Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Muusikko Jarkko Martikainen Vihreän talon yleisövessassa Riihimäellä

Intiimin keikkapaikan pikkuvessaan luotiin näyttely artistien settilistoista – Jarkko Martikainen omastaan: "Tekisi mieli repiä tämä alas"

Riihimäen Vihreässä talossa esiintyneiden artistien biisilistoja voi tutkailla samalla, kun toimittaa tarpeensa. Jarkko Martikaiselle settilistan ulkoasulla on merkitystä, koska se voi päätyä fanin seinälle.

Hannu Lintu, Nasima Razmyar ja Christoffer Strandberg

Finlandia-palkinnot jaetaan tänä vuonna Ylen suorassa tv-lähetyksessä

Palkintojenjako-ohjelma lähetetään Villa Ivan Falinista Helsingistä, ja sen juontavat Ylen toimittaja Anna Tulusto ja luova johtaja Jani Halme.

Kuinka hyvin gallupit ennustavat vaalitulosta?

Ylen aamu tänään: Gallupien perusteella Biden johtaa Trumpia – kuinka hyvin gallupit ennustavat vaalitulosta? Katso lähetys tästä

Hallitus on tuomassa budjettiriiheen työsuhde-etuihin liittyviä muutosehdotuksia. Jarkko Martikainen on ehtinyt viisikymppiseksi.

Mirkka Paajanen, Inari Tilli ja Jarkko Martikainen puolilähikuvassa

Joululaulujen uudet tuulet

Jarkko Martikainen kuunteli uudet joululaulut

Muusikko Jarkko Martikainen soittaa kitaraa.

Jarkko Martikainen lauloi kuolevalle miehelle ja huomasi olevansa uransa tärkeimmällä keikalla – "Lyhyt elämä olisi saatava elää niin kuin itse haluaa"

Kulttuurivieras, muusikko Jarkko Martikainen todisti lapsena äitinsä työpaikalla mielisairaalassa ihmisen ja elämän merkillisyyttä. Siitä tuli hänen laulujensa aihe.

Jarkko Martikainen teki kiitoslaulun kuolleelle koiralleen – "Toivo opetti asennetta elämään"

Jarkko Martikainen teki kiitoslaulun kuolleelle Toivo-koiralleen – "Tekeminen kesti monta kuukautta, se oli liian vereksellä se juttu"

Lemmikkieläimestä luopuminen on vaikea paikka. Jarkko Martikaisen "Kiitos kaikesta" on laulu vuotta aiemmin kuolleelle koiralle.

Pate Mustajärvi

Popeda, Ismo Alanko ja Jarkko Martikainen ensi kesänä Kajaanissa – uusi festari tavoittelee 5000 kävijää

Heinäkuussa järjestettävä Kajaani Fest – Lammen Loiskeet julkisti ensimmäiset esiintyjät.

Uudellleen startannut Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus kotikentällään Tanssisali Lutakon backstagella.

Jelmu ry suunnitteli tiiviin rocksyksyn Tanssisali Lutakkoon

Tanssisali Lutakko ei hevillä luovu maineestaan Suomen parhaimpiin kuuluvana rockklubina ja haastaa syksyllä muun muassa Helsingin Tavastian runsaalla ohjelmistolla.

Gösta Sundqvist

Gösta Sundqvist piti bändiään karaoketasoisena – Nyt Leevi and the Leavings esiintyy ensimmäistä kertaa livenä hänen muistolleen

Edesmenneen Gösta Sundqvistin syntymästä on kulunut 60 vuotta. Nyt hänen kunniakseen järjestetään muistokonsertteja Helsingissä ja Tampereella.

Jarkko Martikainen

Kantaaottava muusikko Jarkko Martikainen: "Yhtenäistä Suomea ei ole eikä tule"

Tarkkanäköinen muusikko Jarkko Martikainen näki suomalaisen ja saksalaisen siirtolapuutarhan. Toisen palstat olivat tarkasti samannäköiset ja tiukasti rajatut, kun taas toisen värit, seinät ja kukat olivat toinen toistaan erilaisempia. Kummassa puutarhassa itse viihtyisit paremmin?

Sofi Oksanen.

Pori Jazzilla kova keskusteluohjelma: Tarja Halonen, Sofi Oksanen, Jörn Donner, Jarkko Martikainen...

Pori Jazzin ohjelmassa on heinäkuussa myös kulttuurikeskusteluja. Keskustelulava on Porin Kirjurinluodon konserttipuistossa.

Petri Tiainen YUP kanttori kosketinsoittaja

YUP:n kosketinsoittaja siirtyi kanttoriksi

Petri Tiainen työskentelee nykyisin Parikkalan seurakunnassa. Mies julkaisi hiljattain Maan ääni -nimisen albumin.

Pojat-näytelmän poikia.

Kuka on 2000-luvun Vesku Loiri? – musiikkinäytelmä Paavo Rintalan Pojista esittelee tulevaisuuden nimet

Vesku Loiri löi itsensä läpi vuonna 1962 tehdyssä elokuvassa Pojat, joka perustui Paavo Rintalan samannimiseen romaaniin. Nouseeko ensi syksynä ensi-iltansa saavasta Pojat-musikaalista esiin uusi, 2000-luvun Vesku? Ohjaaja Snoopi Siren on antanut teatterikorkeakoulun nuorille kyvyille tuhannen taalan paikan.

Jarkko Martikainen ja kitara.

Jarkko Martikainen opastaa biisinikkareita

Lauluja nikkaroidaan myös tänä vuonna Joensuussa. Vuoden ensimmäistä lauluntekstien nikkarikurssia viikonloppuna vetää muusikko, tuottaja ja kirjailija Jarkko Martikainen.

Wedding Crashes

Nouseva vantaalaisbändi pääsi keikalle Oulun kaatopaikalle

Rusko Open Air järjestettiin perjantaina Ruskon jätekeskuksen alueella. Tapahtumassa oli esillä musiikin ohessa myös kestävään kehitykseen ja elämäntapaan liittyviä työpajoja sekä järjestöjä.

Turunen päihitti Helmisen Säkylässä

Säkylässä viikonloppuna järjestetyt pyöräilyn SM-kisojen Elite-luokan aika-ajot olivat Säkylän Yrityksen pyöräilyjaostolle aikamoinen voimien koetus - olivathan nämä jo neljännet kilpailut, jotka järjestettiin Säkylässä.

Ilosaarirockin yleisöä kesällä 2010.

Rokkihistoria mahtui kansien väliin

Ilosaarirockin nelikymmenvuotinen tarina on pantu kansien väliin. Ilosaarirock - 40 vuotta tarinoita -niminen kirja julkaistaan festivaalin virallisten avajaisten yhteydessä tänään.

Lippalakkipäinen Pikku G pitää kiitospuhetta Emma-gaalassa.

Isoimmat Emma-rohmut kantavat kotiin sylyllisen pystejä

Artisteilta ehtyvät pyörityksessä usein kiitossanat.

Jarkko Martikainen

Jarkko Martikainen siirtyi Sakaran leipiin

Riihimäkeläinen musiikko ja laulujentekijä Jarkko Martikainen on vaihtanut levy-yhtiötä. Hän julkaisee seuraavan sooloalbuminsa Usko huhtikuussa Sakara Recordsilla.

Rock-Suomi-bonuksia 6: Sanojen takana

Lisämateriaalia Rock-Suomen lauluntekijäjaksoon.

YUP Kaisaniemi Popissa 2003.

YUP livenä

YUP esiintyi vuonna 2003 Kaisaniemi Popissa.

Lissut vetivät Rotuaarille runsaasti yleisöä.

Rotuaari Piknikin esiintyjät julkistettiin

Oululainen kaupunkifestivaali tarjoaa musiikkia ja ohjelmaa tuttuun tyyliin

Jarkko Martikainen

Ajoittainen toiveikkuus löytyy heikkoudesta

Se mistä löytää toiveikkuuden tänään, ei ehkä toimikaan enää huomenna. Toiveikkuus on löydettävä joka päivä uudelleen, sanoo riihimäkeläinen muusikko, runoilija ja kirjailija Jarkko Martikainen.

Lavalla rokkiäijät ja sinfoniaorkesteri

Jyväskylä Sinfonia ja suomenkielisen rock-musiikin kiintotähdet Jarkko Martikainen ja Timo Rautiainen yhdistävät voimansa ja taitonsa konsertissa tänään keskiviikkona. Konsertti ei sisällä sinfoniaa eikä solistien perinteistä ohjelmistoa. Äijäromantiikkaa, sanovat tekijät itse.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle