukseen arvoituksellisista lähtökohdista – Kanada nuiji Suomen MM-kenraaliharjoituksessa

Kisapaikalla Texasissa liki viikon viettänyt Pikkuleijonien joukkue pääsi viikonloppuna pitkästä aikaa tositoimiin.

Kalervo Kummola yllättyi täysin MM-kisauutisesta – jyrähti Kanadan provinssin viranomaisille: "Tämä on aivan uskomatonta ja ennenkuulumatonta"

IIHF:n varapuheenjohtaja pitää kisojen peruuntumista naisille kohtuuttomana. Liitto yrittää löytää MM-kisoille uuden järjestäjän ja ajankohdan.

Tampereen areenan ensi vuoden MM-kisoihin haetaan vapaaehtoisia

Tampereen ja Helsingin yhteisiin jääkiekon MM-kisoihin tarvitaan noin 1 300 vapaaehtoistyöntekijää.

Kansa vaurastui ja janosi viihdettä – väitöstutkimus: jääkiekosta tuli Suomen suosituin laji taitavalla lobbauksella

Suomessa on maailman toiseksi tihein jäähalliverkosto. Jääkiekkoharrastus ei silti ole kaikkien ulottuvilla.

Ministeriöltä kaksi miljoonaa euroa ylimmän sarjatason seuroille – Mestikseen ja naisten kiekkoliigaan 649 000 euroa

Avustusta hakivat kaikki sarjojen toimintaa toteuttavat lajiliitot, joiden sarjatoimintaan yleisötilaisuuksien kielto on vaikuttanut.

Ylen aamu tänään: EU pohtii koronarokotepassia – miten rokottaminen ja uusien rokotteiden saaminen käyttöön etenee? Katso lähetys tästä

Jääkiekon MM-kisat vedettiin pois Valko-Venäjältä pitkän vääntämisen jälkeen. Mitä Kalervo Kummola ajattelee koko sopasta?

IIHF saattaa maksaa Valko-Venäjälle miljoonakorvaukset menetetyistä jääkiekon MM-kisoista – Kalervo Kummolan mukaan on epäselvää, mihin rahat menisivät

Valko-Venäjän edustaja otti rahakorvaukset puheeksi samassa IIHF:n kokouksessa, jossa maan kisaisännyyden poistamisesta päätettiin.

Kalervo Kummola kertoo: Näin asiat etenivät, kun IIHF teki historiallisen päätöksen

Kalervo Kummola avasi Jääkiekkoliiton etämediatilaisuudessa sitä, miten Kansainvälisen jääkiekkoliiton hallituksen kanta muuttui Valko-Venäjän MM-kisaisännyydestä.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Nummela: "Tyylipisteitä ei tästä voi antaa mihinkään suuntaan"

Jääkiekkoliiton puheenjohtajan Harri Nummelan mielestä jääkiekko oli voittaja, kun IIHF kertoi, ettei Minskissä pelata MM-kiekkoa.

Jääkiekon MM-kisat pois Valko-Venäjältä – Kalervo Kummola: Päätös ei ollut helppo, vaikkakin yksimielinen

Viime kuukausina paljon kritiikkiä saanut Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF päätti vetää miesten MM-turnauksen pois Valko-Venäjältä.

MM-jääkiekosta päätös ehkä jo maanantaina – "Koronan takia helpointa olisi järjestää kisat yhdessä paikassa Latviassa"

IIHF on ollut paineen alla kisojen suhteen, sillä Valko-Venäjällä pelaaminen herättää kritiikkiä maan ihmisoikeustilanteen myötä.

Rene Fasel tyrmistyi, kun halailukuvat Lukašenkan kanssa päätyivät julkisuuteen – Kalervo Kummolan mukaan MM-kisat siirtymässä pois Valko-Venäjältä

Kansainvälisen jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Kalervo Kummola kertoo, että helpointa voisi olla, että Latvia järjestäisi MM-kisat. Virallista päätöstä kisojen kohtalosta ei ole vielä tehty.

Kummola: Fasel kertoo IIHF:lle Lukašenka-tapaamisensa tuloksista myöhään tiistaina

Jääkiekon miesten MM-kisojen pelipaikka on puhuttanut paljon viime kuukausina toisen kisaisännän Valko-Venäjän ihmisoikeustilanteen takia.

Kommentti: Diktaattorin halailua oli oksettavaa katsoa – Kansainvälisen jääkiekkoliiton on tehtävä nyt kaksi isoa päätöstä

Jos René Fasel saa jatkaa käsittämätöntä veljeilyään Valko-Venäjän kanssa, menettää Kansainvälinen jääkiekkoliitto lopullisesti uskottavuutensa, kirjoittaa toimittaja Jussi Paasi. 

Ulkoministeri Haavisto otti voimakkaasti kantaa Valko-Venäjän MM-kisoihin: "Presidentti käyttää sitä oman kilpensä kiillottamiseen" – kehuu Kalervo Kummolan toimintaa

Ulkoministeri Pekka Haaviston mielestä MM-kisoja ei pitäisi järjestää Valko-Venäjällä. Haavisto on keskustellut asiasta Kalervo Kummolan kanssa.

Kovaa kritiikkiä kohdannut Rene Fasel puolustaa Ylelle haluaan pitää jääkiekon MM-kisat Valko-Venäjällä – "Luuletteko Lukashenkon muuttuvan, jos kisoja ei järjestetä?"

Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Rene Fasel toivoo, että kisojen järjestäminen Valko-Venäjällä voisi muuttaa maan ihmisoikeustilannetta parempaan suuntaan.

Nuorten Leijonien harjoitusottelu peruttiin – "Ruotsilla ja Saksalla voi olla vaikea lähtö turnaukseen"

Koronatapaukset sekoittavat Nuorten Leijonien valmistautumista tuleviin MM-kisoihin.

Jääkiekkoliitto aloittaa yt-neuvottelut – koskevat koko henkilöstöä

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurmisen mukaan liiton taloudellinen tila on heikentynyt olennaisesti koronapandemian takia.

Ministeri Saarikko: Suomi kokoaa EU-maiden yhteistä vetoomusta Valko-Venäjän MM-kisojen vuoksi

Ministeri ei ainakaan vielä ota kantaa siihen, pitäisikö Suomen jättää pelaamatta Valko-Venäjällä, jos kisoja ei siirretä.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja ei halua pohtia boikottia, vaan luottaa toisenlaiseen ratkaisuun – "Tällä hetkellä tilanne on sellainen, ettei Valko-Venäjällä kisoja voida pelata"

Jääkiekkoliiton puheenjohtajan Harri Nummelan mukaan Suomelta ei ole kysytty kiinnostusta MM-kisojen järjestämistä vuotta aiemmin.

Miljardööristä tai pormestarista olympiakomitean uusi puheenjohtaja? – suuret lajiliitot tapasivat ehdokkuuttaan panttaavat kovat nimet

Miljardööri Mika Anttonen ja Helsingin pormestari Jan Vapaavuori pohtivat yhä olympiakomitean puheenjohtajakisaan lähtemistä.

Jääkiekon Naisten Liigalle ikävyyksiä koronatilanteen vuoksi – Sportille yli kuukauden tauko otteluista

Vaasan koronatilanne runtelee Naisten liigan otteluohjelman uusiksi sekä Sportin että Kuortaneen osalta.

Jääkiekkoliitto ajaa öljymiljardööri Mika Anttosta uudeksi Olympiakomitean puheenjohtajaksi – lähestynyt kirjeellä muita lajiliittoja

Energiayhtiö ST1:n pääomistaja Mika Anttonen on kertonut aiemmin lähtevänsä ehdolle Olympiakomitean puheenjohtajaksi, jos hän saa selkeän kannatuksen.

Jääkiekkoliiton puheenjohtaja samaa mieltä presidentti Niinistön kanssa MM-kisojen järjestämisestä: "Kuuntelemme maan poliittista johtoa herkällä korvalla"

Harri Nummelan mukaan on selvää, ettei jääkiekon MM-kisoja voi järjestää Valko-Venäjällä, mikäli maan poliittinen tilanne äityy todella pahaksi.

Presidentti Niinistö otti tiukasti kantaa jääkiekon MM-kisoihin Valko-Venäjällä: "Jos tilanne äityy pahaksi, on päivänselvää, ettei kansainvälinen yhteisö voi lähteä urheilemaan"

Kansaivälinen jääkiekkoliitto IIHF on sanonut, ettei jääkiekon MM-kisoja ole syytä ottaa pois Valko-Venäjältä. Katso Niinistön haastattelu klikkaamalla jutun pääkuvaa.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto seisoo Latvian ja Valko-Venäjän MM-hankkeen takana

IIHF:n mukaan kisajärjestelyt jatkuvat. Suomi harkitsisi kisaisännyyttä, jos sellaista tarjottaisiin.

Mortgage lenders welcome easing of deposit rules for homebuyers

Homebuyers now need only a ten percent deposit. 

Forssan Palloseura sai Mestis-lisenssin – FPS:n Vuorela: "Iso asia koko kaupungille"

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea päätti asiasta iltapäivällä.

Jääkiekkoliitto jakaa lähes miljoonan vähävaraisten perheiden junioripelaajille

Jääkiekkoliitto tarjosi keskiviikkona myönteisen uutisen monelle harrastuksen kustannusten kanssa kamppailevalle perheelle.

Sarajevon olympialaisissa sattui ja tapahtui: Leijonat koki oikeusmurhan, Kalervo Kummola ja Alpo Suhonen yritettiin ryöstää ja teljetä putkaan – "Sanoin Kalelle, että nyt hanskat käteen!"

Leijonat oli lähellä päästä mitalipeleihin vuoden 1984 olympialaisissa, mutta menestyshaaveet tyssäsivät puolueelliseen tuomaritoimintaan, väittää tuolloin päävalmentajana toiminut Alpo Suhonen.

Kiekko-Espoo nousee kabinettipäätöksellä Mestikseen

FPS:n osalta Jääkiekkoliiton lisenssikomitealla ei ollut edellytyksiä tehdä päätöstä.

Forssan jäähalliin hankitaan joustokaukalo – FPS:n haaveet Mestikseen nousemisesta ovat askeleen lähempänä

Joustokaukalo aiotaan asentaa vielä tämän vuoden aikana. Hankintahinta on arviolta 110 000–120 000 euroa.

Jukka Jaloselle lisää vastuuta – Rauli Uramalle ei löytynyt korvaajaa

Suomen Jääkiekkoliitto ei tässä vaiheessa rekrytoi uutta huippu-urheilujohtajaa. Sopivan kandidaatin etsimistä jatketaan rauhassa.

FPS ja Kiekko-Espoo jännittävät Mestis-paikkojaan – Jääkiekkoliitto vaatii seuroilta lisäselvityksiä

Jääkiekkoliiton lisenssikomitea haluaa Forssan Palloseuran ja Kiekko-Espoon Mestis-hakemuksiin lisäselvityksiä.

Forssa miettii jäähallin varustamista joustokaukalolla

Joustokaukalo parantaisi FPS:n edellytyksiä pelata.

House sales and mortgage applications fall but prices and rents stay the same

Half of agents report a drop in property transactions during the coronavirus crisis, but prices so far unaffected and may even rise, says one industry insider.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle