Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jonas Gardell

Kun Jonas Gardell täytti 47 vuotta, hän pyysi yhtä lahjaa dementiaan sairastuneelta äidiltään: "Ainoa syntymäpäivätoiveeni on, että sinä kuolet"

Jonas Gardell on kirjailija, käsikirjoittaja ja koomikko. Hän on myös teiniperheen isä, Mark Levengoodin puoliso, meidän unelmavävymme, joka kirjoitti kirjan dementiaan sairastuneesta äidistään.

Kirjailija Mark Levengood

Tom of Finland on uusi Muumi!

Ulkopuolisuudesta, kotimaasta, vieraudesta.

Måns Zelmerlöw toi Ruotsille jo kuudennen viisuvoiton .

"Minäkin olen mukana" – Sata tunnettua ruotsalaista vetoaa myötätunnon puolesta

Eurovisiovoittaja Måns Zelmerlöw on yksi sadasta allekirjoittajasta vetoomuksessa, jossa he vastustavat vihaa ja rasismia ja painottavat ihmisarvon kuuluvan kaikille.

Expressen: Ruotsin ääripopulistien johtaja haukkuu "Pride-paraatin mauttomat hahmot"

Ruotsidemokraatit väittää olevansa homo-, bi- ja transihmisille avoin puolue, mutta se on vastustanut sekä homoseksuaalien avioliittoja että adoptioita.

Prinsessa Victorian yllätysesiintyminen homogaalassa palkittiin valtavin suosionosoituksin

Kruununprinsessa jakoi vuosittain järjestettävässä juhlassa Vuoden homo -palkinnon kirjailija Jonas Gardellille. Ruotsin tuleva hallitsija asteli lavalle Abban Dancing Queen -kappaleen tahtiin.

Kuvassa väkeä Pietarsaaren kesäisellä kävelykadulla, taustalla pelastuslaitoksen nosturiauto

Jaakon Päivät näkyvät Pietarsaaressa

Pietarsaaren Jaakon Päivät tarjoavat kesäkansalle monenlaista tekemistä. Konsertteja, kirjavaihtoa ja turvallisuustietoa, ainakin tätä kaikkea on Jaakon Päiviin jo mahtunut.

Ruotsin suosituin stand up -koomikko Suomeen

Ruotsin suosituin stand-up koomikko Jonas Gardell saapuu Helsinkiin uudella showllaan Tillfällig gäst i ditt liv. Gardell esiintyy Kulttuuritalolla lauantaina 12. huhtikuuta.