Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kolme ihmistä loukkaantui vakavasti ulosajossa Raumalla

Pelastuslaitoksen mukaan Rauman suunnasta tullut henkilöauto törmäsi kiveen ulosajossa. Loukkaantuneet on kuljetettu hoitoon.

Amanda Kotajan ensimmäinen paralympiamitali herkisti vanhemmat kotona Vampulan kisakatsomossa: "Amanda otti itsestään kaiken irti"

Tuoreen paralympiamitalistin vanhemmat näkevät tyttärensä menestyksen takana tämän sinnikkyyden ja itsekurin. Tärkeässä roolissa ovat pienestä pitäen olleet myös tukijoukot.

Huittisissa useampia joukkoaltistumisia koronalle

Koronalle on voinut altistua Pellonpuiston ja Lauttakylän kouluissa, Kuninkaisten päiväkodissa sekä kaupunkibussissa.

Huittisten Lidlissä on voinut altistua koronalle

Altistua on voinut torstaina 19.8. kello 12-13.

Aluehallintovirasto kiristää rajoituksia osassa Satakuntaa

Uusia rajoituksia tulee Rauman, Euran, Eurajoen, Kokemäen, Säkylän ja Huittisten kuntien alueelle.

Koko Satakunta on taas koronan leviämisaluetta

Pahin tilanne on Raumalla ja muualla Etelä-Satakunnassa. Suurin osa tartunnan saaneista on nyt alle 30 -vuotiaita.

Katutaidetta on nyt kaikkialla Suomessa, mutta siihen kaivataan lisää ytyä: Miksi kotimainen katutaide ei ota kantaa?

Katutaidetta on viime vuosina syntynyt Suomessa runsaasti, ja myös pienemmät paikkakunnat ovat lähteneet buumiin mukaan. Katutaideprojekteilla halutaan virkistää kaupunkikuvaa ja lisätä turismia. Valtavirtaistuminen on tuonut kotimaisen katutaiteen visuaaliseen ilmeeseen myös haasteita.

Huittisten Brewerockissa on voinut altistua koronalle lauantaina

Huittisissa todettiin eilen torstaina kolme uutta koronatartuntaa.

Huittisissa uusia korona-altistumisia

Altistumiset ovat tapahtuneet Mommolan Shellillä viime maanantaina ja tiistaina. Lisäksi altistumisia on tapahtunut Huittisten S-Marketissa viime tiistaina.

Satakunnan koronatilanne heikentynyt – maakunta on jälleen koronan kiihtymisvaiheessa

Koronatilanne Satakunnassa on huonontunut kuluvan viikon aikana. Alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä kertoo, että maakunta on palannut koronan kiihtymisvaiheeseen. Tartunnat leviävät rokottamattomien aikuisten keskuudessa. Rokoteväliä ei lyhennetä.

Huittisten kirkossa konfirmaation yhteydessä korona-altistumisia

Viime sunnuntaina pidetyssä tilaisuudessa oli mukana virustartuntaa kantanut henkilö. Covid-positiivisen henkilöön lähikontaktissa olleet on jäljitetty ja heidät on asetettu karanteeniin.

Kaivosyhtiö Nordkalk vaihtaa omistajaa

Nordkalkin omistaja Rettig Group allekirjoitti torstaina sopimuksen Nordkalkin myymisestä brittiläiselle rakennusmateriaaleihin erikoistuneelle SigmaRocille.

Kasveja kerrostalon seinällä, savilintuja ja lahopuita kukkakedolla – ainutlaatuinen katutaideprojekti muistuttaa luonnon tärkeydestä

Parikymmentä huittislaista taiteili kotikaupunkinsa katukuvaan muun muassa savipatsailla ja suuria seinämaalauksia. Tarkoituksena on lisätä yhteisöllisyyttä, muistuttaa luonnon tärkeydestä ja lisätä kaupungin vetovoimaa.

Nemorosa-laama löytyi hyvässä kunnossa – karkulainen ei kelpaa lammaslauman vartijaksi

Laama löytyi hyvässä kunnossa. Lammaslauman vartijaksi kaavailtu Nemorosa ei karkureissun jälkeen kelpaa tehtävään, koska pakoreitti on sille nyt tuttu ja houkuttelee todennäköisesti karkumatkalle jatkossakin.

Nemorosa-laaman piti suojella lampaita susilta, mutta 17-vuotias otus karkasi – nyt sitä etsitään ympäriinsä Huittisissa

Nemorosan oli tarkoitus osallistua WWF:n projektiin. Maailmalla laamoja käytetään lauman vartijoina esimerkiksi susia vastaan. Laamat eivät luontaisesti pakene petoeläimiä, vaan tulevat niitä kohden ja jopa puolustautuvat.

Koronatilanne heikentyy Satakunnassa – maakunta lähestyy taas kiihtymisvaihetta

Koronatilanne on lähtenyt hyvän jakson jälkeen heikentymään Satakunnassa. Maakunta on vielä epidemian perustasolla, mutta lähestyy kiihtymisvaihetta. Satasairaalassa on tällä hetkellä kaksi koronapotilasta hoidossa.

Huittisissa rötöstelee autolla ovia rikkova murtohenkilö tai -henkilöitä

Huittisissa tapahtui viime yönä kaksi murtoa, joista molemmissa käytettiin autoa oven rikkomiseen. Toinen murto kohdistui kauppaliikkeeseen ja toinen autokorjaamoon. Poliisi tutkii tapahtumia.

Satakunnassa juhannusviikolla 130 altistusta koronalle: "Työpaikoilla kannattaa käyttää kasvomaskia, jos ei voi pitää turvaväliä"

Satakunnassa on viime päivinä todettu taas enemmän koronatapauksia. Altistuksia on ollut 130. Erityisesti Porin perusturvassa koronan jäljitystyö on kuormittunut. Satasairaala kehottaa käyttämään maskeja myös työtehtävissä, jos työssä on lähikontakteja.

Ikävä juhannusuutinen: Koronatartunnat kääntyivät huolestuttavaan nousuun Satakunnassa

Satakunnan sairaanhoitopiiri tiedottaa juhannuspäivänä, että koronatartuntojen määrä on kääntynyt huolestuttavaan nousuun Satakunnassa. Tartuntoja on saatu mm. laivamatkalla ja Venäjällä.

Lääkärien juhannusviesti Satakuntaan: Muistakaa pitää turvavälit ja käyttäkää maskeja

Satasairaala kertoo, että Satakunnan koronatilanne on rauhallinen. Oireiden ilmaantuessa kannustetaan testiin, samoin ulkomailta palattaessa. Maskien käyttösuosituksesta ei ole luovuttu.

Huittisissa arpa ratkaisi kokoomuksen viimeisen valtuutetun nimen

Huittisten kokoomuksen viimeisestä valtuustopaikasta kisasivat Robert Silenko ja Salla Hahko, jotka molemmat saivat 53 ääntä. Arvonnan voitti Hahko. Vastaavia arvontoja on käyty monissa kunnissa, kun kaksi ehdokasta on saanut yhtä monta ääntä.

Poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä: Mies työnnettiin sillalta Huittisissa

Poliisi on ottanut teosta epäiltynä kiinni kaksi alaikäistä, ulkopaikkakuntalaista nuorta. Sillalta työnnetty nelikymppinen mies sai pudotuksessa vammoja.

Keskusta ja kokoomus jatkavat Huittisten suurimpina puolueina – perussuomalaisten kannatus nousi eniten

Huittisissa perussuomalaiset nosti eniten kannatustaan. Puolue voitti kolme lisäpaikkaa valtuustossa viime vaaleihin verrattuna. Vihreät oli suurin laskija yhdellä menetetyllä valtuustopaikalla.

Satasairaala: Jalkapallon EM-kisoihin matkustamista ei suositella

Satakunnan koronatilanne on hyvä. Satasairaala toivoo, että tilannetta ei heikennetä tuomalla maakuntaan koronan intialaista eli deltamuunnosta Pietarista. Iso osa Satakunnan koronatapauksista viime viikolla oli ulkomaalaisperäisiä.

Analyysi: Onko perussuomalaisilla mahdollisuus kärkikahinoihin Satakunnassa?

Perussuomalaiset ovat aiemmin pärjänneet Satakunnassa kuntavaaleissa huonommin kuin eduskuntavaaleissa. Nyt puolueella on mahdollisuus merkittävään nousuun. Vaalituloksen ennakointi on tällä kertaa kuitenkin poikkeuksellisen hankalaa, arvioi toimittaja Antti Laakso.

Satakunnan koronatilanne parantunut edelleen – kohta koko maakunta voi olla epidemian perustasolla

Satakunnassa enää Eura ja Rauma ovat koronan kiihtymisvaiheessa. Muu maakunta on epidemian perustasolla. Jos tilanne jatkuu Eurassa ja Raumalla hyvänä, nekin voivat olla ensi viikolla perustasolla. Rajoituksia on purettu ministeriön suositusten mukaisesti.

Huittinen ennakkoäänestää nyt – valtuuston koko kasvaa

Tämän luettuasi tiedät, mikä Huittisissa on kiinnostavaa kuntavaaleissa ja miksi yhdelläkin äänellä on merkitystä.

Nuoret heittelivät poliisia pulloilla Huittisissa – rauhaton käytös työllisti useita poliisipartioita

Lounais-Suomen poliisilla oli muutenkin kiireinen viikonloppu. Hälytystehtäviä kertyi noin tuhat.

Ajoneuvoyhdistelmä ojaan valtatiellä Huittisissa – kuljettajalla runsaasti alkoholia veressä

Ajoneuvoyhdistelmän ulosajo aiheutti vaaratilanteen Satakunnan Huittisissa tiistaiyönä. Yhdistelmän kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hän on myöntänyt teot poliisin kuulustelussa.

Kemikaalirekka suistui tieltä Huittisissa – lastina ollutta natriumkloraattia ei päässyt ympäristöön

Onnettomuus sattui aamyöllä noin kello kahden aikaan kakkostiellä Huittisten Raijalassa. Turmasta aiheutui liikenteelle haittaa yön tunteina.

Poliisi: Susi lähestyi koiran ulkoiluttajaa Huittisissa

Poliisin saaman tiedon mukaan susi käyttäytyi poikkeavasti, eikä välittänyt hätistely-yrityksistä.

Tienkäyttäjät keskimääräistä tyytyväisempiä teiden talvikunnossapitoon Huittisten suunnalla

Huittisten hoitourakka loisti tienkäyttäjien tyytyväisyystutkimuksessa ja arvosana parani merkittävästi edellisestä vuodesta.

Huittisten torille paviljonki, Vampulaan kukkaniitty?

Huittisten tekninen lautakunta käsittelee tiistaina kaupungin elävöittämistä koskevia suunnitelmia. Esillä on Vampulaan perustettava kukkaniitty ja torille rakennettava pavinljonki. Molempien valmistumisvuosi olisi mahdollisesti 2022.

Sastamalassa yksi loukkaantui kolarissa ajettuaan kuorma-auton perään

Henkilöauton kuljettaja ajoi kuorma-auton perään. Yksi loukkaantui aamulla Sastamalassa.

Yrityksiä ajetaan nyt alas ja perustetaan uusia – "Yrityskentässä on käynnissä koronan kiihdyttämä luova tuho", sanoo ekonomisti

Koronakriisi on lyhentänyt yritysten elinkaarta. Yrityksiä on lopetettu kokonaan tai ajettu hallitusti alas ennen kuin konkurssi vie.

Metsähallitus jatkaa vankien käyttöä kunnostustöissä Satakunnassa

Korona on rajoittanut vankien työtoimintaa Huittisten avovankilan ulkopuolella.

Uimahallin yksityisvuokra 20 euron tuntihinnalla kiinnostaa niin, ettei aikoja riitä kaikille – korona-ajan mahdollisuus sai valtaisan suosion Kankaanpäässä

Myös monitoimitila on vuokrattavissa tunnin ajaksi korkeintaan kuudelle hengelle, jotka asuvat samassa taloudessa.

SAMK alkaa tarjota teollisuudelle ilmaisia koulutuspaketteja

Satakunnan ammattikorkeakoulu on saanut koulutukseen kolmen vuoden rahoituksen Euroopan sosiaalirahastolta.

Huittisissa joukkoaltistuminen päiväkodissa

Kaupunki korostaa, että karanteeniin joutumattomien on turvallista mennä päiväkotiin.

Koronan brittimuunnos vallannut alaa Satakunnassa – Rauma ja Eurajoki palasivat leviämisvaiheeseen

Rauman ja Eurajoen lisäksi leviämisvaiheessa ovat Eura ja Säkylä.

Virusmuunnosten määrä kasvaa Satakunnassa – Satasairaala saa pian testattua muunnokset omassa laboratoriossaan

Satakunnan koronaepidemiatilanne on pysynyt ennallaan: muu maakunta on kiihtymisvaiheessa, Eura, Huittinen ja Säkylä leviämisvaiheessa.

Satakunnan koronatilanne parantunut – maakunta on palannut koronan kiihtymisvaiheeseen eteläosia lukuunottamatta

Rajoituksia ei edelleenkään pureta kuin maltillisesti, sillä epidemia voi pahentua nopeasti.

Kuntiin sijoitettujen pakolaisten määrä laskenut Satakunnassa

Viime vuonna sijoitettavia oli 38, kun vuonna 2016 määrä oli 149.

Huittisten valtuusto linjasi: Lauttakylän koulu rakennetaan suunnitelman mukaan

Valtuusto käsitteli yhdeksän valtuutetun esitystä, joka vaati koulun koon pienentämistä.

Naiseen osui supikoirajahdissa Huittisissa

Supikoiraan suunnattu pienoisrevolverin luoti kimposi jostakin syystä naisen jalkaan.

Vaatimus Lauttakylän koulun pienentämisestä ei saanut vastakaikua Huittisten kaupunginhallituksessa

Yhdeksän valtuutettua on vaatinut, että koulu rakennettaisiin aiemmin päätettyä pienemmäksi.

Koronan ilmaantuvuus laskussa Satakunnassa – sairaalahoidon tarve toistaiseksi odotettua pienempi

Alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän mukaan koronatilanne on Satakunnassa edelleen vaikea.

Satakunnan Liikenne ottaa käyttöön maskipakon kaukobusseissa

Pakko koskee Onnibus flex -vuoroja eli kaukoliikenteen vuoroja.

Satakunnan Liikenteen matkustajamäärät romahtaneet – liikennepäällikkö pitää maskipakkoa pohdinnan arvoisena

Satakunnan Liikenteellä on parhaillaan käynnissä yt-neuvottelut lomautuksista. Vuoromäärä vähenee pääsiäisen jälkeen.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle