Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Vahvat naistekstittäjät avainlauseineen hersyttivät pisteitä Levylautakunnalta

Virpi Eroma ja Sami Kuoppamäki vieraina Levylautakunnassa

Kymmenen timanttista keikkaa, kymmenen artistia

Kotimaiset huiput ainutlaatuisilla keikoilla G Livelabissa.

Save Syria -tukikonsertti

Katso tukikonsertti!

Viidakkorumpu lyö vauhtia Kumulle – Amerikkaa myöten halutaan suomalaisia rumpuja

Viidakkorumpu on paras markkinoija hämäläisille rummuille. Jos kotimaisesta koivusta valmistettu rumpu kelpaa Toto-rumpalille, mikseivät muutkin rumpalit haluaisi niitä.

Kingston Wallin tuotanto julkaistaan vinyylinä

Kingston Wallin klassiset kolme albumia julkaistiin vuosina 1992–1994, mutta aikakaudelle ominaisesti vain CD-formaatissa.

Sovitetut toiveet: joululauluja toisin kuin tavallisesti

Musiikkiohjelman vuoden 2010 joulujakso.

Torsten Borg Universalin talliin

Idols-kisassa kolmanneksi tullut kokkolalainen Torsten Borg on tehnyt levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa. Levyllä on konkarisäveltäjien teosten lisäksi Torstenin oma sävellys "There´s something" sekä kolme duettoa Diandra Floresin kanssa.

Kymenlaakson luomuviljelijät liittoutuivat

Kymenlaaksolaiset luomuviljelijät ovat perustaneet yhteisen markkinointiringin. Rinki on vasta muutaman kuukauden ikäinen, mutta siihen kuuluu jo nelisenkymmentä tilaa. Yhteistyöllä myyntieristä saadaan koottua suurempia ja tuotteesta parempi hinta.

Luomuvilja vauhdilla liikkeelle Kymenlaaksosta

Yhteismarkkinointi avasi luomuviljamarkkinoiden pullonkaulan.

Kosminen Kingston Wall

Kooste yhtyeen kappaleista ja haastatteluista.

Vaaratilanteet siivittivät rumpukisan voittoon

Valtakunnallisen rumpusoolokilpailun tuomaristo vakuuttui 15-vuotiaan Teppo Tirkkosen tarjoamasta musiikillisesta kaaresta ja dynamiikasta. Youtube-videoilla käydyn rumpukilpailun tulokset julkistettiin sunnuntaina.

Sami Kuoppamäki valittiin Suomen parhaaksi rumpaliksi

Sami Kuoppamäki on valittu Suomen parhaaksi rumpaliksi YleX:n äänestyksessä. Muusikko on soittanut useissa kokoonpanoissa kuten Kingston Wall, Von Hertzen Brothers ja Samuli Putro.

Rumpujen soitossa pitää olla meininkiä

Lahden neljäs lyömäsoitin- ja rumpufestivaali nostaa tällä viikolla rumpujen soittajan kunniapaikalle bändissä. Festivaalin klinikoilla ja klubi-illoissa monipuoliset suomalaiset rumpalit opettavat ja näyttävät, miten rumpua lyödään. Viikko huipentuu alan maahantuojien ja jälleenmyyjien messuihin lauantaina.

Riistapelloista apua ylituotantoon

Viljan kasvattaminen eläinten syötäväksi riistapelloilla on kannattavaa alhaisen viljanhinnan kaudella. Maatalousneuvojat suosittelevat riistapeltojen perustamista etenkin tavanomaisen viljelyn tiloille.

Puinnit kiihkeimmillään Kymenlaaksossa

Lämmin jakso on pannut vauhtia puinteihin, ja Kymenlaakson pelloilla tehdään nyt töitä niin paljon kuin päivän sää sallii. Viljelijät kuitenkin ihmettelevät, kuka ostaisi sadon.