Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pikku Kakkonen inspiroi Radioheadin kanssa työskentelevää Virpi Kettua

Hiljensikö rockjätti suomalaisen musiikkivideoiden tekijän?

Lisää artistikiinnityksiä Provinssirockiin

Tulevana kesänä Provinssirockin lauteille nousevat Blur, Turbonegro, Bad Religion sekä Down.

Porispere houkutteli 14 000 kävijää

Porisperen järjestäjät harmittelevat, että porilaiset löysivät tiensä Kirjurinluotoon vasta sunnuntaina. Perjantai ja lauantai jäivät yleisötavoitteesta.

Porisperen sunnuntaista odotetaan yllätystä

Porisperen sunnuntaita on markkinoitu perhepäivänä ja yksi pääesiintyjistä on teinisensaatio Robin. Kolmipäiväisen festivaalin ennakkolipunmyynti on ollut selvästi viimevuotista edellä.

Porispere 2012: Kovia kotimaisia ja Ramones-legenda

Toista kertaa Porin Kirjurinluodossa järjestettävän Porisperen ohjelmisto on järjestäjien mukaan entistä monipuolisempi. Lauantai säilyy kuitenkin metallipainotteisena ja sunnuntai on suunnattu koko perheelle. Festivaalin legendaosastoa edustaa The Ramones -yhtyeen rumpali Marky Ramone Blitzkrieg -orkestereineen. Mukana ovat myös mm. Turbonegro, Amorphis, Satyricon, PMMP.

Ankkarock keräsi Korsoon 21 000 rockin ystävää

Kesän viimeinen suuri rockfestivaali Ankkarock keräsi Vantaan Korsoon viikonloppuna yhteensä 21 000 kävijää.

Uusia kiinnityksiä Ankkarockiin

Vantaan Korsossa järjestettävän Ankkarockin ohjelmisto on täydentynyt. Festivaalilla esiintyvät lauantaina 1. elokuuta deathpunk-yhtye Turbonegro ja glamrock-yhtye New York Dolls.

Uusia kiinnityksiä Ankkarockiin

Elokuussa Vantaalla järjestettävän Ankkarockin ohjelmisto on täydentynyt. Festivaalilla esiintyvät lauantaina 1. elokuuta deathpunk-yhtye Turbonegro ja glamrock-yhtye New York Dolls.

Turbonegron keikat peruuntuvat kitaristin sairastuttua

Norjalaisen death punk -yhtye Turbonegron kitaristi Euroboy on sairastunut vakavasti. Sairauden vuoksi bändin kaikki tulevaisuuden keikat on peruttu, ja siten myös Volcom Tour Europe -kiertueen Tampereen Pakkahuoneen konsertti 7. huhtikuuta ja Helsingin Nosturin keikka 8. huhtikuuta jäävät toteutumatta.

Turbonegro kahdelle keikalle Suomeen

Norjalainen death punk -yhtye Turbonegro saapuu huhtikuussa kahdelle klubikeikalle Suomeen osana Volcom Tour Europe 2008 -kiertuetta. Bändi nähdään kahden yhdysvaltalaisen lämppärin tukemana ensin Tampereen Pakkahuoneella 7. huhtikuuta ja heti seuraavana päivänä Helsingin Nosturissa.