Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ranskalainen laulajasuuruus Juliette Gréco on kuollut 93-vuotiaana

"Ikävöin sitä suunnattomasti. Elämäni tarkoitus on laulaa", sanoi Juliette Gréco vielä heinäkuussa Telerama-lehden haastellussa.

Nuoren Esa Saarisen mielestä kaikkein tärkeintä oli vittuilu

Esa Saarinen laati vittuilun teorian 1980-luvulla.

Aki Kaurismäen tv-elokuva Likaiset kädet vihdoin nähtävillä!

Harvinainen tapaus: edellisestä esityksestä on yli 25 vuotta

Sodankylän leffafestarin ohjelma alkaa valmistua

Sodankylän elokuvajuhlien 30. juhlavuosi tarjoaa uuden elokuvan lisäksi paljon vanhaa suomifilmiä. Useiden elokuvien esityksessä kuullaan myös tekijöiden oma puheenvuoro.

Ranskalaislehdestä kaavaillaan kulttuurikeskusta - päätoimittaja erosi

Jean-Paul Sartren perustamassa Libération-lehdessä kummastellaan, miltä tulevaisuus näyttää. Omistajat haluavat hyödyntää lehden brändiä aivan uudenlaisessa toiminnassa. Päätoimittaja veti tästä omat johtopäätöksensä.

Ranskalaislehti Libérationin toimittajat tulistuivat omistajiensa suunnitelmista

Filosofi Jean-Paul Sartren aloittaman lehden toimittajat ovat teroittaneet viime päivinä kyniään tulevia koettelemuksiaan varten.

Tähtihetki: The Box

Molempien arvostelijoiden mukaan elokuvassa on kiinnostava alkuasetelma, joka loppua kohden muuttuu kuitenkin tyhjänpäiväiseksi ja latteaksi. Tekijät eivät ole uskoneet alkuperäisen idean kantavuuteen.

Heikki Kinnunen ja Jotaarkka Pennanen juhlivat neljääkymmentä työvuottaan

Näyttelijä Heikki Kinnunen ja teatteriohjaaja Jotaarkka Pennanen viettävät sunnuntaina 40-vuotistaiteilijajuhlaansa Tampereella. Juhlanäytelmänä on Jean-Paul Sartren Likaiset kädet, jonka Pennanen on ohjannut ja jossa Kinnunen näyttelee. Henkeen ja vereen teatterintekijöiksi tunnustautuvat miehet eivät kiirehdi eläkkeelle.