Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"Jotain kovaa pitäisi tehdä", mietti Mr. Lordi – julkaisee ennätykselliset seitsemän uutta levyä kerralla

Tiettävästi yksikään yhtye maailmassa ei ole aikaisemmin julkaissut yhtä monta täyspitkää albumia yhden päivän aikana.

Mr. Lordin elämäkerta julkaistaan keväällä 2022

Keväällä 2022 tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä kun Mr. Lordi perusti nimeään kantavan yhtyeen Rovaniemellä.

Hard Rock Hallelujah! – Lordi rokkasi Suomelle euroviisuvoiton 2006

Lordi toi Suomelle historiallisen euroviisuvoiton 2006.

Saara Aallon ja Lordin euroviisufinaaleissa yllättäviä yhtäläisyyksiä: sama esiintymisjärjestys ja myös pukuhuoneessa sama numero

Vuoden 2006 euroviisuvoittaja Mr. Lordi tapasi perjantaina Lissabonissa Suomen euroviisuedustaja Saara Aallon ja aiheutti pressikeskuksessa melkoisen mylläkän.

Kulttimaineen saavuttanut Meerin Grilli sulattaa juustoja ja sydämiä

Meerin möykky on lempinimi hampurilaiselle, jossa ei juustoa ole säästelty. Pienen pohjoisen kaupungin grilli on noussut kulttimaineeseen erikoisten hampurilaisten, mutta myös perustajansa Meeri Ponkalan ansiosta.

Miljoonan pöntön loppukiri alkaa!

Nyt on aika kiriä miljoona täyteen!

Onko tämä kaikkien aikojen näköispatsas presidentti Halosesta? "En mitenkään ihaillut häntä"

Ersso Ahlstedt ei saanut tarpeekseen metallista pitkän työuransa aikana. Nyt hän tehtailee peltipatsaita kotinsa pihalle. Siellä seisovat mm. Mr. Lordi, Junnu Vainio ja presidentti Tarja Halonen.

Video: Kymmenen vuotta Lordin euroviisuvoitosta – muistatko vielä hajonneen lasipalkinnon ja viisupäähineet?

Lordin euroviisuvoitosta tulee kuluneeksi kymmenen vuotta. Suomen ainoa viisupalkinto koki kovia lentomatkalla Kreikasta Suomeen.

Video: Mr. Lordi piirsi ensimmäisen monsterihahmon jo nelivuotiaana – näin hahmo syntyy paperille

Lordi-yhtyeen keulahahmo Mr. Lordi näyttää, kuinka tunnettu hahmo syntyy paperille.

Ennennäkemättömiä harvinaisuuksia esillä Kemin Lordi-näyttelyssä

Lordin euroviisuvoitosta on kulunut tänä vuonna kymmenen vuotta. Kemin sarjakuvakeskuksen näyttely esittelee euroviisurekvisiittaa ja ensimmäistä kertaa myös Mr. Lordin sarjakuvaoriginaaleja sekä yhtyeen edesmenneen rumpalin esiintymisasun.

Lordin sarjakuvaoriginaaleja ja esiintymisasuja esille Kemiin‏

Kemissä esitellään toukokuussa Lordi-yhtyeen sarjakuvaoriginaaleja ja esiintymisasuja. Mr. Lordin ja Mr. Kaarlen piirtämien teosten ja pukujen lisäksi esillä on muun muassa Euroviisuista tuttua materiaalia.

Suomen euroviisuvoitosta 10 vuotta – Mr. Lordi: Olimme väärä bändi, väärässä paikassa, oikeaan aikaan

Suomen ensimmäisestä ja ainoasta euroviisuvoitosta tulee tänä keväänä kuluneeksi kymmenen vuotta. Lordi-huuma valtasi suomalaiset hetkeksi, mutta into hiipui pian. Mr. Lordi kertoo Yle Uutisten haastattelussa, että viisulasti painaa edelleen bändiä kotimaassa.

Lordi esiintyy UMK-finaalissa – Video: Mr. Lordin kolmen tunnin maskeeraus minuutissa

Lordi esiintyy lauantaina Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa. Tänä vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta Suomen euroviisuvoitosta. Yle Uutiset pääsi seuraamaan Mr. Lordin valmistautumista esiintymiseen. Tomi Putaansuun muuntautuminen hirviöksi kestää kolme tuntia.

Mr. Lordin tulot 20 000 euroa

Euroviisuvoittaja ja hirviörokkari Mr. Lordin eli Tomi Putaansuun tulot jäivät kohtalaisen vaatimattomiksi viime vuonna. Ansiot kuitenkin kasvoivat hieman edellisvuodesta.

Supersankarit valtaavat Yle Teeman

Yle Teema viettää 1.-7.6. supersankariviikkoa. Kanava kuhisee lepakkomiehiä, supersankaripureman saaneita faneja sekä amerikkalaista populaarikulttuuria.

Lepakkomies ja Monsterimies – Teemalauantai 6.6.

Batman-elokuva vuodelta 1966 & dokumenttielokuva Lordista.

Simerock lahjoittaa kehitysvammaisille

Rovaniemeläisen rockfestivaalin Simerockin tämän vuoden hyväntekeväisyyskohde on kehitysvammaisten ryhmätoimintaa järjestävä Myllärin Paja Rovaniemellä. Simerock lahjoittaa Sfäärissä järjestettävän euroviisutapahtuman lipputulot lyhentämättömänä kehitysvammaisten kulttuuritoimintaan.

Euroviisujen Suomen-karsinnoista tuli esiintyjien kisa 2000-luvulla

Kaikki euroviisujen Suomen karsinnat 2000-luvulta

Euroviisujen salattu historia

Nollakerhotunnelmia, äänten ostoa, politiikkaa ja pöhköyttä!

Lordi vetää vähän katsojia elokuvateattereihin

Lordista kertova Monsterimies-dokumentti on vetänyt vain vähän katsojia elokuvateattereihin. Viime viikonloppuun mennessä elokuvan on nähnyt 837 katsojaa.

Mr. Lordin tulot kutistuivat

Euroviisut voittaneen Mr. Lordin eli Tomi Putaansuun tulot kutistuivat edelleen. Miehen verotettavat tulot olivat viime vuonna 17 947 euroa. Summa on 1600 euroa pienempi kuin edellisvuonna.

HS: Mr. Lordi yritettiin vaientaa elokuvariidoista

Tuotantoyhtiö esitti Mr. Lordille eli Tomi Putaansuulle sopimusluonnoksen, jossa vaadittiin vaikenemista dokumenttielokuvan ympärillä vellovista riidoista, kertoo Helsingin Sanomat.

Ratkaiseeko makkaranpaisto Lordin ja ohjaajan riidan?

Lordi-yhtyeestä kertova dokumentti Monsterimies on herättänyt kohua ilmestymisensä jälkeen. Tomi Putaansuu alias Mr. Lordi on kritisoinut kovin sanoin ohjaaja Antti Haasen tekemiä sisällöllisiä ratkaisuja. Haase kuitenkin toivoo, että Lapin miehet sopivat riidan ja pääsevät vielä makkaranpaistoon.

Monsterimies-dokumenttielokuva keräsi alle 500 katsojaa viikonloppuna

Mr. Lordista kertovan dokumenttielokuvan taival on käynnistynyt tahmaisesti. Ensimmäisenä viikonloppuna katsojia oli alle 500.

Poika, joka halusi olla hirviö – Lordi-dokumentti saapuu ensi-iltaan

Hirviörokkari Lordista kertova dokumenttielokuva tulee ensi-iltaan perjantaina. Monsterimies-dokumentin on ohjannut ja käsikirjoittanut Antti Haase.

Monsterimies tulee ensi-iltaan

Uusi elokuva on elämäkerta rovaniemeläisestä muusikosta Mr. Lordista, jonka luotsaama hirviöbändi voitti Euroviisut vuonna 2006.

Mr. Lordin tuomaristo löysi Shopping Tourin alkukuvan

Kauhurokkari Mr. Lordin vetämä tuomaristo on valinnut lyhytelokuvakilpailun voittajan. Kisan voittanut Jo-Jo the Dogs -ryhmän The One Who Hated The Darkness nähdään Shopping Tour -elokuvan alkukuvana elokuvateatterissa.

Mr. Lordi tuomarina kauhuelokuvakilpailussa – voittaja pääsee elokuvateattereihin

Hirviörokkari Mr. Lordi tuomaroi kauhuelokuvakilpailua. Kisan voittanut lyhytelokuva pääsee elokuvateattereihin Shopping Tour -elokuvan alkukuvaksi.

Lordista tehty dokumentti ensi-iltaan syyskuussa

Luomisen vimmasta ja rohkeudesta kertova dokumenttielokuva Suomen ensimmäisestä Euroviisuvoittajasta Lordi-yhtyeestä tulee ensi iltaan syyskuun 26.

Euroviisuvoittajan tulot puolittuivat

Euroviisuvoittaja Mr. Lordin eli Tomi Putaansuun tulot puolittuivat edellisvuodesta. Rovaniemeltä kotoisin olevan laulaja-lauluntekijän tulot olivat viime vuonna 19 554 euroa.

Antti Tuiskun tulot romahtivat

Rovaniemeltä kotoisin olevan pop-laulaja Antti Tuiskun tulot pienenivät selvästi viime vuonna. Tuiskulla oli tuloja 42 418 euroa, mikä on kymmeniä tuhansia edellisvuotta vähemmän.

Mr. Lordin Sinisellä sydämellä rokkaa RoPS:lle

Maailmankaikkeuden ensimmäinen suomenkielinen Mr. Lordi -kappale soi Rovaniemen Palloseuralle. Uusi hengennostattaja tottelee nimeä Sinisellä sydämellä. Se on kokonaan Mr. Lordin käsialaa. Martti Servo vetää vaparin sisään vokaaleilla ja taktiikan on laatinut Lordin rumpali Mana. Taustalla on häärinyt Sime Yliaska.

Lordi teki RoPSille laulun

Rovaniemen Palloseura on saanut uuden kannustuslaulun nimekkäältä joukolta. Sinisellä sydämellä -laulun tekivät Mr. Lordi, Martti Servo ja Lordi-yhtyeen rumpali Mana.

Vielä ehtii Simerockin bändikisaan

Rovaniemen nuorisopalveluiden ja Simerockin yhteinen bändikisa järjestetään Rovaniemellä 12.-13. huhtikuuta. Ennakkoilmoittautuminen kestää vain 31.3. saakka.

Lordi-dokumentille elokuvasäätiön tukea

Hirviöbändi Lordista tehtävä dokumenttielokuva on saanut 120 000 euroa tuotantotukea Suomen elokuvasäätiöltä. Dokumentti tulee elokuvateattereihin keväällä 2014.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle