Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kajaanissa tuli kiire osallistua Nenäpäivän tanssimaratonille: "Tänään piti nopeasti liikuntatunnilla harjoitella moovit"

Suomen suurin ja hauskin hyväntekeväisyyskampanja Nenäpäivä on näkynyt Kajaanissa tanssin merkeissä.

Hämäläisraati kaivaa Suomen menestyksen avaimia itsenäisyyspäivänä: "Jätetään kateus ja otetaan tilalle positiivinen röyhkeys"

Tulevaisuudessa odottavat tekoäly, suvaitsevaisuus, kriittisyys ja lukutaidon merkitys. Peräpeiliin ei hirveästi kannata katsella, toteavat hämäläiset raatilaiset.

Janne Kataja: Uskallan väittää, että Riihimäellä säilyy ammattiteatteri

Työryhmä etsii Riihimäen Teatterille uutta toimintamallia. Janne Kataja ja Aku Hirviniemi ovat mukana.

Riihimäen teatteri sai vuoden armonaikaa – apuun kutsutaan Janne Kataja ja Aku Hirviniemi

Riihimäen kaupunki antaa ammattiteatterilleen aikaa ensi vuoden huhtikuuhun asti löytää uusi halvempi toimintamalli. Kaupunginjohtaja muutti talousarvioehdotustaan, kun yleinen vastustus ja poliittinen paine kasvoi.

”No onpas nyt hävytöntä” – palkittu Riihimäen teatteri teki näytelmän oman kaupungin tv-julkimosta

Riihimäki on tv-juontaja ja koomikko Janne Katajan kotikaupunki. Riihimäen teatteri yrittää syksyn tärkeimmässä ensi-illassaan avata katsojille, mikä on miehiään kaupungin suurin julkimo ja miten hän katsoo maailmaa.

Mistä on maalaiskomediat tehty?

Mistä ne kertovat ja mikä tekee lajista niin suositun?

Miltä Riihimäki näyttää vuonna 2030? Keskustelu suorana verkossa kello 20 alkaen

Riihimäkeläisen Janne Katajan isännöimässä keskustelussa ovat mukana kaikki kaupungin nykyiset valtuustopuolueet.

Janne Kataja riemastui paikallislehtien pikku-uutisista

Janne Kataja riemastui paikallislehtien pikku-uutisista

Riihimäen Nuorisoteatterille tunnustusta pitkäjänteisestä teatterityöstä

Riihimäen Nuorisoteatterin merkitys on huomattu valtakunnallisesti, sillä torstaina teatterille myönnettiin Lapsenpäivä-palkinto. Palkinto on suuruudeltaan 8 500 euroa.

Juontaja Janne Katajan teesit vauvakatoon: Lapset mukaan töihin ja verohelpotuksia jälkikasvusta

Pienyrittäjä Janne Katajan mielestä valtion tulisi tukea vanhempia nykyistä huomattavasti enemmän. Toisaalta tehtävää olisi myös asenneilmapiirissä: lapsi pitäisi esimerkiksi voida ottaa työpaikalle mukaan.

Kotikatsomon draamauutuus porautuu kaivosbisnekseen – Korpelan kujanjuoksua kuvataan Nokialla

Maalaiskomediat ja Pirunpelto ovat toimineet niin hyvänä käyntikorttina, että kuvauspaikat Ylen uusimmalle Kotikatsomo-draamalle, Korpelan kujanjuoksulle, saatiin helposti. Sarjan toista kautta pistetään parhaillaan purkkiin muun muassa Nokialla.

Kotikatsomo: Korpelan kujanjuoksu

Kotikatsomon sarja porautuu kaivosbisnekseen

Esa Latva-Äijö on Korpelan kujanjuoksun levollinen sankari

Korpelan kujanjuoksu-sarjan näyttelijä Esa Latva-Äijö

Karoliina Vanne on maaseutudraaman luonnollinen sankaritar

Karoliina Vanne esittää Korpelan kujanjuoksun naispääroolin

Janne Kataja on Korpelan kujanjuoksu-sarjan koheltava sankari

Korpelan kujanjuoksu-sarjan näyttelijä Janne Kataja

Janne Kataja suree kotikaupunkinsa teatterin kohtaloa: "Lyhytnäköistä politiikkaa"

Säästöpaineet uhkaavat Riihimäen teatterin tulevaisuutta. Ensi kevätkausi saattaa jäädä 70 vuotta täyttävän teatterin viimeiseksi. Teatterin saama taloudellinen tuki on pienentynyt vuosi vuodelta ja teatterin johto hakeekin nyt vaihtoehtoja toiminnan turvaamiseksi.

Viihteen ja kulttuurin hämäläisnimistä kovimmat tulot pianisti Olli Mustosella

Kokosimme kantahämäläisten viihteen ja kulttuurin ammattilaisten tulotietoja vuodelta 2014.

Janne Kataja: "Suu napsaa ennen kuin viinaton kaksi kuukautta alkaa"

Yle TV1:n uudessa ohjelmassa 100 päivää ilman viinaa neljä suomalaista julkkista ryhtyy raittiiksi. Itsekin korkin kiinni laittava ohjelman juontaja Janne Kataja tunnustaa olevansa viinien ja samppanjan suuri ystävä.

Häirikkö yritti tunkeutua Janne Katajan kotiin keskellä yötä

Sekavasti käyttäytynyt ulkopaikkakuntalainen mies metelöi Janne Katajan talon kuistilla Riihimäellä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Ilmeisesti päihtynyt mies pyysi suosikkijuontajalta yösijaa mutta päätyi lopulta poliisin huomaan.

Tänään hyväillään nenää ja nenäillään hyvää

Nenäpäivä on näkynyt Meri-Lapissa pitkin syksyä lukuisissa tapahtumissa. Varsinkin Kemissä on ollut pokkaa pitää punaista nokkaa läpi vuoden.

Perjantaina vietetään Nenäpäivää – muista katsoa show Kakkoselta

Nenäpäivä kerää hauskanpidolla varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi.

Siskonpedissä ilakoitiin äitiyden, kodin ja ydinperheen kustannuksella

Pussit, Äiti koneella ja muita 1. kauden kohokohtia.

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja ostivat lehmän huutokaupasta

Janne Kataja ja Aku Hirviniemi ovat siirtyneet valioluokan vasikkabisnekseen. Neljän hengen miesporukka on hankkinut jo kaksi vasikkaa Ophelian ja aivan hiljattain Lobeltan Lopelta. Varsinkin Janne Kataja on erittäin innostunut lehmäroduista ja laadukkaasta alkiotuotannosta.

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja yrittävät puhaltaa henkeä vanhaan lasitehtaaseen

Vanhan historiallisen lasitehtaan aluetta on koetettu elvyttää Riihimäellä jo useaan eri otteeseen. Liian karuksi koettu paikka ei ole kuitenkaan toistaiseksi löytänyt paikkaansa nykyajassa. Nyt riihimäkeläiset kulttuuripersoonat Aku Hirviniemi ja Janne Kataja koettavat puhaltaa lasitehtaan alueen lentoon.

Aku Hirviniemen äiti antautuu vappuna työväenlauluille

Erja Hirviniemeltä jää tällä kertaa vappumarssi väliin, sillä hän esiintyy Riihimäellä poikansa Aku Hirviniemen ja juontaja Janne Katajan pyörittämässä Teatteriravintola Koomikossa. Vappukattausten yhteydessä biisilistalla on luonnollisesti työväenlauluja.

Janne Kataja ja Aku Hirviniemi riskillä ravintolabisnekseen

Juontaja-koomikko Janne Kataja on yhdessä näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa laittamassa rahojaan likoon ravintolabisnekseen. Kaksikon perustamalla yhtiöllä on vastuu uuden ravintolan teatteri-illoista. Miehet haluaisivat saada pystyyn ravintolan, jossa voisi bongata enemmänkin julkimoita.

Kataja ja Nieminen suutelivat kansalaisaloitteen kunniaksi

Tasa-arvoista avioliittolakia vaativaan kansalaisaloitteeseen oli tiistaina alkuillasta kertynyt lähes 80 000 nimeä. Nimienkeruukampanjaa vauhdittamassa on useita Tahdon-lähettiläiksi nimettyjä julkkiksia. Ajankohtainen kakkonen seurasi Riku Niemisen ja Janne Katajan kampanjakierrosta Helsingissä.

Janne Kataja luottaa koomikon karmaansa

Tv:stä tuttu Janne Kataja tähdittää ensi kesänä Törnävän kesäteatteria Seinäjoella. Kataja esiintyy farssin pääroolissa ja odottaa innolla tulevaa kesää. "Farssi on mun laji", sanoo Kataja.

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja pelkäävät yleisövyöryä vuokra-asuntoonsa

Juontaja Janne Kataja ja näyttelijä Aku Hirviniemi ryhtyvät vuokraisänniksi. He ovat yhteistuumin kunnostaneet Venäjän vallan aikaisen kerrostalokolmion Riihimäen varuskunnasta. Kaksikko pitää ”Suomen pienimmät vuokra-asuntomessut” sunnuntaina etsiessään sopivaa vuokralaista. Tieto näytöstä levisi verkossa niin tehokkaasti, että miehet pelkäävät yleisöryntäystä.

Katajan karmeasta hometalosta "hyvä mieli"

Janne Katajan hometalo puretaan ja hirret huutokaupataan. Kataja haluaa, että kaiken jälkeen voisi olla hyvä mieli siitä, että kaikesta selvitään.

Vastaa ja kommentoi: Pelottaako home?

Maanantain puheenaiheena Radio Hämeessä on salakavala ja sairastuttava home. Nuuskitko ilmaa kotona tai työpaikalla?

Suomen kuuluisin hometalojupakka päätyi sopuun

Riihimäkeläisen juontaja Janne Katajan paljon julkisuudessa ollut hometaloriita on saanut pisteen. Kataja kertoo blogissaan, että hän on tehnyt sovinnon hometalokaupassa, jonka hän aiemmin tänä vuonna hävisi Hyvinkään käräjäoikeudessa. Näin ollen hän on myös perunut Kouvolan hovioikeuteen tekemänsä valituksen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamuposti.

TV-juontajan homeblogi laittoi rakentajan nettipalvelun polvilleen

Tv-juontaja Janne Katajan omakohtaiset kokemukset hometaloriidasta aiheuttivat niin suuren yleisöryntäyksen että rakennusalan palvelusivusto kaatui samantien. Palvelua ei vielä lauantaina oltu saatu pystyyn. Blogin kohtalosta uutisoi muunmuassa Aamuposti.

Kovia kokeneesta Janne Katajasta tuli Riihimäen positiivisin henkilö

Riihimäkeläinen juontaja Janne Kataja sai vähän balsamia haavoihinsa lauantaina Riihimäellä, kun kotikaupunki valitsi hänet vuoden positiivisimmaksi persoonaksi. Mies ei itse ilmestynyt vastaanottamaan palkintoaan.

Anita Hirvosen kesään kuuluu järvijuoksua ja kukkien kastelua

Laulaja Anita Hirvonen on viihtynyt hyvin Hausjärven maaseudun rauhassa Hikiän kylässä. Hän asuu vanhassa Karhin koulussa. Perjantai-iltana Anita on mukana käynnistämässä TV2:den Kesäillan valssia.

Juontajan hometaloriita jatkuu hovioikeudessa

Riihimäkeläisen juontaja Janne Katajan paljon julkisuudessa ollut hometaloriita jatkuu hovissa. Kataja on tehnyt päätöksen jättää tyytymättömyysilmoitus Hyvinkään käräjäoikeudenpäätökseen. Asiaa puidaan siis seuraavaksi Kouvolan hovioikeudessa, kertoo Aamuposti.

Riihimäkeläisjuontaja hävisi kiistan hometalosta

Riihimäkeläinen juontaja Janne Kataja on puolisoineen hävinnyt käräjäoikeudessa kiistan ostamastaan hometalosta. Oikeuden mukaan Katajat laiminlöivät itse mahdollisuuden tarkempaan kuntotarkastukseen, vaikka arvioija sitä oli suositellut. Päätöksestä kertoivat iltapäivälehdet verkossa.

Aku ja Janne ponnistivat menestykseen Riihimäen Nuorisoteatterista

Riihimäen Nuorisoteatterista on kasvanut merkittävä kulttuuritoimija. Harvasta pienestä kaupungista tulee yhtä paljon mielenkiintoisia persoonia maan viihde- ja teatteriestradeille kuin Riihimäeltä viime vuosina. Esimerkiksi sellaisia kuin Aku Hirviniemi ja Janne Kataja.

Hämeen liiton kulttuuripalkinto nuorten teatterityölle

Riihimäen Nuorisoteatteri on saanut tämän vuoden Hämeen liiton myöntämän kulttuuritunnustuspalkinnon. Teatteri juhlii 20-vuotista taivaltaan ensi vuonna.

Pistä paremmaksi kuin Kuustonen!

Nyt on mahdollisuus voittaa vuoden pöljimmässä kisassa ja päihittää Suomen virallinen pyhimys - Mikko Kuustonen! "Pistä paremmaksi kuin Kuustonen" -kisaan on lähtenyt jo ainakin yksi eteläkarjalainen tiimi!

Taikuri Tapio Salomaa hämmästyttää Nenäpäivässä

Siilinjärveläinen huipputaikuri Tapio Salomaa viihdyttää yleisöä YLE Savon Nenäpäivän tapahtumassa 5. marraskuuta. - Odotettavissa on alan parhaat temput, Salomaa vakuuttaa.

Kouvot ei haihattele

Kouvolan Kouvot venytti perättäisten voitto-otteluiden sarjaansa viiteentoista maanantaina Korisliigassa. Voittoputkessa liitävä joukkue keskittyy olennaiseen, väittää joukkueen kapteeni.

Riihimäen koomikkolupaukset Aku ja Janne

Nuoret teatterilaiset vuonna 1999 kuvattuina.

Janne Kataja ja Vappu Pimiä jatkavat Big Brotherissa

Vappu Pimiä ja Janne Kataja juontavat syksyllä Big Brotherin neljännen tuotantokauden. Pimiä juontaa viime vuoden tapaan sunnuntain suorat Big Brother Talk Show't ja Kataja jatkaa toistamiseen arki-iltojen suorien Big Brother Extrojen vetäjänä.