Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Publik på Judas Priests konsert i Hyvinge 7.6.2018.

Pääsevätkö Scorpions ja Nightwish vihdoin festarilavalle? – Millaista on suunnitella jättifestareita koronan varjossa

Kokenut festarijärjestäjä Timo Isomäki kertoo, kuinka hän pyrkii selättämään jo toisen poikkeuksellisen festarikesän tuomat haasteet.

Rockbändi Scorpions esiintyi Rio de Janeirossa lokakuussa 2019.

Legendaarinen Scorpions tulee Tampereelle kesällä Suomen suurimmalle rock-festivaalille

Rockfestin ohjelmisto on julkaistu. Tampereella nähdään myös esimerkiksi Nightwish.

Roman Galay

Taitoluistelija Roman Galay ennätyspisteisiin Italiassa

Suomen Roman Galay venyi taitoluistelukauden avauskisassaan Italiassa huippusuoritukseen. 

Kuvitus vahingossa poliittisiksi lauluiksi päätyneitä kappaleita käsittelevään artikkeliin.

Tanssia maailman raunioilla — vahingossa kantaa ottavaksi lauluksi

Viattomasta popkappaleesta voi tulla poliittinen kannanotto.

Rockin' Tahko -tapahtuman esiintymislava juuri ennen festivaalin alkua.

Ensimmäinen Rockin' Tahko käyntiin Kuopion Nilsiässä

Pääesiintyjä Scorpionsin odotetaan tuovan paikalle varttuneempaa rock-yleisöä.

Rockstop-ohjelman ohjaaja Matti Grönberg ja Heli Nevakare ohjaamossa.

Rockstopin neljäs vuosi

Musiikkiohjelman neljäs kausi sisälsi 12 jaksoa.

Heli Nevakare (oik.) Markku Hyvärinen (vas.) ja Eero sekä Viivi Eräpuu.

Rockstopin kolmas vuosi

Musiikkiohjelmasarjan kolmas kausi vuosilta 1989–1990.

Näyttelijä, käsikirjoittaja Heikki Silvennoinen, Kummeli V

Rocklegendaa lämmittelevä Heikki Silvennoinen: "Kyllähän se sketsihahmo on saanut alkunsa Scorpions-maailmasta"

Saksalainen Scorpions esiintyy perjantaina Haminassa ja lauantaina Pietarsaaressa osana 50-vuotisjuhlakiertuettaan. Lämmittelijänä toimiva Heikki Silvennoinen sanoo, ettei ota keikkailua enää liian vakavasti kuten nuorena, mutta esiintymiset tuntuvat kropassa enemmän.

Rock-yhtye Scorpions

Scorpions-konsertin lupasotku ohi – konserttilava nousee jo Pietarsaaressa

Pietarsaaressa lauantaina järjestettävän konsertin valmistelut on saatu aloitettua lupa-asioiden selvittyä. Nurmikko ja juoksuradat peitetään torstaina peittolevyillä.

Klaus Meinen, Rudolf Schenkerin ja Matthias Jabsin johtama Scorpions on parhaillaan jäähyväiskiertueellaan ja bändi nähdään myös Lappeenrannan Saimaa Open Airissa.

Scorpions-konsertin lupapaperit syyniin kesken lomien – "Tämä ei ole helppo tilanne"

Pietarsaaren Scorpions-konsertin lupa-asioita vauhditetaan erikoisjärjestelyillä. Lupia käsittelevä viranomainen keskeyttää lomansa tarkastaakseen tapahtuman asiakirjat.

Irwin Goodman Yle TV 2:n studiolla 1988.

Rockstopin toinen vuosi

Musiikkiohjelmasarjan toinen kausi vuosilta 1988–1989.

Pave Maijanen

"Vain elämää" oli Pave Maijasesta rankka kokemus: Pehkuihin pääsi vasta puolilta öin

Puolentoista viikon kuvaussessio oli rankka, mutta vankka kokemus.Videohaastattelussamme Maijanen kertoo, millaisen vaikutuksen nuoret Vain elämää -artistikollegat tekivät häneen. Videolla Maijanen paljastaa, miten Mestarit keksittiin nostaa Areenalle.

Rock-yhtye Scorpions

Scorpions kesällä Pietarsaareen ja Haminaan

50-vuotistaivaltaan juhlistava Scorpions heittää Suomessa kesällä kaksi keikkaa: Haminassa ja Pietarsaaressa. Maailmankiertue käynnistyy toukokuussa Kiinasta.

Scorpions esiintyi Lahden yössä

Scorpions Haminaan heinäkuussa

Urallaan kymmeniä miljoonia levyjä myynyt saksalaisbändi nähdään Hamina Bastionissa heinäkuun viimeisenä päivänä. Haminan lisäksi bändi esiintyy kesällä myös Pietarsaaressa.

Tuure Kilpeläinen lavalla.

RockCock käynnistyi helteisessä säässä Väinölänniemellä

Tuure Kilpeläinen avasi tämän vuotisen RockCock-festivaalin perjantaina. Festivaali sijoittuu tänä vuonna aiempaa laajemmalle alueelle.

Scorpions esiintyi Lahden yössä

Savon Sanomat: Scorpions' rider brings price spike to festival tickets

A chauffeur-driven Mercedes each, individual porcelain toilets and a record-breaking enormous stage: these are just some of the demands in a 38-page list issued by German hard-rock legends the Scorpions to festival organisers in Kuopio. Savon Sanomat reports that the group is to headline the Rockcock festival at the end of July, but in Lahti their diva-esque stipulations led to fans having to fork out an extra 30 euros each on top of the ticket price.

Scorpions esiintyi Lahden yössä

Scorpions laittoi kaikkensa peliin ja rokkasi rakkautta Lahden yöhön

Scorpions ja Still loving you -kappale ovat osa monen ihmisen rakkaustarinaa. Yksi on rakastunut balladin soidessa elämänsä ensimmäistä kertaa, toinen tanssinut häävalssinaan ja kolmas kokkaa edelleen puolisonsa kanssa sen tahtiin. Lahden yö tihkui hellyyttä, kun legendaarinen bändi päätti keikkansa kovaan ja kaivattuun kolmikkoon: Still loving you, Wind of change ja Rock you like a hurricane.

Rock-yhtye Scorpions

Scorpions haluaa muuttaa maailmaa rockin ilosanomalla

Lähes 50-vuotiaan rock-yhtyeen Scorpionsin vanhojen fanien rinnalle on kasvanut uusi sukupolvi. Yleisö kaikkialla maailmassa haluaa kuulla bändin kolme suurinta hittiä. Scorpions taas tahtoo levittää musiikin ilosanomaa ja muuttaa maailmaa.

Lahden yöt -tapahtuman kasausta.

Vetääkö Scorpions kaupunkifestareille ennätysyleisön?

Keskiviikkona alkavaan Lahden yöt -tapahtumaan odotetaan tavallista suurempaa yleisöä. Tämänvuotinen vetonaula on Scorpions, jonka yllättävä ponnahtaminen esiintyjälistalle on poikinut myös kielteistä palautetta.

Turvallisuustarkastus Kuopiorockissa

Kuopiorockin festivaalialue laajenee Väinölänniemen uimarannalle

Uimaranta on ollut viime vuosina festivaalin huoltoaluetta, mutta tänä kesänä se avataan myös yleisölle. Kuopiorock myös täydensi esiintyjäkaartiaan tänään ruotsalaisella H.E.A.T-yhtyeellä.

Klaus Meinen, Rudolf Schenkerin ja Matthias Jabsin johtama Scorpions on parhaillaan jäähyväiskiertueellaan ja bändi nähdään myös Lappeenrannan Saimaa Open Airissa.

Scorpions esiintyy kesällä Lahdessa

Yhtye nousee lavalle Lahden Yöt -tapahtumassa heinäkuussa. Keikan varmistuminen aiheuttaa aikataulumuutoksia ja peruutuksia tapahtuman ohjelmistoon.

RockCock

Scorpions on RockCockin pääesiintyjä

Lähes 50 vuotta sitten perustettu saksalainen rockjyrä on Kuopion RockCock -festivaalin pääesiintyjä.

Project Rock

Scorpionsin, Guns N' Rosesin ja Whitesnaken soittajia pohjoiseen

Rockin raskassarjalaisista koottu Project Rock -yhtye ulottaa viiden keikan Suomen kiertueensa Pohjois-Suomeen. Marraskuussa Tornioon saapuu muun muassa Scorpionissa ja Whitesnakessa soittaneita muusikoita.

Klaus Meinen, Rudolf Schenkerin ja Matthias Jabsin johtama Scorpions on parhaillaan jäähyväiskiertueellaan ja bändi nähdään myös Lappeenrannan Saimaa Open Airissa.

Scorpions tulee Ouluun

Saksalainen hard rock-yhtye konsertoi Oulussa marraskuussa. Yhtye tekee Oulun lisäksi kaksi Suomen keikkaa, Helsingissä ja Seinäjoella.

Kymmenes Miljoona Rock ei toteudu

Tänä kesänä piti järjestää Miljoona Rockin 10-vuotisjuhlatapahtuma. Vesa Keskinen ei ole kuitenkaan onnistunut löytämään tarpeeksi tasokasta pääesiintyjää.

VPS pelaajat Karsten Smith ja Bamo Alfat

VPS esitteli uusia pelaajia

Liigacupissa alavireisesti esiintynyt Vaasan Palloseura täydensi tänään miehistöään kahdella uudella tulokkaalla. Lisäksi jo useamman vuoden mukana olleet kaksi pohjalaislupausta saavat näyttöaikaa huhtikuun loppuun asti.

Teemu Vehkaperä kantaa huolta Saimaa Open Airin käytännön järjestelyistä

Saimaa Open Airiin mahtuu vielä

ZZ Top ei ole vetänyt Rauhaan yhtä suurta kansanpaljoutta kuin viime kesäinen Scorpions. Saimaa Open Airiin on kuitenkin myyty lippuja ennakkoon kohtuullisesti.

Robin Packalen

Nettihitin tehnyt Robin: "Jo turvaistuimessa lauleskelin Scorpionseja"

Turkulainen teinipoppari Robin Packalen on noussut valtavaksi nettihitiksi viikon aikana. Maanantaina julkaistu video on kerännyt viidessä päivässä kaksi miljoonaa latausta. Robin antoi Ylelle ensimmäisen hittimenestyksen jälkeisen TV-haastattelunsa.

Tarja Turunen esiintyy lavalla Budapestissä Unkarissa vuoden 2009 kesäkuussa.

Tarja Turunen esiintyy Scorpionsin kanssa Lappeenrannassa

Saimaa Open Airin järjestäjät halusivat jo levyllä yhdessä esiintyneet Scorpionsin ja Tarja Turusen samalle lavalle.

Klaus Meinen, Rudolf Schenkerin ja Matthias Jabsin johtama Scorpions on parhaillaan jäähyväiskiertueellaan ja bändi nähdään myös Lappeenrannan Saimaa Open Airissa.

Scorpions vetää väkeä Saimaan rantaan

Jäähyväiskiertueellaan oleva saksalaislegenda on myynyt jo avausperjantaina koko festivaalin yleisötavoitteen täyteen. Haasteita järjestäjille tuovat Kuutostien poikkeukselliset liikennejärjestelyt. Työtä on vielä jäljellä, mutta perjantaihin mennessä kaiken pitäisi olla kunnossa.

Hotellihuone

Scorpions-keikka vie huoneet hitailta

Saimaa Open Air -festivaaliviikonloppuna hotellihuoneet ovat kortilla Lappeenrannassa ja Imatralla. Imatran Cumulus hotellista kerrotaan, että Saimaa Open Air näkyy heillä siten, että viikonlopun huoneet varattiin hyvissä ajoin.

Tarja Turunen

Tarja Turunen Saimaa Open Airiin

Tarja Turunen Band esiintyy heinäkuussa Lappeenrannan Rauhassa. Kyseessä on Turusen ainoa keikka Suomessa tänä kesänä.

Bonnie Tyler on yksi Lappeenrannassa järjestettävään Saimaa Open Airiin kiinnitetyistä artisteista.

Bonnie Tyler täydentää Saimaa Open Airin ohjelmiston

Isojen festivaalien joukkoon pyrkivä Saimaa Open Air -festivaalin esiintyjät ovat selvillä. Jäähyväisiä jättävä saksalainen Scorpions on perjantain pääesiintyjä. Lauantaina lavalle nousee Bonnie Tyler sekä Samantha Fox.

Klaus Meinen, Rudolf Schenkerin ja Matthias Jabsin johtama Scorpions on parhaillaan jäähyväiskiertueellaan ja bändi nähdään myös Lappeenrannan Saimaa Open Airissa.

Scorpions rokkaa jäähyväiskiertueellaan Saimaan rannalla

Isojen rock-festivaalien joukkoon pyrkivä Saimaa Open Air esittelee saksalaislegendojen lisäksi myös laajan kattauksen kotimaisia huippuartisteja. Osa tapahtuman tuloista menee hyväntekeväisyyteen. Lauantain pääesiintyjä julkistetaan toukokuun toisella viikolla.

The Scorpions -yhtyeen jäsenet Ralph Rieckermann, Rudolf Schenker, Herman Rarebell, Klaus Meine ja Matthias Jabs ulkona kaupunkimaisemassa auringonpaisteessa. Mustavalkokuva.

Saksa nousi Englannin ohi musiikkimahdiksi

Musiikinmyynnin maailmanlaajuinen alamäki on nostanut saksalaiset yllättäen Euroopan suurimmaksi ja maailman 3. suurimmaksi musiikkimarkkina-alueeksi. Saksan ja Englannin markkinoiden ero on noin 200 miljoonaa euroa.

Katunäkymä Kööpenhaminasta

A-studio: Rikollisjengi Black Cobra uhkaa saapua Suomeen

Yksi pohjoismaiden suurimmista rikollisjengeistä on maahanmuuttajataustaisten Tanskassa vuonna 2000 perustama Black Cobra. Jengin rantautuminen Suomeen on todellinen riski, sanoo A-studion haastattelema KRP:n apulaispäällikkö Tero Kuremaa.

Kesällä 2010 Raumalla tapahtuu!

Raumalla on edessään todellinen tapahtumakesä. Luvassa on muun muassa Pitsiviikkoa, Blue Sea Film Festivalia ja Rauma Bluesia. Lisäksi ohjelmistoa tarjoavat kolme raumalaista yrittäjää. Riku Räsänen, Toni Järvinen ja Sami Pesonen ovat yhtä mieltä siitä että tänä vuonna on tarjolla kaikille jotakin, jokaiseen makuun.

Mokoma-yhtyeen lehdistökuva vuodelta 2010

Mokoma nousi albumilistan kärkeen

Metalliyhtye Mokoma on noussut suoraan virallisen albumilistan kärkeen Sydänjuuret-levyllään. Mokoma on yltänyt ykkössijaan myös kahdella aikaisemmalla albumillaan.

Tarja Turunen esiintyy lavalla Budapestissä Unkarissa vuoden 2009 kesäkuussa.

Tarja Turunen laulaa Scorpionsin viimeisellä albumilla

Nightwish-yhtyeen entisen laulajan Tarja Turusen ääntä kuullaan legendaarisen Scorpions-yhtyeen viimeisellä studioalbumilla, kertoo musiikkilehti Metal Hammer. Turunen laulaa yhdellä kappaleella maaliskuussa julkaistavalla albumilla.

The Scorpions -yhtyeen jäsenet Ralph Rieckermann, Rudolf Schenker, Herman Rarebell, Klaus Meine ja Matthias Jabs ulkona kaupunkimaisemassa auringonpaisteessa. Mustavalkokuva.

Scorpions lopettaa

Saksalainen rockbändi Scorpions lopettaa toimintansa. Yhtye kertoo nettisivuillaan päättävänsä yli 40 vuotta kestäneen uransa keväällä julkaistavaan albumiin sekä jäähyväiskiertueeseen.

Musiikkiväki laulaa ilmastonmuutosta vastaan

Brittiläinen Duran Duran, saksalainen Scorpions ja yli 50 muuta rockbändiä ja -artistia on ryhtynyt ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun yhteisellä levytyksellä. Beds'r Burning, joka oli australialaisen Midnight Oil -yhtyeen 1980-luvun hitti, on ladattavissa ilmaiseksi internetistä lokakuun alusta alkaen.

The Rasmuksen Lauri ylönen

Rasmuksen Novosibirskin-keikka peruttiin lavan romahdettua

Suomalaisen The Rasmus -rockyhtyeen keikka Venäjän Novosibirskissä on jouduttu perumaan lavan romahdettua vain tunteja ennen esitystä. Kukaan ei loukkaantunut romahduksessa.

The Rasmus Venäjälle Alice Cooperin ja Scorpionsin kanssa

The Rasmus kiertää kesäkuussa Venäjällä Alice Cooperin, Scorpionsin ja Kingdome Comen kanssa. Monsters Of Rock -kiertue käsittää kahdeksan stadionkeikkaa muun muassa Pietarissa ja Moskovassa.

Jengimurhat varjostavat Vancouverin olympialaisia

Ensi talven Vancouverin olympialaisten valmistelut ovat kärsineet negatiivisesta julkisuudesta, kun kaupungissa riehuu jo yli 20 ihmisen hengen vaatinut jengisota.

Etelä-Afrikka lakkautti korruptiota tutkineen poliisin erikoisyksikön

Etelä-Afrikka on lakkauttanut korruptiotutkimuksia tehneen poliisin erikoisyksikön, kertoo uutistoimisto AFP. Scorpions-yksikkö on tutkinut useita Etelä-Afrikan huippupoliitikkoihin kohdistuneita korruptioepäilyjä. Yksikön tutkimusten kohteena on ollut muun muassa hallitsevan ANC-puolueen johtoon noussut Jacob Zuma.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle