Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

10-ottelija Eduard Hämäläinen edusti Suomen lisäksi kolmea muuta maata - Suomen ainoa mitali Ateenasta

Urheilu-urallaan myös Neuvostoliittoa, IVY:a ja Valko-Venäjää edustanut 10-ottelija Eduard Hämäläinen sai Suomen edustusoikeuden ennen Ateenan MM-kisoja 1997. Hämäläinen pelasti mitaliputken katkeamisen, sillä hän toi Ateenasta Suomen ainoan mitalin.

Kova temppu yleisurheilussa - kymmenottelun lomassa EM-hopeaa 400 metrillä!

Norjalainen Karsten Warholm vastasi lauantain kovimmasta teosta yleisurheilun alle 19-vuotiaiden EM-kisoissa Eskilstunassa

Suomen joukkue nuorten MM-kisoihin valittu

Suomen Urheiluliitto (SUL) on valinnut joukkueen edustamaan Suomea 17-vuotiaiden tyttöjen ja poikien MM-kilpailuihin

Jari Korkki: Tuollaanen

Kävin katsomassa jalkapallo-ottelun. Ei siitä sen enempää. Turpaan tuli.

Suomen sprintterilupaus väläytteli hallissa

Viime kesänä Kajaanin Kalevan kisoissa 16-vuotiaana naisten Suomen mestariksi juossut Anna Hämäläinen paransi Jyväskylässä hallikauden kotimaista kärkitulosta juostessaan 200 metrillä ajan 24,74. Anna on takavuosien moniottelijasuuruus Eduard Hämäläisen tytär.

SUL nimesi uusia lajivalmentajia

Suomen Urheiluliitto on nimennyt uusia lajivalmentajia kymmenotteluun sekä kävelyyn. Muun muassa EM- ja MM-hopeamitalisti Eduard Hämäläinen liittyy kymmenottelun lajikouluttajaksi.

Eduard Hämäläisen Anna-tyttö Suomen mestariksi

Suomea arvokisojen moniotteluissa takavuosina edustaneen Eduard Hämäläisen Anna-tyttö valloitti hieman yllättäen 200 metrin SM-kullan ennen konkari Sari Keskitaloa. Voittoaika oli 24,34.

Suomen ottelijoilta puuttuu terävä kärki

Moniottelijoiden lajivalmentaja Jarkko Finni haluaa lisää tasoa suomalaiseen ottelukärkeen. Tasaisuutta on kansallisella tasolla, mutta sieltä nouseminen kohti kansainvälistä huippua on vielä iso haaste suomalaisurheilijoille ja valmentajille.

Yleisurheilun EM-kisat Helsingissä 1994

Venäjä kiri Helsingin toisten EM-kisojen mitalikärkeen.

"Eetulle" 10-ottelun MM-hopeaa

Eduard Hämäläinen voitti hopeaa Ateenassa 1997.

10-ottelijat hakevat mitalia olympialaisista

Koskaan aiemmin tilanne ei ole ollut näin otollinen: peräti kahdeksalla nuorella suomalaisella kymmenottelijalla on mahdollisuus voittaa arvomitali lähivuosina. Moniotteluiden lajivalmentaja Jarkko Finni, 34, on mielissään tilanteesta, mutta nostaa myös varoittavan sormensa pystyyn.