Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Mittava etsintäoperaatio sai surullisen lopun: Kotipihastaan kadonnut 14-vuotias poika löydettiin kuolleena

Etsintöihin osallistunut vapaaehtoinen löysi kuolleen pojan Nurmijärveltä Lepsämänjoelta.

Manse PP:lle iso menetys – huippulyöjä siirtyy pitkällä sopimuksella Hyvinkäälle

Juha Niemi ja Juha Korhonen muodostavat kovan lyöjäkaksikon Hyvinkään Tahkolle. Niemi uskoo saavansa paljon tietoa kokeneelta kollegaltaan.

Hyvinkään lentoturmassa ei epäillä rikosta, Onnettomuustutkintakeskus aloittaa turman syyn varsinaisen tutkinnan

Pienkoneen aiemmilta lennoilta ei ilmailukerhon mukaan ole tiedossa teknisiä pulmia. Hyvinkäällä tapahtui maanantaina onnettomuus lento-opetustilanteessa. Koneen ohjaaja kuoli ja matkustaja loukkaantui.

Leipäjonosta miljoonaluokan ruoka-avuksi: käsikirjoitus

Lue tästä ohjelman käsikirjoitus.

Pieni lentokone teki epäonnistuneen laskeutumisen Hyvinkäällä – lentäjä menehtyi, koneessa ollut matkustaja sairaalahoidossa

Kaksipaikkainen lentokone oli laskeutumassa kentälle, mutta jotain meni vikaan. Poliisi ja Onnettomuustutkintakeskus selvittävät tapahtumien kulkua.

K-market ryöstettiin Hyvinkäällä teräaseella uhaten – tekijäksi epäilty löi myös poliisia kasvoihin

Epäilty uhkasi kaupan kassaa teräaseella ja vaati tältä kassassa olevia rahoja. Poliisi sai hänet kiinni pari tuntia tapahtuneen jälkeen.

Luontokadosta huolestunut biologi päätti laskea kaikki pihansa lajit ja yllättyi: löytöjä on jo 500 – nyt hän antaa yhden neuvon pihan omistajille

Sienibiologi on aloittanut kotipihallaan miltei loputtomaksi osoittautuneen projektin: lajilaskennan. Laskenta etenee noin yhden lajin päivävauhdilla. Pihalta on löytynyt muun muassa äärimmäisen uhanalainen sienilaji.

Tehy: HUS tuomittiin hoitajan syrjinnästä ja työsopimusten ketjuttamisesta

Oikeuden mukaan sairaanhoitajalle olisi kuulunut vakituinen työsopimus ensimmäisestä määräaikaisesta sopimuksesta lähtien.

Lukuisia vaarallisia tasoristeyksiä poistuu Hangon ja Hyvinkään väliltä, kun rata sähköistyy – Näin muutos vaikuttaa asukkaiden arkeen

Vuosia rataosuudelle toivottu sähköistys pienentää junaliikenteen ympäristöpäästöjä ja laskee kustannuksia. Kunnissa odotetaan sähköistyksen tuovan radalle jopa uutta henkilöliikennettä.

Työtehtävässä haavoittunut poliisi Heidi Foxell tietää, miltä tuntuu maata sairaalassa ammuttuna: "Jokainen laukaus jättää ikuiset jäljet"

Ruskolla sattunut poliisin ampumistapaus on nostanut Heidi Foxellin muistot omasta haavoittumisestaan Hyvinkäällä taas pintaan.

Yksi menehtyi ja neljä loukkaantui auto-onnettomuudessa Hyvinkäällä

Auto törmäsi tiekaiteeseen ja ajoi ojaan Hyvinkäällä Kaltevantiellä. Kyydissä oli Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan viisi nuorta miestä.

Jo 16 kuntaa Uudellamaalla ylittänyt leviämisvaiheen rajan koronaepidemiassa

Leviämisvaihetta alemmalla tasolla eli kiihtymisvaiheessa on enää kahdeksan uusmaalaista kuntaa. Uudenmaan koronakoordinaatioryhmä oli koolla eilen tiistaina.

Rauman kaupunginjohtajaksi kuusi hakijaa – suostumuksen antajista kerrotaan myöhemmin

Raumalle valitaan uusi kaupunginjohtaja Hyvinkään johtoon siirtyvän Johanna Luukkosen tilalle. Viran hakuaika päättyi tänään perjantaina. Virkaan voi antaa myös suostumuksensa.

Kosonen ja Juntunen PattUn hanojen avaajina

Pattijoen Urheilijat haki Hyvinkäältä 2–0-voiton miesten Superpesiksessa.

Jymy jyrää Tahkoa vastaan ja kotonaan

Sotkamon Jymy voitti kauden kahdeksannenkin kotiottelunsa Superpesiksessä lyödessään Hiukassa Hyvinkään Tahkon 2-0 (5-0, 6-2).

Kaksi ihmistä kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti nokkakolarissa Nurmijärvellä

Liikenne on poikki onnettomuuspaikalla, käytössä on kiertotie.

Muusikot pystyttivät ilmakitaroista Riihimäellä näkymättömän taideteoksen – hillitön tempaus kiertoliittymässä on samalla vakava kannanotto

Parinkymmenen kitaristin taideteos on muistutus tapahtuma-alan karuista kokemuksista pandemian aikana. Katso videolta, kuinka muusikot asettelivat näkymättömät kitarat paikoilleen.

Seinäjoelle neljäs perättäinen tappio Manse PP:n käsittelyssä – Hyvinkään Tahko nappasi maukkaan kotivoiton

Viime kaudella keskinäiset kohtaamiset hävinnyt Manse voitti JymyJussit ensi kertaa.

Kokoomus nousi Hyvinkään suurimmaksi puolueeksi SDP:n ohi

Hyvinkäällä perussuomalaiset nosti eniten kannatustaan. Puolue voitti viisi lisäpaikkaa valtuustossa viime vaaleihin verrattuna. SDP oli suurin laskija kahdella menetetyllä valtuustopaikalla.

Rauman uuden kaupunginjohtajan haku voi alkaa – Johanna Luukkonen on irtisanoutunut

Rauman nykyinen kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen siirtyy Hyvinkään johtoon. Hän jätti eilen virallisen irtisanoutumisilmoituksensa. Uuden johtajan valinta pyritään saamaan vielä nykyisen valtuuston päätettäväksi.

Tahkon tuplakunnaristi Huusko järkytti joensuulaisia – Kirittäret ja Manse PP voittajia naisissa

Joensuun Maila kärsi kauden avaustappion Superpesiksessä hävittyään kauden kolmannessa ottelussaan Hyvinkään Tahkolle supervuoroparissa numeroin 1-2 (4-2, 8-11, 0-1).

Viisikymppinen valmentaja käytti seksuaalisesti hyväkseen jalkapallojunioria Hyvinkäällä – tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

Hyvinkääläisen jalkapalloseuran valmentajana toiminut mies tuomittiin kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen alaikäisen tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Oikeuden mukaan valmentaja oli taivutellut uhrin seksuaaliseen suhteeseen valta-asemaansa hyödyntäen.

Rantasäätä ja hellepäiviä on luvassa kauttaaltaan koko Suomeen, mutta ensi viikolla voi jo viilentyä

Hellepäiville on luvassa jatkoa, kun aurinkoinen sää hyväilee Suomea kauttaaltaan viikolla, mutta paikalliset sadekuurot rikkovat hetkittäin hellerintamaa. Viikonloppuna epävakaisuus lisääntyy ja ensi viikosta voi tulla jo viileämpi.

Nuorten juhlinta yltyi monin paikoin levottomaksi – poliisi takavarikoi päihteitä ja tyhjensi alueita, joille nuoret olivat kokoontuneet

Helsingissä poliisi tyhjensi muun muassa Hietaniemen uimarannan ja Sinebrychoffin puiston järjestyshäiriöiden vuoksi.

Päättäjäishumua Uudellamaalla: Helsingin keskustassa järjestyshäiriöitä ja ilotulitteita, Järvenpäässä ja Hyvinkäällä tappeluita

Helsingissä poliisi päättti yöllä tyhjentää Hietaniemen uimarannan, Tervasaaren ja Sinebrychoffin puiston. Poliisi tiedotti muutoksista Twitterissä ja kertoi muun muassa, että pimeässä ei ollut enää mahdollisuus puuttua yksittäisiin häiriöihin, jolloin kokonaisturvallisuus vaarantui.

Kuntavaaleissa joka viides on käynyt vaaliuurnilla – Kauniaisissa joka kolmas, Porvoossa, Inkoossa ja Keravalla joka neljäs äänioikeutettu on jo äänestänyt

Uusmaalaisista vähiten ääntään ovat käyttäneet hyvinkääläiset ja pornailaiset. Korkein äänestysprosentti on tässä vaiheessa Kauniaisissa, jossa 34,3 prosenttia kaupunkilaisista on jo äänestänyt. 

Kempeleen Kiri haki JoMalta pisteen Mehtimäen juoksujuhlissa

Joensuun Maila menetti miesten Superpesiksessä kauden ensimmäisen pisteensä, kun Kempeleen Kiri kävi perjantaina Mehtimäellä vieraana. JoMa punnersi kauden toisen voittonsa kolmen tunnin taistelussa kotiutuskisan kautta numeroin 2-1 (5-3, 2-11, 0-0, 3-2).

Hyvinkää ennakkoäänestää nyt – mihin kunta kasvaa?

Tämän luettuasi tiedät, mikä Hyvinkäällä on kiinnostavaa kuntavaaleissa ja miksi yhdelläkin äänellä on merkitystä.

Tulipalo aiheutti miljoonavahingot Koneen kiinteistössä Hyvinkäällä – sammutustyöt kestivät aamuun asti

Torstaina syttynyt tulipalo Koneen kiinteistössä tuhosi noin kaksi kolmasosaa rakennuksen katosta. Palomestari kertoo rakennuksessa olleen henkilökunnan toimineen esimerkillisesti, ja henkilövahingoilta vältyttiin.

Torstai 27.5.2021 (radio)

Koronatartuntoja on vähemmän kuin aiemmin. Syyttäjä vaatii Niko Ranta-aholle 13 vuoden vankeustuomiota. Koneen rakennus paloi Hyvinkäällä. Norppalive on suljettu.

Hissiyhtiö Koneen kiinteistö palaa – palopesäkkeitä sammutetaan, sammutustyöt jatkuvat todennäköisesti aamuun

Koneen teollisuusrakennuksen 1500 neliömetrin kokoinen katto syttyi tuleen Hyvinkäällä. Pelastuslaitoksen tiedossa ei ole henkilövahinkoja.

Toivon päivän kampanjalla toteutetaan lasten ja nuorten haaveita

Hope ry:n Toivon päivän kampanja täytti viime vuonna 500 lapsen toiveet. Perjantaina alkanut kampanja päättyy 4. kesäkuuta.

Henkilöauton kuljettaja kuoli rekan ja henkilöauton nokkakolarissa Hyvinkäällä

Valtatie 25 suljettiin illalla liikenteeltä Jokelantien liittymän ja Ridasjärventien välillä.

Kilpailu- ja kuluttajavirastolta uhkasakkoja Hyvinkään alueen taksiyrittäjille kartellitoiminnan vuoksi

Uhkasakon suuruus vaihtelee 1 700–17 200 euroon yhtiön liikevaihdon mukaan.

Katso uusin Yle Mix: Koirankakkaakin pahempi kasvomaski

Kiia laskeutuu jätevesipumppaamon uumeniin.

Raumalle voidaan kutsua uusi kaupunginjohtaja Hyvinkään tapaan – KH:n puheenjohtaja Kalle Leppikorpi: "Pidän sitä erittäin todennäköisenä"

Raumaa vajaan vuoden johtanut Johanna Luukkonen valittiin eilen Hyvinkään johtoon. Hän ei hakenut kaupunginjohtajan virkaa, mutta antoi siihen suostumuksensa.

Rauman kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen valittu Hyvinkään johtoon

Johanna Luukkonen palaa kotiseudulleen Hyvinkäälle ja seuraa eläkkeelle jäävää kaupunginjohtaja Jyrki Mattilaa. Raumalla hän on toiminut kaupunginjohtajana alle vuoden. Rauma joutuu etsimään nyt uuden kaupunginjohtajan.

Sotkamon Jymyn Konsta Kurikan baseball-debyytti ihastutti Saksassa – myös seurassa on innostuttu lajista

Jymy kartoittaa entisten pelaajien kiinnostusta osallistua baseballin 3. divisioonaan.

SB-Pro vei porvoolaisia ensimmäisessä finaalissa – oululaisille pronssia ja historian ensimmäinen SM-mitali

Naisten salibandyn kevät huipentuu F-liigan loppuotteluihin. Tänään pelattiin pronssiottelu ja finaalisarja käynnistyi.

Mies vei pommin poliisiauton viereen Nurmijärvellä – syyttäjän mukaan tarkoitus oli tappaa kaksi poliisia

Syyttäjän mukaan mies sytytti tuleen siunauskappelin ja yritti sytyttää Nurmijärven puukirkon.

Tampere menettää Rockfestin – tapahtuma palaa Hyvinkäälle

Rockfest järjestettiin aiemmin Hyvinkäällä vuosina 2018 ja 2019.

Johanna Luukkonen haluaa palata kotiseudulle: "Hyvinkää on antanut minulle eväät työelämään"

Luukkonen jättää Rauman vain vajaan vuoden kestäneen johtopestin jälkeen ja jatkaa uraansa Hyvinkään kaupunginjohtajana.

Johanna Luukkosen valinta Hyvinkään kaupunginjohtajaksi eteni

Hyvinkään kaupunginhallitus esittää valtuustolle Rauman kaupunginjohtajan Johanna Luukkosen valitsemista.

SB-Pro eteni naisten F-liigan loppuotteluihin

Nurmijärveläinen SB-Pro kohtaa finaaleissa porvoolaisen PSS:n.

Esitys: Rauman kaupunginjohtaja Hyvinkään johtoon

Johanna Luukkonen on toiminut Raumalla viime vuodesta saakka. Sitä ennen hän johti Laitilaa.

PSS ja SB-Pro tasoittivat välieräsarjat

Porvoon Salibandyseura ja nurmijärveläinen SB-Pro tasoittivat salibandyn naisten F-liigan välieräsarjat 1-1:een.

Hämeenlinna tukee Riihimäkeä erämuseohankkeessa, mutta rahaa ei heru

Erä- ja luontokulttuurimuseon kuntarahoitusosuus olisi arviolta 1,2 miljoonaa euroa vuodessa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle