Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tiktok on hiipinyt myös tubemaailmaan: "Nopea ja lyhyt video voi levitä mihin maailmankolkkaan tahansa"

Helsingin Messukeskuksessa järjestetty Tubecon keräsi viikonlopun aikana 17 500 osallistuja. Kuudetta kertaa järjestetyssä tapahtumassa äänensä saivat kuuluviin niin tubettajat, tiktokkaajat, podcastaajat kuin pelaajatkin.

Tubecon Video Awards 2019 -ehdokkaat julkistettu – mukana myös täysin uusi kategoria

Tubecon on YouTuben ympärille rakentuva tapahtuma, jossa YouTubeen videoita tekevät henkilöt ja heidän faninsa kohtaavat.

Papin, timpurin tai lentäjän elämää – Ammattisi voi olla trendikäs aihe tubettamiseen

Aikuisten tubettajien ja katsojien määrä on kasvanut viime aikoina räjähdysmäisesti, sanoo Suomen Tubettajien puheenjohtaja Jussi Koski.

Kulttimaineen saanut tubettaja Markoboy87 nauttii fanien lähettämistä lahjoista: ”Alussa ei ollut yhtään tilaajaa, nyt heitä on yli 30 000”

Porilainen Marko on poksauttanut kirosanasateessa kotisohvalla auki jo yli sata pulloa hiilihappopitoisia juomia. Oikeassa elämässä mies kertoo olevansa rauhallinen kaveri.

Levy-yhtiöt metsästävät suosikkitubettajia muusikoiksi

Youtube-artistit saavat kritiikkiä "helposta tiestään" laulajiksi.

Sunnuntai 13.8.2017 (radio)

Kiira oli kesän pahin rajuilma. Ukkosmyräkkä aiheutti paljon tuhoa. Suomi jäi ilman mitaleja yleisurheilun MM-kisoissa. Fanit ja tubettajat tapasivat Tubeconissa. Helsingin raitiovaunulinjat uusille reiteille.

Janita Koljonen, 32, ei pitänyt itseään esiintyjänä, mutta nyt hän tubettaa arkensa koko maailmalle – "Siinä saa ihmeesti rohkeutta"

Kahden lapsen äiti pelkäsi olevansa liian vanha Youtubeen. Hyvin pian hän huomasi olevansa koukussa vloggaamiseen.

Youtube-tähti Mandimai joutui hetkessä kymmenien tyttöjen piirittämäksi Tubeconissa

Youtube-tähdet kohtaavat fanejaan Tubecon-tapahtumassa nyt lauantaina ja sunnuntaina.

Tubettajatähti mmiisas: On pelottavaa, kuinka paljon minulla on valtaa

Kulttuurivieras mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila ei ole koskaan halunnut olla julkkis, mutta sellainen hänestä tuli. Nyt hän tekee videoita YouTubeen vuorokaudenajoista riippumatta.

Lahjoja, kirkumista ja yhteiskuvia – korvatulpille on käyttöä kun fani kohtaa tubettajan

Kuulokkeet korville ja video pyörimään. YouTube on kanava, jota nuoret käyttävät päivittäin ja tubettajista on tullut nuorille idoleita.

Tiedätkö, keitä ovat Mmiisas ja Lakko? Tubecon selvitti nuorten seuratuimmat idolit

Tyttöjen suosikki on tubettaja Mmiisas ja poikien suosikki on Lakko.

Aikuisetkin osaavat tubettaa: 54-vuotias Maiju vloggaa pikkutuhmuuksia ja nelikymppinen Tommi tekee pyöräilyvideota englanniksi

Myös lentämisestä ja ilmaisusta kertova Tapio sekä museoamanuenssi Anna ovat aikuistubettajia. Youtube-sisältöjen tekeminen houkuttelee muitakin kuin teini-ikäisiä.

Perjantai 27.1.2017 (radio)

Poliisi poisti tuhansia Suomesta. Lähihoitajaksi opiskelee ihmisiä, jotka eivät sovi hoitoalalle. Tubettajien videot kiinnostavat nuoria. Särkänniemen delfiini kuoli Kreikassa.

Youtube-suosikki Mariieveronica Inariin kouluttamaan nuoria

Mariieveronican vierailu Inarissa on osana koulutusta, jonka järjestää saamelaiskulttuurin läänintaiteilija Anne Kirste Aikio.

Siruaurora tubettaa, koska haluaa pitää hauskaa – "En tekisi tätä, jos kukaan ei katsoisi"

Siruaurora-nimellä videoblogia eli vlogia tekevällä 16-vuotiaalla on yli 106 000 tilaajaa YouTubessa. Tubettajat ovat perjantaista lähtien koolla Tubeconissa, Pohjoismaiden suurimmassa Youtube-yhteisön livetapahtumassa Helsingissä.

Alkavan viikon pääaiheet: Koulut alkavat, olympialaiset jatkuvat

Turkki ja Venäjä lämmittelevät suhteitaan, Japanin keisari pitää harviaisen puheen ja Brasiliassa päätetään presidentin syyttämisestä.

Luulitko tubetusta teinien jutuksi? Kolmekymppisten videoblogit ja YouTuben perhekanavat kasvattavat suosiotaan maailmalla

YouTube-julkisuutta ja tubettajien seuraamista pidetään Suomessa vielä teini-ikäisten puuhana. Ilmiö on kuitenkin leviämässä myös vanhempien keskuuteen.

Vuosi sitten valittu tv-pomo jättää Ylen

Ylen televisiokanavista ja Yle Areenan palveluista vastannut Risto Kuulasmaa palaa Tubeconiin.

Arvosana 6/5 – Pekka Halosen lempiruoka maistui koululaisille

Lapinlahden kouluissa tarjoiltiin keskiviikkona Pekka Halosen lempiruokaa taiteilijan 150-vuotisjuhlien kunniaksi. Lapinlahtelaiset tubettaja-siskokset kehuivat ruokaa "älyttömän hyväksi".

Tubettamisesta on kasvanut Suomessa kulttuuri-ilmiö – TubeCon viedään myös Ruotsiin

Toista kertaa järjestetty TubeCon-tapahtuma tuplasi kävijämääränsä viime vuodesta.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle