Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Euroviisuihin osallistuminen oli elämys: “Elämäni parhaita kolmeminuuttisia”

Entiset euroviisuedustajat kilpailevat nyt tv-tietoudesta.

Uuden rock-festarin toimitusjohtaja Porin päätöksestä perua tapahtuma: "Aivan pöyristyttävää"

Porin kaupungin yllättäen peruman rockfestivaalin järjestäjä on todella ällistynyt yllätyskäänteestä.

Seksijutuista voimia sotimiseen – korsujen puheet paransivat taistelutahtoa

Seksi ei ollut viime sodan aikana korsussa kielletty eikä hävetty puheenaihe. Sitä paitsi se paransi jopa taistelumoraalia, sanoo tutkija Sari Näre.

Tuska – metallinmakuista festarointia vuodesta 1998

Tuska-festivaalit keräävät yhteen metallimusiikin ystävät

Huippubändi onnistui salaamaan comebackin yllättävän pitkään – Trio Niskalaukaus lähtee toiseen erään

Suomenkielisen raskaan rockin edelläkävijäyhtye Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus onnistui pitämään paluunsa salassa peräti puolitoista vuotta. Kerran uutinen lipsahti tunnetun radiojuontajan suusta suorassa lähetyksessä, mutta ei lähtenyt leviämään.

Radion piti kuolla, mutta sillä menee muuta mediaa paremmin – miksi?

Suomalaiset kuuntelevat radiota lähes kolme tuntia päivässä ja kesällä kuunteluaika jopa lisääntyy. Radio on säilyttänyt suosionsa media-alan murroksessa muita viestimiä paremmin. Suomessa kaupallinen radio on käytännössä kahden suuren mediatalon käsissä – kilpakumppaneiden mielestä se on vain hyvä asia.

A2 Turvattomuus-ilta kysyy, miksi maahanmuutto pelottaa – katso vieraat täältä

Keskiviikon A2 Turvattomuus-illassa ovat mukana muun muassa kirjailija Jyri Paretskoi, kansliapäällikkö Päivi Nerg, juontaja Jone Nikula ja yllätysvieraita. Nasima Razmyar, Jani Toivola ja Saido Mohamed peruivat keskiviikkona tulonsa. Uusina vieraina nähdään SDP:n kansanedustaja Ville Skinnari ja Tredun toimialajohtaja Atanas Aleksovski. A2 Turvattomuus-illan lähetys alkaa Yle TV2:ssa kello 21.30.

A2 Turvattomuus-ilta: Ovatko turvapaikanhakijat uhka – romahtaako arvomaailmamme?

Kaduilla pelätään. Turvattomuuden tunnetta herättää erityisesti turvapaikanhakijoiden kasvava joukko. Kevään ensimmäinen A2-ilta kysyy, tarvitaanko katupartioita ja pitäisikö maahanmuuttopolitiikaamme muuttaa.

Good morning Wanaja! Jone Nikula ja Toni Wirtanen herättelevät sotajoukkoja

Maavoimien suuressa Wanaja 14 –kertausharjoituksessa tapahtumista ja tunnelmista raportoi Radio Wanaja. Puolustusvoimien ylläpitämässä sotaharjoitusradiossa ovat äänessä muun muassa mediapersoona Jone Nikula ja muusikko Apulannan Toni Wirtanen.

Korkeat tulot ovat Hyppösen ja Enbusken experience

Tv- ja radiokanavien välillä sukkuloivista juontajapersoonista rahakkaimpia ovat Henkka Hyppönen ja Tuomas Enbuske yli 100 000 euron ansiotuloineen.

Army joins battle on mandatory military service

The Armed Forces have weighed in on the heated debate about mandatory military service. On Monday evening the issue was again under the limelight on Yle’s A-studio programme.

Armeija kävi tiedotustaisteluun asevelvollisuuden puolesta

Puolustusvoimat on vahvistanut tiedotustaan asevelvollisuudesta, maanantai-illan A-studiossa kerrotaan. Lukuisten lehtien yleisönosastoissa on viime viikkoina julkaistu muun muassa sotilasläänien komentajien kirjoituksia asevelvollisuuden eduista.

Näin inttiä esitellään nuorille - video

Uunituore Varusmies-elokuva sai torstaina valtakunnallisen ensi-iltansa. Videota esitetään muun muassa tulevissa kutsuntatilaisuuksissa.

Vielä ehtii Simerockin bändikisaan

Rovaniemen nuorisopalveluiden ja Simerockin yhteinen bändikisa järjestetään Rovaniemellä 12.-13. huhtikuuta. Ennakkoilmoittautuminen kestää vain 31.3. saakka.

Anna Perho: Arvojen untuvatyyny

”Mistä johtuu, että me ollaan niin epäkohteliaita toisillemme, jopa kaupan jonossa?”, kysyy Kuka maksaa innovaation? -näytelmän ohjaaja Taneli Maljanen HS:n haastattelussa. Anna Perho pohtii blogissaan kovia arvoja.

Torsten Borg putosi Idolsista

Torstenin mukaan Idols oli hänen elämänsä paras kokemus: "Ei harmita yhtään.."

Kynnys on Saksassa matalampi kuin Suomessa

Kajaanilainen melodisen heavymusiikin bändi SoulHealer sai ohjeeksi muuttaa Saksaan, jotta ura urkenisi. Kamppeita ei vielä ole pakattu, mutta yhtye on palkannut ammattilaisia avukseen.

Rikoksia ratkotaan Hattulassa tänäkin kesänä

Keskiviikkona alkavat Hattula Päivät tarjoavat jälleen monipuolisen kattauksen tapahtumia kesänavauksen kunniaksi.

Nuuska - raavaiden miesten paheesta urheilijoiden huuliin

Maustamaton nuuska kelpasi vain tosimiehille 1960-luvulla.

Teemu-karikatyyri toi voiton nuorten piirtäjien kisassa

Valtakunnallisen nuorten piirtäjien karikatyyrikilpailun voitto meni jääkiekkoilija Teemu Selännettä kuvaavalle karikatyyrille, jonka piirsi Laukaan lukiota käyvä Niko Aho. Kilpailuun tuli yhteensä 165 työtä. Parhaista töistä pystytetään näyttely Raumalle.

Jone Nikula: Tähteyttä kannattaa tavoitella

Kaikista ei tule tähtiä, mutta silti kannattaa yrittää. Oulussa avattiin perjantaina musiikkibisneksen toimintamalleja avoimessa keskustelutilaisuudessa. Yhtenä keskustelun veturina toimi Jone Nikula.

Idolsin viides kausi alkaa keväällä - juontajana Niina Herala

Suomen viides Idols-kisa alkaa televisiossa ensi keväänä. Tuomareina kykykisassa nähdään tutut kasvot Nina Tapio ja Jone Nikula sekä uutena pitkän linjan muusikko Sami Pitkämö. Ohjelman juontajana Heikki Paasosen rinnalla debytoi puolestaan Niina Herala.

Simerock laittaa taas bändit kisaamaan

Lapin suurin rock-festivaali, Rovaniemellä heinäkuussa järjestettävä Simerock aloittaa jälleen kesän odotuksen bändikisan muodossa. Yhteistyössä Rovaniemen nuorisopalveluiden kanssa järjestetään jälleen 23.-24.4.2010 Kohti Simerockia - bänditapahtuma, jonka voittaja pääsee näyttämään kyntensä esiintymällä Simerockissa kesällä.

Kaamospuhallus täyttää 10 vuotta

Perjantai-iltana Lappeenrannan Urheilutalolle odotetaan jälleen tuhansia nuoria viettämään iltaa päihteettömästi.

Arvokitara Kaustisen musiikkilukioon

Kaustisen musiikkilukion opiskelija Joonas Pihala on saanut käyttöönsä ELMU-säätiön käsintehdyn arvokitaran. Soitinprojektilla ELMU haluaa muistuttaa, että hyvä soitin ei ole vain klassisen musiikin etuoikeus.

Paavo J. Heinosen runo kertoo kadotetusta pyhyydestä

Huutomerkki ry:n puheenjohtaja Paavo J. Heinonen kirjoittaa nykyisin runoja vain eri tilaisuuksia varten. Muusaradioon hän kirjoitti runon Polyhymnialle.

Sotilaat svengaavat Kouvolassa

Sotilaat konsertoivat Kouvolan Kasarminmäen Rykmentinpuistossa perjantaina.

Firman päätoimittajaksi Jone Nikula

Yrittäjien nykyiset tabloidlehdet fuusioidaan uudeksi aikakauslehdeksi.

Idolsin koelauluihin osallistui 2 200 suomalaista

Viikonloppuna Helsinkiin päättyneisiin Idols-koelauluihin osallistui kaiken kaikkiaan 2 200 yrittäjää. Laulajatähdeksi pyrki nyt hieman edelliskertaa suurempi joukko. Pari vuotta sitten osallistujia oli vajaat 2 000.

Ellen, Heikki ja Jani juontavat Suomen Idolsin

Suomen neljättä Idols-kisaa juontavat Ellen Jokikunnas, Heikki Paasonen ja Jani Toivola. Kaikki kolme on nähty ohjelman juontajina aikaisemmilla tuotantokausilla. Laulajien kykyjä arvioi kolmihenkinen tuomaristo, johon kuuluvat tuttujen tuomareiden Nina Tapion ja Jone Nikulan lisäksi pop-säveltäjä Patric Sarin.

Asko Kallonen ja Jone Nikula tuomaroivat Simerock-bändikisassa

Nimekkäät musiikkialan vaikuttajat ovat tuomareina Simerock-bändikilpailussa tulevana viikonloppuna Rovaniemellä. Uusia kykyjä arvioivat Idols -tv-ohjelman tuomareinakin tunnetut Warner Music Finlandin tuotantojohtaja Asko Kallonen ja radiotoimittaja Jone Nikula sekä Apulannan laulaja Toni Wirtanen.

Suomi isännöimään Midemin avajaisiltaa

Suomi on valittu arvostetun musiikkitapahtuman Midemin avajaisillan isäntämaaksi Ranskan Cannesiin. Ensi tammikuussa järjestettävät messut tekevät tunnetuksi eri maiden musiikkituotantoa.