Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Promoottorilegenda Antti Einiö muuttaa ja myy uskomattoman signeerattujen valokuvien kokoelmansa: Mukana Paul Anka, Beatles, Doors ja monet muut

The Doorsin nimikirjoituksilla varustettu kuva on jopa 10 000 dollarin arvoinen. Yli 80-vuotias musiikkialan moniottelija järjestää edelleen 40 konserttia vuodessa.

Festarijärjestäjä näkee Alice Cooperin nyt myös Kuusisaaren lavalla

Kahden miehen päähänpistosta alkunsa saanut festivaali on kasvanut 15 vuodessa yhdeksi Suomen suosituimmista. Qstockin vahvuuksia ovat festivaalijohtajan mukaan Oulun etäisyys muusta Suomesta ja luonnonläheinen alue lähes keskellä kaupunkia.

Alice Cooper haltioitui somessa Lapin lasi-igluista

Kauhurockin ikoni Alice Cooper ihastelee Facebook-tilillään, että Lapissa revontulia voi katsella suoraan omasta sängystä.

Rockstopin neljäs vuosi

Musiikkiohjelman neljäs kausi sisälsi 12 jaksoa.

KISS ja Alice Cooper – naiskuoro rikkoo rajat hevimusiikilla

Miltä mahtaa kuulostaa metallimusiikki naiskuoron esittämänä?

Vuonna 1974 Iltatähti vaihtoi väriin ja Mikko Alataloon

Musiikkiohjelmalöytöjä Ylen arkistoista.

Iltatähti tuikki poptaivaalla 10 vuotta

Iltatähden kymmenen vuotta

Lemmy

Dokumenttielokuva raskaan rockin legendasta.

Rockstopin kolmas vuosi

Musiikkiohjelmasarjan kolmas kausi vuosilta 1989–1990.

The Rocky Horror Show, Alice Cooper ja zombit Teemalauantain Halloween-paketissa 31.10.

Kauhumusikaalista shock rockiin ja elävien kuolleiden yöhön.

Grizzled hard-rockers flock to Finland next summer

A procession of well-aged US and UK hard rock bands from the ‘60s, ‘70s and ‘80s will be hitting outdoor stages next summer in metal-mad Finland.

Super Duper Alice Cooper

Dokumentti shock rockin isästä ja tosielämän tri Jekyllistä.

Shock rockin veteraani Alice Cooper saapuu Helsinkiin

Jo kuudella vuosikymmenellä keikkaa vetänyt Alice Cooper on kiinnitetty raskaan musiikin festivaali Tuskaan.

Dancing Queen pääsi Hall of Fameen

Abban lisäksi Grammy-palkinnot jakava Yhdysvaltain musiikkialan ammattilaisten yhdistys antoi kunnian muun muassa Alice Cooperin School's Outille ja Lou Reedin Walk on the Wild Sidelle.

Ammuttu amerikkalainen kongressiedustaja voi jo kävellä

Yhdysvaltalainen kongressiedustaja Gabrielle Giffords kykenee jo kävelemään ja puhumaan. Giffords joutui murhayrityksen kohteeksi tammikuun lopussa ja hän sai vakavan aivovamman.

Alice Cooper ja Tom Waits rockin Hall of Fameen

Rock and Roll Hall of Famen uudet tulokkaat on esitelty. Rockin pyhättöön pääsevät tällä kertaa Alice Cooper, Tom Waits, Neil Diamond, Darlene Love ja Dr. John.

Alice Cooper Iron Maidenin mukana Helsinkiin

Iron Maidenin ensi kesän Helsingin-konsertissa esiintyy myös rock-legenda Alice Cooper. Hän käynnistää konsertti-illan Olympiastadionilla 8. heinäkuuta.

Tarja Turunen kiertueelle Alice Cooperin kanssa

Tarja Turunen yhtyeineen esiintyy legendaarisen Alice Cooperin Saksan-kiertueella. Yhteiskiertue käsittää yhdeksän keikkaa lähtien liikkeelle 4. marraskuuta Stuttgartista.

Bon Jovi ja Beastie Boys ehdolla Hall of Fameen

Alice Cooper, Beastie Boys, Bon Jovi ja Neil Diamond ovat ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen. Rokkipyhätön uudet jäsenet 15 ehdokkaan joukosta julkistetaan joulukuussa.

360° - Alice Cooper Sonispheressä

Alice Cooper veti Porin Sonisphere -yleisölle teatraalisen keikan hirviöineen kaikkineen. Cooperin esiintymisen aikaan Kirjurinluodon Areenaa kurittaneesta rajuilmasta ei ollut enää tietoakaan.

Injuries at Sudden Storm at Pori Music Festival

Two people injured at last weekend's Sonisphere Music Festival in Pori are no longer in critical condition. On Sunday, a sudden and unusually powerful storm surprised festival fans and knocked part of a stage into the crowd.

Kymmeniä loukkaantui Porin musiikkifestivaaleilla

Porin Sonisphere-musiikkifestivaaliin Kirjurinluotoon iski iltapäivällä syöksyvirtaus, joka vaurioitti toista päälavaa. Siitä lensi tukirakenteita yleisön joukkoon. Noin 40 ihmistä on loukkaantunut, kaksi vakavasti. Vakavasti loukkaantuneiden tila ei ole enää kriittinen.

Ukkosmyrksyistä varoitetaan jälleen

Ilmatieteen laitos varoittaa voimakkaista ukkosista Pohjois-Pohjanmaalla ja Etelä-Lapissa. Länsi-Suomeen taas tulee illalla tai yöllä uusia myräköitä Baltiasta. Porin musiikkifestivaaliin Kirjurinluotoon iski iltapäivällä syöksyvirtaus, joka vaurioitti toista päälavaa. Siitä lensi tukirakenteita yleisön joukkoon. Useita henkilöitä loukkaantui, yksi mahdollisesti vakavasti.

Mokoma Sonispheren sunnuntaihin

Kotimainen Mokoma on vahvistunut esiintyjäksi Porin Sonisphere Festivaalin sunnuntaipäivälle.

Hevifestivaalin lippuja jonotettiin jopa 12 tuntia

Aamulla myyntiin tulleet Sonisphere-festivaalin liput eivät saaneet aikaan pitkiä jonoja Porissa. Muutamat lipunostajat jonottivat kuitenkin läpi yön.

Sonisphere on kuin raskaan rockin läpileikkaus

Porin Sonisphere-festivaalilla esiintyy vaikuttava otos raskaan rockin ja heavyn keskeisiä artisteja ja yhtyeitä. Festivaali keskittyy pitkän linjan koviin nimiin ja esiintyjät todennäköisesti kiinnostavat hyvin eri tyyppistä ja eri ikäistä yleisöä. Raskaan rockin ja heavyn näkökulmasta ohjelmistoa voisi kutsua perinnetietoiseksi.

Sonisphereen useita metallin huippunimiä

Hevilegenda Iron Maiden esiintyy Porissa Sonisphere-festivaalilla elokuussa. Muita vahvistettuja nimiä ovat Heaven & Hell, Mötley Crue, The Cult, Alice Cooper, Iggy & The Stooges, Slayer, Anthrax ja kotimainen HIM.

Alice Cooper Banned from Tampere Arena on Religious Grounds

Veteran American singer Alice Cooper's concert scheduled for Tampere in December has been shifted to Espoo because of concerns over his shock-rock image.

Alice Cooperin konsertti siirtyy Espooseen

Alice Cooperia ei kuulla Tamperella vaan Espoosssa. Cooper ei sopinut Tampereen areenan kristillispohjaiseen linjaan, mutta Espoon areenalle rock-veteraani kyllä käy.

Alice Cooper ei saakaan esiintyä Tampereella

Yhdysvaltalainen rockmuusikko Alice Cooper ei pääse esiintymään Tampereen Areenaan joulukuussa. Syynä konsertin peruuntumiselle on se, että Cooper ei sovi Areenan kristillispohjaiseen linjaan. Konsertille on löydetty uusi paikka pääkaupunkiseudulta.

Alice Cooper Tampereelle

Yhdysvaltalainen rockmuusikko Alice Cooper esiintyy joulukuussa Tampereella. Tampere Areenan konsertti on osa Cooperin kiertuetta. Miehen ura alkoi jo 60-luvulla, ja hänet tunnetaan parhaiten rokin ja kauhuteatterin yhdistäjänä.

Alice Cooper joulukuussa Tampereelle

Alice Cooper saapuu esiintymään Suomeen loppuvuodesta. Hänet nähdään Tampere Areenalla perjantaina 11. joulukuuta osana Alice Cooper Theatre of Death Tour 2009 -kiertuetta.

Rasmuksen Novosibirskin-keikka peruttiin lavan romahdettua

Suomalaisen The Rasmus -rockyhtyeen keikka Venäjän Novosibirskissä on jouduttu perumaan lavan romahdettua vain tunteja ennen esitystä. Kukaan ei loukkaantunut romahduksessa.

The Rasmus Venäjälle Alice Cooperin ja Scorpionsin kanssa

The Rasmus kiertää kesäkuussa Venäjällä Alice Cooperin, Scorpionsin ja Kingdome Comen kanssa. Monsters Of Rock -kiertue käsittää kahdeksan stadionkeikkaa muun muassa Pietarissa ja Moskovassa.

Useita kuolemantapauksia ulkomaisilla festivaaleilla

Ulkomaisilla rock-festivaaleilla on sattunut viikonlopun aikana useita kuolemantapauksia. Kuolemaan johtaneita onnettomukksia tapahtui ainakin Norjassa, Skotlannissa ja Serbiassa pidetyillä festivaaleilla.

Kaksi nuorta kuoli häkämyrkytykseen norjalaisfestareilla

Norjassa kaksi nuorta on kuollut ja kuusi muuta toimitettu sairaalahoitoon ilmeisesti häkämyrkytyksen seurauksena Kvinesdalissa. Seurue oli osallistunut Norway Rock Festival -tapahtumaan.

Alice Cooper ja Uriah Heep Suomeen marraskuussa

Rock-musiikin elävä legenda Alice Cooper sekä suomalaiset kerta toisensa jälkeen villinnyt Uriah Heep saapuvat konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Alice Cooper ja Uriah Heep nähdään Alahärmän Powerparkissa lauantaina 24.marraskuuta sekä seuraavina päivänä Helsingin Jäähallissa ja Oulun Club Teatriassa.

Alice Cooper ilman maskia

Alice Cooper Iltatähden vieraana 1974

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle