Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kosmetiikkaa ilman muovirakeita on jo helpompi löytää

Kosmetiikkateollisuus on vähentänyt mikromuovien käyttöä.

Tutkimus: Sosiaalinen media tekee meistä syöksähteleviä sopuleita

Kööpenhaminan ja Oslon yliopistoissa tehdyn tutkimuksen mukaan ihmiset käyttäytyvät Twitterissä samalla tavalla kuin pörssissä ja seuraavat laumaa sopuleiden tapaan. Suursuosion syntymiseen Twitterissä riittää 15 - 20 minuuttia, mutta suosio myös katoaa nopeasti.

Bundesbank: Mahtitalous kasvaa korkeintaan prosentin ensi vuonna

Saksan keskuspankki on alentanut ennustettaan ensi vuoden talouskasvusta: se on enää korkeintaan prosentti. Vielä kesäkuussa Bundesbank arvioi Saksan bruttokansantuotteen kasvavan ensi vuonna 1,8 prosenttia.

Mitaliehdokas Bahama pettyi naisten pikaviestissä

Pikajuoksun kärkimaat Jamaika ja USA selvittivät naisten pikaviestin alkuerät tyylikkäästi, mutta yksi ennakosuosikeista on ulkona loppukilpailusta. Bahaman juoksu meni pieleen toisessa vaihdossa.

200 metrin finaalista USA-Jamaika-maaottelu

Naisten 200 metrin maailmantilaston kärkinimet, Shalonda Solomon, Carmelita Jeter ja Veronica Campbell-Brown hallitsivat matkan MM-välieriä Daegussa. MM-finaalissa nähdään kolme yhdysvaltalaisjuoksijaa ja kolme jamaikalaisjuoksijaa.

Selluliittituotteet yhtä tyhjän kanssa

Tuotteet selluliittia vastaan eivät tehoa, selviää Saksan tuotetestaussäätiön Stiftung Warentestin tuoreesta tutkimuksesta. Tutkimusta varten 300 naista käytti neljän viikon ajan kahdeksaa kosmeettista tuotetta ja kahta selluliitin vähentämiseen tarkoitettua laitetta.

Gisele Bündchen maailman kovapalkkaisin malli

Brasilialaiskaunotar Gisele Bündchen on maailman kovapalkkaisin malli. Talouslehti Forbesin laskelmien mukaan 27-vuotias supermalli ansaitsi viime vuonna 35 miljoonaa dollaria ja tienasi yli tuplasti enemmän kuin listan kakkonen, saksalainen Heidi Klum. Bündchenin kasvot komeilevat muun muassa Disneyn, Nivean ja Pantenen mainoksissa.