Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Antti Einiö promoottori musiikkialan moniottelija

Promoottorilegenda Antti Einiö muuttaa ja myy uskomattoman signeerattujen valokuvien kokoelmansa: Mukana Paul Anka, Beatles, Doors ja monet muut

The Doorsin nimikirjoituksilla varustettu kuva on jopa 10 000 dollarin arvoinen. Yli 80-vuotias musiikkialan moniottelija järjestää edelleen 40 konserttia vuodessa.

Janne Poikolainen

Poikafanit konserteissa lähes eturivissä – fanittamisen tyttöleimasta huolimatta

Suomessa fanikulttuurin ensivaiheet 1950- ja 1960-luvuilla kuvattiin vain hysteeristen tyttöjen intoiluna, aiheesta väittelevä tutkija huomauttaa.

Let it Be vinyylilevyn kansi.

Yesterday, Hallelujah vai Naurava kulkuri? Kerro oma cover-suosikkisi!

Cover- eli lainakappaleita esitetään usein tv:n musiikkiohjelmissa ja niitä levytetään paljon. Mitkä ovat sinun cover-suosikkisi? Kerro meille, kokoamme listan suurimmista suosikeista!

Levyjä pinossa.

Paul Ankasta Madonnaan – Helsinkiläisten musiikkimuistot kootaan näyttelyksi

Helsingin kaupunginmuseo on saanut ihmiset penkomaan muistiaan ja koonnut yhteen kaupunkilaisten kokemia musiikkihetkiä vuosien varrelta. Rytmien ja tahtien vauhdittamat muistelot kootaan ensi keväänä näyttelyksi Hakasalmen huvilaan.

Samae Koskinen: Kukaan Suomessa ei kuulosta minulta

Pikkuhiljaa suomalaiseen pop-eliittiin hivuttautunut artisti tietää paikkansa. Lause voisi kuulostaa jonkun muun suussa itseriittoiselta, mutta Samae Koskinen sanoo sen vilpittömästi.

Uudella albumillaan Samae Koskinen seuraa Paul Ankan ohjenuoraa

YleX:n Viikon albumina soi Samae Koskisen "Hyvä päivä". Kuuntele albumi täältä.

Paul Anka.

Pori Jazz uskoo yhä lipunmyyntitavoitteeseen

Uudet artistinimet ovat nostaneet erityisesti lauantaikonsertin myyntiä. Lipunmyyntivastaava Hannu Aho sanoo uskovansa, että ihmiset haluavat ostaa lippunsa nykyään vasta viime tipassa.

Paul Anka saapuu elokuussa konsertoimaan Turkuun.

Paul Anka Pori Jazziin mediasähläyksen siivittämänä

Ankan saapuminen Pori Jazzeille aiheutti hämmennystä festivaaliorganisaatiossa. Pori Jazzin toimitusjohtaja Katja Leppäkoski vahvisti esiintymisen kuitenkin Yle Satakunnalle. Anka esiintyi Porissa viimeksi 2007.

Rauman iltanäyttelijät rakkauden jäljillä

Jani Selin ja Rauman Iltanäyttelijät tekevät yhteistyössä tulevana kesänä Pyhärannan Santtiolla musikaalin ”Mistä rakkaus alkaa”.

Pyynikintori 1930-luvun lopulla

Linja-autot ja lapset mahtuivat Pyynikintorille

Pyynikintori on ollut leimallisesti linja-autojen kääntöpaikka jo vuosikymmeniä. Vielä 1960-luvulla se oli myös lasten leikkipaikka. Torin reunustan komeat kerrostalot kivijalkakauppoineen olivat jo tuolloin osa kaupunkikuvaa. Teinit kohtasivat läheisellä urheilukentällä.

Selostajalegenda Paavo Noponen 80 vuotta

Tänään 80 vuotta täyttänyt toimittajaveteraani Paavo Noponen muistetaan ennen muuta legendaarisista urheiluselostuksistaan. Hänen radiouralleen mahtuu silti kaikkea Elviksestä alkaen.

Kuva Michael Jacksonin This Is It -albumin kansi.

Michael Jacksonin uusi kappale vanhan kierrätystä

Michael Jacksonin uusi This Is It -kappale on osoittaunut vanhaksi sävellykseksi, jonka hän teki yhdessä laulajalegenda Paul Ankan kanssa. Uudeksi väitetty kappale julkaistiin maanantaina, mutta pian sen jälkeen fanit ja musiikkiasiantuntijat huomasivat kappaleen muistuttavan 18 vuotta vanhaa äänitettä.

Paul Anka Pori Jazzeilla 2007.

Pori Jazz 2007

Pori jazzin budjetti oli rakennettu 50 000 myydyn lipun varaan, mutta lippuja myytiin peräti 58 000. Lisäksi ilmaiskonserteissa kävi arviolta 80 000 kuuntelijaa.

Paul Anka saapuu elokuussa konsertoimaan Turkuun.

Paul Anka tulee myös Turkuun

Paul Anka saapuu Suomen kiertueellaan myös Turkuun. Vilkkaan kysynnän vuoksi Tampereen ja Helsingin konserttien väliin on lisätty konsertti Turkuhalliin perjantaina 7. elokuuta.

Paul Anka palaa Suomeen

Viihdemusiikin legenda Paul Anka saapuu jälleen konsertoimaan Suomeen. Vastikään huhtikuussa Helsingissä ja Turussa esiintynyt laulaja-lauluntekijä esiintyy 8. elokuuta Tampere-talolla. Konsertissa kuullaan sekä Ankan omaa musiikkia että hänen sovittamiaan swing-versioita tunnettujen artistien rock- ja pophiteistä.

Paul Anka laulaa.

Paul Anka Linnanmäellä

Nuorisoidoli villitsi yleisöä.

Paul Anka Suomeen huhtikuussa

Legendaarinen laulaja-lauluntekijä Paul Anka saapuu esiintymään keväällä Suomeen. Hänet nähdään huhtikuussa kahdessa konsertissa Helsingissä ja Turussa.

Paul Anka Pori Jazziin

Laulaja ja lauluntekijä Paul Anka esiintyy Pori Jazzissa heinäkuussa. Paul Anka tuo Poriin ison jazzorkesterin, joka tulkitsee tunnetuimpia rock- ja pophittejä 1980-luvulta tähän päivään.