Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Lokakuussa Elävässä arkistossa ihaillaan Taivaan tulia

Lokakuista sisältöä Elävän arkiston artikkeleissa.

Tarja Turunen näki Susanna Laineen Over the hills -imitaation pubissa: "Hyvä, ettei lasi tipahtanut lattialle"

Espanjassa perheensä kanssa asuva laulaja tekee Suomessa joulun alla kirkkokonsertteja.

Susanna Laineen imitointihaaste huipentuu vappuaattona suorassa lähetyksessä: "Tämä on opettanut heittäytymistä ja häpeän sietoa"

Marja-Liisa Kirvesniemi lähetti Laineelle tsemppiviestin ja kertoi jo odottavansa lopputulosta.

Mäkäräistä ylistetään ulkomailla – Venäjän tähtiselostaja täräytti: "Suomen naisista Kaisa on numero yksi ja kaksi, sitten on Tarja Turunen"

Ampumahiihtoasiantuntijat Venäjältä, Norjasta ja Ruotsista arvostavat Kaisa Mäkäräisen korkealle.

Satama Open Air on täällä taas! – Kaupunkifestarit keräävät jälleen tuhansia ihmisiä Kemiin

Perjantaina ja lauantaina lukuisat artistit esiintyvät festarialueella Kemin keskustassa. Satama Open Air kerää vuosittain 10 000 kuuntelijaa.

Vaasa Festivalin ja Solar Sound Festivalin liput käyvät kaupaksi

Järjestäjät uskovat molempien tapahtumien yltävän kävijätavoitteisiinsa.

Pidennetty SuomiLOVE-nautinto, olkaa hyvät!

Tässä pidemmät versiot 3. jakson biiseistä

Turha leikkaus pilasi Marco Hietalan äänen – uran huippu oli kuitenkin vasta edessä

Kolme kertaa uusiutunut masennus sai Tarot- ja Nightwish-yhtyeistä tutun hevimusiikin uranuurtajan tarttumaan pulloon aiempaa herkemmin.

Vanerin vienti vetää – Koskisen Oy palkkasi lisätyövoimaa

Koskisen Oy on rekrytoinut runsaasti lisää vakituisia ja määräaikaisia työntekijöitä vaneritehtaalleen ja sahoille.

To Nightwish with Love: Watch the web series here for free!

To Nightwish with Love the web series online

The animated Saga of Nightwish: how was it made

The story of Nightwish as an animated series.

Kuinka tehtiin Nightwishin tarina animaationa

Fanit kertoivat bändin tarinan ja piirsivät hahmoja

Poikkitaiteelliset projektit kiinnostavat Tarja Turusta – nousee lavalle Kymi Sinfoniettan solistina

Sinfonietta-orkesterin kanssa keikkoihin valmistautuva Tarja Turunen aikoo esittää kappaleita klassisesta musiikista rockiin. Kesäkuun alusta saakka lähes 20 keikkaa ympäri maailmaa tehnyt artisti odottaa myös jo edessä siintävää kesälomaansa perheen kanssa.

Mikä on sinun korvaamaton Nightwish-aarteesi?

Lähetä video ja osallistu Fellow Imagineers -dokumenttiin.

What is your priceless Nightwish treasure?

Participate to Nightwish documentary here!

Linnan juhlista tuli Suomen tärkein mediatapahtuma

Linnan juhlat vetää koko kansan tv:n ääreen.

Miia Kosunen ylivoimaiseen voittoon laulukilpailussa - edessä uran vaihto?

Miia Kosunen on voittanut tämän kauden The Voice of Finlandin. Ennakkosuosikkina kisan finaaliin lähtenyt joensuulainen parturi-kampaaja kesti paineet ja sulatti niin valmentajien kuin yleisönkin sydämet. Kosunen keräsi peräti 41,4 prosenttia yleisöäänistä.

Tarja Turunen kajauttaa kirkossa korkealta ja kovaa

Kymmenen konsertin joulukiertue työllistää jouluihmiseksi tunnustautuvaa laulaja Tarja Turusta lähes aattoon saakka.

KD asetti ensimmäiset ehdokkaansa Kaakkois-Suomen piirissä

Tavoitteena on löytää uudesta vaalipiiristä täysi lista. Loput ehdokkaat on tarkoitus julkistaa vuoden vaihteeseen mennessä.

EU-vaalien kampanjakoneistot yrittävät puhaltaa eloa äänestäjiin

Europarlamenttivaalit lähestyvät ja vaalikampanjat kiihtyvät. Ehdokkaat kampanjakoneistoineen yrittävät saada äänestäjät innostumaan. Vaaleja enemmän kansaa kiinnostaa takapakkia ottaneen kevään tulo.

Persoona kannattaa laittaa peliin työnhaussa

Oman aktiivisuuden merkitystä työnhaussa korostettiin DuuniExpo - tapahtumassa Lahden messukeskuksessa. Jokainen sähköpostiviesti ja yhteydenotto kannattaa tehdä huolella, jotta erottuu muista.

Roudarin kiertue-ennätys Tarja Turusen turneelta

Tuomas Karppinen on tehnyt roudarin hommia 16-vuotiaasta asti. Viimeisimpänä tutuksi tuli Tarja Turusen keikkabussi. Rock-hommissa matkustamiseen tuhraantui suurin osa ajasta. Ennätyksellisen pitkä reissu syntyi Tarja Turusen kiertueella. Tien päällä oltiin kaikkiaan kolme kuukautta.

Nurmes innostui Nenäpäivästä

Nurmes on valmiina Nenäpäivään. Nurmeksen yrittäjät ovat valmisteleet vauhdikkaan Nenäpäivän, joka huipentuu illalla Nurmeshovissa pidettävään ohjelmalliseen illanviettoon. Ennen Teo Turusen tahdittamia tansseja pidetään hauskaa monella tavalla.

Nenäpäivänä tanssitaan, lauletaan ja syödään

Nenäpäivää vietetään Pohjois-Karjalassa monimuotoisesti ja iloisesti. Joensuun lisäksi tänä vuonna nenäillään myös Nurmeksessa.

Tarja Turusen veli osallistui siskoltaan salaa tangomarkkinoille

Musikaalisen suvun vesa lähti Tangomarkkinoille menestymään. Laulamaan hänet vetää halu saada ihmiset viihtymään.

Näin Nightwish arvioi kiteeläistä pontikkaa

Ylen arkistoista löytyi mielenkiintoinen video, jossa Nightwish maistelee ja arvioi kiteeläistä pontikkaa. Video on kuvattu vuonna 2001, se on osa Kiteetä esittelevästä videosta, joka nähtiin TV2:n ohjelmassa Kesäillan Valssi. Tuolloin solistina oli Tarja Turunen ja basistina Sami Vänskä.

Nightwish - toiveikas kevät päättyi muutoksen syksyyn

Vuoden 2012 lokakuu toi kiteeläislähtöiselle Nightwish – yhtyeelle uuden haasteen: miten pitää mainetta ja kunniaa yllä jälleen uuden laulusolistin voimin. Ruotsalaisen Anette Olzonin korvaa ainakin toistaiseksi hollantilainen Floor Jansen. Hän on aiemmin toiminut yhtyeissä After Forever ja ReVamp.

Anette Olzon and Nightwish part company

Vocalist Anette Olzon is leaving the band Nightwish. In a press statement put out by the band on Monday, it said there was a "division from which we cannot recover."

Yllättikö Olzonin ero?

Rockbändi Nightwishin ja sen solistin Anette Olzonin tiet eroavat. Oliko yhtyeen päätös yllätys? Jäätkö kaipaamaan Olzonia yhtyeen solistina?

Onnellinen Tarja Turunen julkaisi live-levyn

Tarja Turunen on julkaissut uransa ensimmäiset livetaltioinnit. Act 1 -nimeä kantavat CD ja DVD ovat laulajalle tärkeitä virstanpylväitä uralla, kertoo laulaja. Tarja Turunen sanoo olevansa hyvin onnellinen, konsertteja on riittänyt ja parisuhde Marcellon kanssa on kunnossa.

Kuolonkolari, hevosensyönti ja tietomurto kiinnostivat vuonna 2011

YLE Pohjois-Karjalan nettisivujen luetuimmat jutut vuonna 2011 kertoivat kuolemiin johtaneesta kaahailusta, hevosen syömisestä ja tietomurrosta. Kärkipäästä löytyivät myös kulttuuriravintola, kulttiyhtye ja villikoirat.

Court dismisses Nightwish libel case

The Helsinki District Court has dismissed charges of libel related to the contents of an authorised book about the Finnish band Nightwish.

Nightwish-kirjasta nostetut syytteet kumoon

Helsingin käräjäoikeus päätti hylätä syytteet törkeästä kunnianloukkauksesta koskien Nightwish-yhtyettä käsittelevän kirjan sisältöä. Nightwishin entisen solistin Tarja Turusen aviomies ja manageri Marcelo Cabuli syytti kirjan kirjoittajaa Marko Ollilaa ja kirjan kustantanutta Like Kustannusta törkeästä kunnianloukkauksesta.

Nightwish keeps fans up all night

Hundreds of fans lined up on Tuesday night to score autographs from Finnish metal band Nightwish in Helsinki, where they are promoting their first album in four years.

Nightwish lawsuit goes to court

The former manager of the one-time lead singer of Nightwish has gone to court in Helsinki over an authorised book about the group.

Kunnianloukkausjutun oikeudenkäynti Nightwish-kirjasta alkoi

Nightwish-kirjaa koskeva kunnianloukkausjutun pääkäsittely alkaa tiistaina Helsingin käräjäoikeudessa. Nightwishin entisen solistin Tarja Turusen aviomies ja manageri Marcelo Cabuli syyttää kirjan kirjoittajaa ja kustantajaa törkeästä kunnianloukkauksesta.

Kunnianloukkausoikeudenkäynti Nightwish-kirjasta lykkääntyy

Nightwish-yhtyeestä kertovasta kirjasta nousseen oikeudenkäynnin pääkäsittelyä on lykätty marraskuulle. Istunnon piti alkaa tiistaina aamupäivällä Helsingin käräjäoikeudessa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle