Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jari Aarnio aloitti Alibin kolumnistina, ja samasta syystä Sanna Ukkola tekee kärjistyksiä – kolumneista tuli medialle uutisia arvokkaampia, ja tästä se johtuu

Nykyinen kehityskulku johtaa siihen, että mielipiteiden ja kolumnien pitää olla entistä äärimmäisempiä, jotta ne kiinnostavat, arvioi median muutosta tutkinut Pasi Kivioja.

Ajoksen meriväylää aletaan leventää jo heinäkuun aikana

Urakkatarjousten jättöaika päättyy tänään torstaina. Väyläviraston mukaan urakoitsija valitaan lähipäivinä ja töiden pitäisi alkaa pikimmiten. Ensin väylä levennetään ja syventäminen kilpailutetaan myöhemmin.

Kemin Ajoksen meriväylän hankinta keskeytetään: tarjoukset olivat selvästi ennakoitua korkeampia

Väylävirasto jakaa kilpailutuksen kahteen osaan. Meriväylän sisäosien ruoppaus käynnistetään mahdollisimman pian ja uusi kilpailutus Ajoksen syventämisurakasta käynnistetään myöhemmin.

Ohituskaistojen ja eritasoliittymien rakentaminen alkaa kesällä valtatiellä Seinäjoen ja Lapuan välillä

Ensimmäisen vaiheen rakennustöitä varten on valtuus käyttää 25 miljoonaa euroa. Valmista pitäisi olla vuoden 2022 lopulla.

Suosikkikirjailija antoi sähköpostihaastattelun, mutta kuka vastasi kysymyksiin? "Ongelma on, että toimittaja on vain kirjuri", sanoo työelämäprofessori

Kirjailija Ilkka Remes antaa vain sähköpostihaastatteluja. Ylen aamun Viimeisessä sanassa työelämäprofessori Reetta Räty ja viestintäyrittäjä Pasi Kivioja pohtivat, mitä ongelmia sähköpostihaastatteluihin sisältyy.

Oulun uuden meriväylän turvalaitteiden asennus alkaa

Veneilijöitä kehotetaan kiertämään työyksiköt turvallisuussyistä mahdollisimman kaukaa.

Väitös: Painettu iltapäivälehti ei ole kannattava tuote enää pitkään

Toimittaja Pasi Kivioja väittelee iltapäivälehtien murroksesta lauantaina Tampereella.

Sanna Ukkola: Ei, Hillary ei osallistunut saatanallisiin rituaaleihin

Salaliittoteorioihin uskovat tutkitusti eniten ihmiset, jotka lukevat netin vaihtoehtomedioita, kirjoittaa Sanna Ukkola blogissaan.

Yksi ero ei riitä kriisiviestinnän ekspertin mielestä: "Nyt on ison luudan lakaistava Volkswagen-konsernin korkeimmassa johdossa"

Pääjohtajan ero ei riitä ja autoyhtiön maine voi korjautua vain isolla puhdistuksella, arvioi viestinnän asiantuntija Ylelle.

JSN:n langettava päätös

Julkisen sanan neuvosto on antanut langettavan päätöksen Ajankohtaisen kakkosen jutusta, joka käsitteli pitkään jatkunutta laiturikiistaa Hämeenkyrössä. Päätös syntyi äänestyksen jälkeen äänin 11 - 1. Ohessa JSN:n päätös kokonaisuudessaan.

Sananvapaus koetuksella Suomessakin

Viranomaisten toiminta rajoittaa suomalaista sananvapautta, sanovat sanomalehtien päätoimittajat Sanomalehtien Liiton tekemässä kyselyssä. Yli puolet kyselyn vastaajista kertoi kokeneensa painostusta, jonka tavoitteena on rajoittaa sananvapautta.

Hämeen Sanomat valjasti verkon paperilehden tueksi

Hämeen Sanomien nettiuudistus muutti maanantaina lehden omat artikkelit, näköislehden ja verkkolehtiarkiston maksulliseksi. Kestotilaajille palvelu maksaa vain kaksi euroa kuussa, minkä toivotaan houkuttelevan uusia tilaajia.

Kansanmuusikko Badu Ndjai innostui Säkkijärven polkasta

Tommi E. Virtasen dokumentti vuodelta 2005.

Tutkimus: Iltapäivälehdet koukuttavat yksityiskohdilla

Median murros on pakottanut iltapäivälehdet uudistamaan rooliaan viime vuosikymmenet, ja nyt yltyvä verkkouutisointi pakottaa lehdet entistä rajumpaan muutokseen. Tuoreen tutkimuksen mukaan markkinamuutokset ovat ravistelleet Ilta-Sanomia kovemmin kuin Iltalehteä.